miercuri, 22 mai 2013

Megatron, invins de Wolverine

Buna, prieteni!
De la un timp, m-am transformat intr-o masina de cititi si am postat recenzii una dupa alta. Mai trebuie sa postez o recenzie, a cartii Divergent, insa acum vroiam doar sa fac o postare despre ce s-a intamplat in ultima vreme.

Eu abia am scapat de ambele teze, am dat si o garla de teste si n-am avut pic de timp sa stau la calculator. In week-end am fost plecata la munte si curand vine ziua mea, asa ca am sa plec din nou. Dar cred ca o sa programez niste postari, ca sa nu se adune praful prea rau pe aici.:)

Cei din Bucuresti, mergeti la Bookfest? Eu una am ingenuncheat si i-am implorat pe parinti sa ma lase si aproape i-am convins. E vorba ca e dupa ore si vor sa mearga si ei. Dar daca o sa mearga si ei, o sa trebuiasca sa stau putin, pentru ca ei se plictisesc. Gah. Nu pot sa inteleg adultii astia. Data trecuta am vrut sa stau la Gaudeamus cateva ore si am sfarsit prin a sta 20 de minute. Dar acum o sa merg cu o colega. Si pentru cei care nu sunt in Bucuresti, nu pot sa spun decat ca-mi pare rau.:( Dupa ce merg, o sa aduc noutati despre festival. Promit!

Astazi, la dirigentie, am facut o chestie smechera cu fiecare scrie o propozitie si se creeaza o poveste amuzanta si eu m-am gandit sa o scriu si sa v-o arat si voua. In paranteza sunt comentariile mele. Si, bineinteles, eu n-am scris nimic, pentru ca n-am avut stare si am vorbit si am tipat prin clasa si profa m-a scos din joc.:)) Ca doar ma cheama Sabrina.

   Afara vantul batea usor miscand firele de flori.
   Si a venit ploaia! M-am asezat pe pat si am inceput sa citesc. (una dintre tipele din propria mea armata de cititoare) Dar eram prea plictisita de carti asa ca am pornit televizorul. (injuratura) La televizor era un documentar despre animale. M-am uitat apoi am iesit afara. (dar activa esti) Dupa un tufis se misca ceva. (Eric, Patch?) Am adormit. (ce?) M-am trezit. (a, ok) Nu mai stiu daca eram in casa sau afara. Am auzit un zgomot si cand m-am uitat in spatele meu am realizat ca Megatron se lupta cu Batman. (so no Eric for you) Mi s-a facut frica si am inceput sa plang. Batman mi-a adus un servetele. (asta da cavaler!) Am inceput sa dansez vals vienez cu Mihai Petre. (seems legit) Batman a lesinat. Mihai s-a plictisit si a plecat. Am ramas singur. S-a sculat Batman. (what?:))) Atunci a venit Wolverine si l-a distrus pe Megatron. Am realizat ca sunt singura in spitalul de nebuni... Ma cheama Alia. (numele unei colege din clasa) Dar cand m-am uitat mai bine am realizat ca sunt baiat si ma cheama Becali. (la ce altceva sa te astepti de la un stelist?) Dar sunt la puscarie. 
   Urmatoarea zi am fost executat.

Nu-i asa ca am o clasa geniala?

5 comentarii:

  1. Cred, nu-s sigura, dar cred, cam in proportie de 75% ca ne vom vedea la Bookfest >:) Si mai cred, ca o sa-mi fac ecuson, cu numele blogului, ca sa fiu recunoscuta. Asadar, daca ma vezi pe acolo, fata cu parul cret, in toate directiile, eventual in pantaloni scurti albi -nu sunt sigura :)), depinde de vreme- sa nu eziti sa vii la mine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAR CRET!
      Ador parul creeeet!
      Sa porti ecusonul, ma uit dupa tine :D

      Ștergere
  2. c'mon vreau si eu la bookfest :)) si pot sa vin la tine in clasa??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa-ti cam pierzi sanatatea mintala dupa ce vi la noi, dar da, daca insisti, poti sa vii :)

      Ștergere
  3. :))) foarte tare acum apuc si eu sa citesc ,povestioara si ai dreptate :))))... chiar iti pierzi sanatatea mintala la noi in clasa:)))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza