duminică, 11 august 2013

Inca putin...

Heeei! :D
Deci banuiesc ca va ganditi ca nu am facut nici un concurs de cand a inceput vacanta, cu chestii tari si etc. si de fapt scopul meu era sa astept pana vine un pachet foarte mare cu swag-uri. Pe 17 vin niste prieteni din US si atunci o sa fac un concurs mare pentru voi. Plus ca pachetul de swag-uri din concursul de fidelitate va fi combinat.^^ Asadar, mai trebuie sa asteptati doar pana pe 17. Ca sa stiti ca nu v-am abandonat.:))

In alta ordine de idei, voi ce mai cititi? Eu abia am terminat Mizerabilii, vol. 3 si OMG cum... cum... cum poate cineva sa gandeasca atat de multe si sa scrie asa misto si ARGHH. Dupa ce am stat pana la ora trei noaptea (ei bine, dimineata) sa termin cartea, am simtit ca trebuie sa ma apuc de urmatorul volum, asa ca l-am inceput si am sfarsit prin a dormi de la ora 5 pana la ora 9. Deci da. Sunt muci!

Abia astept sa termin si eu cu Mizerabilii, ca sa pot dormi noaptea. Cartile astea sunt asa bune! Cred ca o sa ma apuc curand de un nou clasic, chiar am chef. Voi cum o mai duceti? Ati citit Mizerabilii?

3 comentarii:

  1. Nu am citit Mizerabilii (inca)... Abia asteptam concursul! <3333

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, mamă, acum vreau și mai mult cărțile! o.o
    CONCURSURI. ioi, abia aștept!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit, insa este una dintre operele clasice pe care trebuiie si vreau neaparat sa le citesc

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza