sâmbătă, 13 iulie 2013

Dead series #3

Inca o serie inceputa si neterminata! De data asta, de la CorintJunior. Cartea asta mi-a ajuns la inima, e a doua carte citita de mine gen YA si mi-a placut extrem de mult. Este o carte gen middlegrade, but who cares?

Vorbesc despre 'Emily the Strange' de Jessica Gruner si Rob Reger. Au publicat prima carte, insa restul nu. Si arata asa bine!

13 ani. Probabil în stare să sară de pe clădiri înalte, dacă ar avea chef. Mult mai probabil să moţăie cu cele patru pisici negre ale ei sau să încropească un accelerator de particule din scame, lentile şi ace de siguranţă sau să bată la tobe / zdrăngănească la chitară şi ţiţiera / sufle-n saxofon sau să picteze o frescă reprezentând o canalizare funebră şi învârtejită sau să forţeze pe cineva să zică repede de 13 ori “€œ frescă reprezentând o canalizare funebră şi învârtejita ” şi să-l arate cu degetul şi să radă.

13 lucruri pe care le veti găsi în primul roman Emily the Strange :
1. Mister
2. Un golem frumos
3. Praştii îmbunătăţite
4. Patru pisici negre
5. Amnezie
6. Poker-calamitate
7. Ponei furioşi
8. Un inspector dubios care urmăreşte chiulangii
9. Liste cu 13 puncte
10. Un generator de furtuni de nisip
11. Dubluri-fantomă
12. O misiune secretă
13. Urechelniţe

Celelalte trei volume...




Coperti superbe. Ce mult le vreau in Romania! Si cand ma gandesc ca prima carte a aparut acum minim doi ani...
Voi ati citit prima carte? Ati vrea sa incepeti seria?

5 comentarii:

  1. Sincer? DA MI-AS DORI ADICA VORBIM DESPRE PISICI AICI;)).pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesantă cartea!
    Păcat că ăştia de la Corint/Leda nu prea se ţin de tradus o serie. La fel s-a întâmplat şi cu Năluca şi Năucul care a fost tradusă de vreo 2 ani în România şi de celelalte volume nu s-a mai auzit nimic de o potenţială traducere a lor. Şi-mi mai vin acum în minte câteva titluri de serii de la ei care au început să fie traduse şi dintr-un motiv dubiooos nu au fost continuate...
    Neserioşi! -.-"

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza