marți, 28 mai 2013

Spre Bookfest!

V-am spus deja ca abia astept sa merg la Bookfest, nu?
Ei bine, sunt foarte fericita pentru ca de data asta nu o sa-i mai am pe parinti pe cap, pentru ca la Gaudeamus m-au grabit si am stat in jur de 20 de minute, iar pentru mine nu e destul. Asa ca am sa merg cu o prietena si o sa pot sa sta acolo caaaaat vreau. Mi-am facut deja o lista in minte cu ce carti chiar imi doresc si, chiar daca nu am sa mi le iau pe toate - sunt mult prea multe -, tot o sa-mi cumpar cateva. 

Parca cele mai interesante carti sunt la ediura TREI. Nu stiu sigur daca o sa fie la targ "Sub aceeasi stea", "Starters" si "Fata disparuta", dar categoric am sa le caut. Cat despre "Lasa-ma sa intru", mi-o doresc de foarte multa vreme. La fel si "Razboiul Z". Ca doar e cu zombii.:D




De la Editura Leda vreau doar "Cand esti vrajitoare...", caci in rest nu ma atrage nimic din cartle pe care le-au publicat in ultimul timp. Nici dupa aceasta nu ma omor, sincer.


De la Litera ma gandesc la "Captiv in labirint", de James Dashner. Macar primul volum, ca sa vad cum e seria. Am vazut foarte multi bloggeri din state innebuniti dupa cartea asta (la ei aparuta sub numele de The Maze Runner), deci ma gandesc sa-i dau o sansa.


Am vazut ca au aparut multe carti SF ale autorilor romani la Nemira, asa ca ma gandeam sa fac si eu rost de una pe acolo. Inca nu m-am uitat pe internet, ma bazez pe instinct.:D

Si mai e si Strada Fictiunii. Am vazut o multime de carti superbe la Strada Fictiunii si chiar imi doresc cateva. Ei au titluri mai excentrice - am si citit Magazinul de sinucideri si nu am regretat - care m-au intriga de la prima vedere. Oricum, voi vedea.


















Aaah. Ce lista scurta, nu?

4 comentarii:

  1. Si eu ma duc la BOOKFEST in weekend!!O sa fie o nebunie!Iiiiii nici nustiu daca pot sa mai dorm pana sambata!Distractie placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf, cat te pot invidia. Vreau si eu la Bookfest...
    Distractie placuta si sper sa gasesti tot ce vrei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. astea fac cateva milioane.te invidiez! eu nu imi iau niciodata carti asa scumpe!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza