vineri, 28 iunie 2013

Bad, bad movie.

Vineri am fost impreuna cu cateva colege la filmul World War Z/ Ziua Z. Sincer, m-a dezamagit.

Ok, in primul rand, traducerea titlului! De ce au schimbat la Ziua Z? Romanii au o politica sa schimbe titlul filmelor?


Lasand la o parte asta, zombii astia m-au cam chinuit. In primul rand, nu trebuiau sa alerge. Stiu, trebuie suspans si alergat si actiune, dar zombii din cartea Razboiul Z nu alergau. Si nici nu se transformau in 10 secunde! Trebuiau sa se imbolnaveasca, sa faca febra si toata alea, nu sa cada la pamant si sa tremure de parca ar avea Parkinson. Se presupunea ca oamenii muscati se prefac ca sunt sanatosi!




Lasand la o parte si asta, trec la un subiect mai important. Nu am sa dau spoilere, dar sfarsitul este absolut DIFERIT! Nu are nici cea mai mica legatura cu sfarsitul cartii si asta m-a deranjat cel mai tare. Adica singura legatura cu opera lui Max Brooks este ca sunt zombii in film. Dar atat! Nici macar zombii nu seamana! Clisee au fost o gramada, si stiai de la inceput ce se va intampla. Nu a fost original deloc si ma asteptam ca acest film sa fie cel putin mai bun ca serialul The Walking Dead. Cred ca partea mea preferata - defapt, singura parte care mi-a placut - este ca a jucat Brad Pitt. Tipul ala e perfect. Dar i-au dat cel mai neinspirat nume - Gerry. Aoleu.


Ma asteptam ca World War Z sa fie mai bun si mai respectabil, insa mi s-a parut slab. Totusi, a avut parti mai horror, ca sa spun asa, in care tremurai de frica sa nu-l muste pe saracul 'Gerry'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza