vineri, 14 iunie 2013

News

Buna, prieteni!
Imi pare rau ca am lipsit zilele astea de pe blog. Chiar imi pare. Doar ca in ultimul timp, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa joc jocul asta pe care mi l-am instalat de curand, Alice: the madness returns. Il stiu de la Pewdiepie, el m-a convins sa mi-l iau, si acum il joc ca tampita non-stop, cum apuc pe calculator. Acum, vinovatia a invins si am trecut pe aici, sa vad ce mai faceti.

Cum anul aproape s-a terminat, incerc sa o conving pe mama sa-mi cumpere o carte la alegere. Greu de obtinut, din moment ce in ultimul timp am imprumutat ca nemancata carti de la biblioteca de care v-am mai spus si am mai si cumparat, fara sa le citesc. Adica serios, sunt atatea carti dupa care mor sa le citesc si le am in biblioteca, doar ca atunci cand ajung acolo, pur si simplu cedez. Aaah. Oricum, ca venind vorba de ce carti vreau, ati vazut ca in curand putem sa ne precomandam Creatura, de Nely Cab? Abia asteptam cartea asta. Si Eternal Starling, pe astea doua o sa le am orice ar fi. Cred ca o sa-i cer mamei Cretura. Suna asaaa bine!


Acum citesc 'Chemarea Ingerului', de Guillaume Musso. Este foarte usor de citit si chiar imi place, mi-a captivat atentia. Desi vorbeste prea mult de mancare si simt ca ma ingras cu fiecare pagina citita. Serios, cred ca raman cu sechele.
Voi ce mai cititi?


Cred ca atat am avut de spus. Voi cum ati terminat anul? Ati iesit bine cu mediile? La mine, e cel mai bun an. Doar o singura medie de 9. Grr, biologia.

Lectura placuta!

Un comentariu:

  1. Felicitări pentru mediile bune! :)
    Am văzut și eu că apare Creatura, și sunt taare curioasă!
    Eu încă am de dat examenul ăla așa că nu mă simt tocmai în vacanță.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza