luni, 27 mai 2013

In my mailbox

Astazi am sa va prezint ce am primit in ultimele 2 saptamani. Nimic din aceasta postare nu are legatura cu ziua de azi.

Pe blogul Whispers in Moonlight am castigat un pachet de swag-uri.


De la clubul de carte despre care v-am mai precizat, am achizitionat Minunea de R. J. Palacio, plus un jurnal de lectura pentru aceeasi carte si un carnet de cititor caruia am uitat sa-i fac poza.  Oricum, am luat Minunea foarte ieftin, la 17 lei si nu am regretat nici o clipa. Recenzia o puteti gasi aici.

 
 De la autoarea Gina Dickerson am primit cartea ei pentru recenzie - eu nici macar nu am cerut-o! - si niste swag-uri. De asemenea, era acolo si un cupon cu un ebook gratis pentru un castigator. Deci curand am sa organizez un giveaway. Poate chiar de ziua mea.^^


De la mult cunoscuta biblioteca am imprumutat inca 4 carti, dintre care una era pentru bunica si 3 pentru mine - Divergent, recenzia aici, Uneori sub clar de luna, recenzia aici si Dezghetul, pe care m-am apucat acum sa o citesc si pare foarte, foarte interesanta. Actiunea se petrece in Rusia si m-a intrigat pana acum, desi inceputul este foaaarte incet.


Cam asta e tot. O sa fac o postare despre Bookfest - sper - in curand, cu tot cu cartile pe care o sa mi le iau miercuri.
Lectura placuta!

4 comentarii:

Parerea ta conteaza