joi, 30 mai 2013

In my mailbox + Bookfest!

Cum v-am promis, am venit cu stiri despre Bookfest. Am fost chiar in prima zis si - Slava Domnului! - nu a fost o imbulzeala cum am gasit la Gaudeamus. Preturile erau extrem de mici la aproape toate editurile - la Leda, mai ales, pachetele erau cu reduceri imense. La Rao era 25%, la Trei erau reduceri si de 30% si la Litera eu una nu prea am vazut vreo carte ieftina. Dar, cum am mai spus, Leda avea reduceri monstru - pachetul cu cele 3 carti din Instrumentele Mortale era 60, iar toate editiile de buzunar erau la 5 lei. Mi-a parut rau ca nu se publicase inca "Cand esti vrajitoare...", dar am avut din ce carti alege. Strada Fictiunii avea si ea niste reduceri destul de mari si chiar aveai sanse sa castigi o carte la alegere pe loc.

Eu mi-am luat 5 carti si mi-am convins o prietena sa isi cumpere Fortele Raului Absolut ^.^
Asadar, iata ce mi-am cumparat eu:

De la Editura Trei mi-am luat "Starters" si "Razboiul Z".


Starters e superba, m-am apucat deja de ea si am citit 100 de pagini si e foarte interesanta! Totusi, ma deranjeaza ca traducerea e cam prost facuta - in carte sunt cuvinte ca starter, ender, boss, care nu au fost traduse -, dar pana la urma asta nu conteaza asa mult. Acasa am avut surpriza de a descoperi ca exista supracoperta, iar cartea din interior are un aspect placut. Un plus de la mine Editurii Trei!


Razboiul Z mi-o doream de foarte, foarte multa vreme, asa ca nu am ezitat cand am vazut-o acolo. Dar o sa mai dureze ceva pana am sa o citesc, pentru ca la coada stau fratele meu si tata. :))
Casa Molimei, de la Strada Fictiunii, e si ea o carte care m-a atras din prima clipa. Suna foarte bine si pare ca e pe gustul meu.


Celelalte 2 carti de la Bookfest sunt "Disparuti" si "Maturizarea lui Az Gabrielson". Ma bucur ca am facut in sfarsit rost de cartea Disparuti si abia astept sa ma apuc de ea. Cat despre celalalta, am gasit-o la 11 lei, la standul Corint si nu am ezitat - trebuia sa o am. Supracoperta e facuta cam praf, la fel si coperta - probabil de aia au dat-o la 11 lei -, insa continutul conteaza.

Asta e tot ce mi-am luat de la Bookfest.


Pe blogul Carti Nemuritoare am castigat "Orasul Borcanelor", scrisa de un autor islandez.


De la clubul meu de carte mi-am luat "Hotul Fulgerului" - o editie mai noua -, carte pe care o vroiam de mult. Arata foarte bine si o sa ma apuc destul de curand de ea.

Asta este tot ce am primit sau achizitionat saptamana asta. Postez astazi, deoarece de maine voi pleca pana duminica, de ziua mea (2 iunie). Poate am sa postez si o recenzie, daca am acces la internet. 
Voi ce carti ati mai primit/achizitionat?

9 comentarii:

  1. Cââte achiziții. Cum adică, toate alea trei din INstrumente Mortale le 60 lei? :O CÂT DE OSĂM.
    Eu am primit câteva chestii pe care abia aștept să le citesc, între timp Lectură plăcută!
    Mi-aș fi dorit să vin și eu acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase achizitii. de la ce club de carte e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt, habar nu am. E un numar care nu-ti spune nimic. Dar ii gasesti pe eucitesc.ro

      Ștergere
  3. Ahh,ce achiziţii awesome!
    Felicitări:o3
    Ce mi-ar plăcea să dau şi eu o tură pe-acoloşa.
    Lectură plăcută!:o3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce drăguuuţ! :3 Par tare interesante cărţile! :)
    Îmi pare rău că nu am putut ajunge şi eu. Sper la anul să-mi conving ai mei părinţi să meargă cu mine. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu merg maine la Bookfest si ma bucur enorm ca sunt reduceri (mi-am facut o lista cu cartile pe care la vreau si am ramas socata cand am vazut pretul final) Lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost si eu la Bookfest azi :)) Aveam ditamai lista de carti si am luat doar 2 din ele, restul de 6 au fost neprogramate.

    RăspundețiȘtergere
  7. poate faci o recenzie pentru casa molimei :D sunt tare curioasa. la multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza