joi, 8 august 2013

Provocarea verii #1!



1. Cum ar trebui sa fie cartea ideala pentru vara? Ar trebui sa fie simpla si usor de citit, sau dimpotriva, intortocheata si provocatoare? (Poti da si exemple de carti pe care le consideri „de vara”)

Pentru mine, anotimpul nu conteaza atunci cand citesc o carte. Poate doar atunci cand e iarna si e atmosfera aia de sarbatori, atunci e nasol sa nimeresti o carte plictisitoare si naspa. Insa, in rest, eu prefer in general cartile fara romance, cu multa actiune si suspans. Sincer, pentru mine Academia Vampirilor e perfecta, precum si Vampirii Sudului. Oh, vampirii, mereu ma domina.
Insa, totusi, e misto sa fie vara si canicula si sa citesti o carte care se petrece intr-un pustiu inzapezit. O sa dau un exemplu si aici, si anume 'Darul' de Kristin Cashore, de care stiti cu totii - daca mi-ati citit recenzia - ca am ADORAT-O. Sau, deopotriva, cand e iarna si tu citesti o carte de vara.:D Imi plac cartile gen contemporane, insa nu cele siropoase, asa ca in general prefer sa nu citesc carti de vara. Dar un exemplu bun ar fi 'E usor sa te iubesc' si 'Anna si sarutul frantuzesc' (desi cea din urma se petrece iarna).

3 comentarii:

  1. Subscriu tot ce ai scris ^^.
    Şi eu prefer cărţile cu multă acţiune şi suspans :D.
    Eu recomand "Cadoul" de Cecelia Ahern. Acţiunea are loc în jurul Crăciunului :). E o lectură uşoară şi plăcută :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ador romance-ul vara. În alte anotimpuri nu mă omor după el, dar vara pur și simplu îmi place mai mult. Dar Academia Vampirilor este chiar perfectă pentru vară.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și Altfel de îngeri, că afară erau vreo 18-20 de grade (am citit-o toamna) și eu degeram din cauza zăpezii și a gerului din carte :))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza