joi, 20 iunie 2013

Vlogging?

Buna, prieteni!
In ultimul timp, am urmarit cam non-stop unii vloggeri din America cum faceau o multime de chestii. Mie asta mi se pare mult mai interesant, asa ca m-am gandit: 'Noi de ce nu avem vloggeri de carti in Romania?'. Poate ca avem, imi pare rau daca eu una nu i-am descoperit. Insa, ideea mea este ca e mai tare sa te filmezi. Pare asa, mai real.

Asa ca m-am gandit sa imi fac un vlog. Nu o sa fie cine stie ce, pentru ca eu una sunt muci si ma balbai intr-o conversatie normala de parca abia as fi invatat sa vorbesc, insa am sa fac o incercare. Si sper ca o sa va placa.
Primul vlog va veni saptamana viitoare si va fi un fel de introducere. Am sa fac o postare si aici cu link-ul canalului si tot ce trebuie. Sper sa iasa bine si sa va placa.

Cam asta e tot. Lectura placuta!

6 comentarii:

  1. Și eu m-am gândit la asta, că ar fi tare să avem în Romania vloggeri de cărți.
    Abia aștept să văd!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare o idee super drăguță și foarte binevenită. Baftă! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi super! Plus că astfel şi-ar promova mult mai bine cărţile.
    Awesome! Debea aştept :o3.

    Uite o nominalizare de la mine: http://bianca-s-blog.blogspot.ro/2013/06/books-for-summer.html :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. *entuziaaaaasm* abia astept sa vad!! avem vloggeri buni, dar nu de carte si asta e pacat pentru ca in America sunt muuuulti si ne-ar trebui si noua unul :D Vei fi prima!!

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari pt idee! sincer, si mie mi-a venit ideea asta mai demult, dar in aceste momente nu prea am mijloace... oricum, vreau sa iti zic ca ar fi interesant si daca ai posta aici filmultele. de ce? cititorii blogului vor urmari chiar de pe blog, vlogul..

    te astept si pe blogul meu! http://mylittlepaperthoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza