sâmbătă, 25 mai 2013

Recenzie: Uneori sub clar de luna de Heather Davis

Recenzie

Shelby este trimisa de tatal ei si mama vitrega in Elvetia, intr-un internat pentru fete. Este nevoita sa intrerupa relatia cu Austin, pentru ca nu are cum sa-l contacteze - biata de ea! -, asa ca se zbate sa nu moara de gelozie cand ii vede fata alaturi de o celebritate pe o revista. Shelby incepe sa se intrebe daca mai are vreun scop in viata si daca se va reintalni vreodata cu varcolacul cu care are o legatura atat de intensa dupa ce si-a petrecut vara alaturi de el. Nu suna cliseic. Chiar deloc.

Nota mea: 2,5/5


Parerea mea

Mda, eram sigura ca nuvela asta o sa fie inutila si o sa-mi scada si mai mult interesul fata de aceasta serie. Nu pot sa spun ca am urat-o, dar este pur si simplu ATAT de cliseica. Am avut senzatia de deja-vu pe tot parcursul acestei nuvele si singurul motiv pentru care mi-a placut cat-de-cat este ca nu a fost super lunga, astfel incat sa ma chinui sa o termin. Dar, oricum, nu a meritat efortul. Am stiut din prima clipa ca o sa se intalneasca ei o data si o data si ca nimic surprinzator nu o sa se intample. Singurul motiv pentru care i-am dat 2,5 este ca mi-a captat atentia - nu stiu cum - si a reusit sa ma tina atenta. Din nou, nu ar fi reusit, daca ar fi scris mai mult. Nu prea o recomand.

2 comentarii:

  1. Inca n-am citit-o pe asta , am citit doar Nu plange sub clar de luna care mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am citito insa am stiut ca nu o sa fie ceva de capul ei:))pacat pentru ca prima carte mia placut foarte mult:D din cate am inteles o sa fie si al treilea vol:))) inca mai am credinta ca acela o sa ma dea gata:)))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza