sâmbătă, 29 iunie 2013

Inainte de culcare #3 [vlog]


Inainte de culcare este o provocare in care trebuie sa postezi de fiecare data cand incepi o noua carte. Postarea originala a fost facuta de Buburuzabia.

4 comentarii:

  1. A doua carte mi se pare super tare :) Cel puțin ideea e criminală! <3 Eu de Stephen King am citit decât The shining și m-a speriat. Rău. Dar a fost o carte care mi-a plăcut și a fost bine scrisă :D Te admir pentru chestia cu vloggingul. Eu am trac și asta e o problemă destul de mare când trebuie să vorbesc în fața oamenilor sau a unei camere :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secretul e sa filmezi singura. Am rugat o prietena sa ma filmeze si am 20 de inregistrari cu mine nefacand alceva decat razand. Serios! :))
      Am mai auzit de The Shining. Poate am sa o incerc si eu, dar acum am ditamai lista de carti pe care vreau sa le citesc (printre care si Stapanul Inelelor, deci...).

      Ștergere
  2. Carrie am citit si eu, mi-a placut chiar daca finalul e neasteptat si te lasa consternat, e fainuta o sa vezi. Ai o biblioteca frumoasa si esti fata draguta! Te-am trecut cu toate cele 3 link-uri din provocare.Bafta pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, sunt curioasa in legatura cu Carrie. Multumesc mult.:*

      Ștergere

Parerea ta conteaza