sâmbătă, 4 mai 2013

Deja vu!

Hei!

Am trecut pe aici sa va spun Paste Fericit. Poate voi mai intra zilele astea pe blog, dar nu garantez ca voi posta, deoarece maine plec la munte si probabil nu am sa am timp. 

Dar ieri m-am intalnit cu un prieten foarte, foarte vechi - il cunosc de cand ma stiu - si nu l-am mai vazut de doi ani, iar intalnirea a fost gen "OMG, cat ai crescut!" (eu) si el "Tot la fel de naspa ai ramas?", apoi am inceput sa ne batem, dar doar asaaa, amical si simteam ca mi-am recapatat cel mai bun prieten. Dar ultima data cand l-am vazut, era mai scund ca mine, iar acum e cu un cap mai inalt, iar eu sunt printre cele mai inalte din clasa, asa ca asta inseamna ceva. Oricum, personalitatea lui e exact aceeasi. 
Deja vu.

Si uite cum stau aici, plictisindu-va pe voi cu prostiile mele.:)) Oricum, ideea acestui post era sa va urez sarbatori fericite. Si, daca tot am deschis subiectul, am o intrebare pentru voi:
Tu ce persoana pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp ai vrea sa intalnesti?

Cam atat. Lectura placuta!

4 comentarii:

  1. Hi hi,ce replică ţi-a dat :))).Awesome friend ai :D.
    Hmm,ei bine,nu ştiu exact,probabil mătuşa mea care s-a stabilit în Italia de câţiva ani buni şi nu mai dă pe acasă...În rest,aş putea spune că-i am pe toţi aici,chiar sub nasul meu :)).
    Paşte fericit,Sabry!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Paste fericit si tie , nu stiu pe cine as vrea sa vad in acest moment nu-mi vine nici un dor de cineva .

    RăspundețiȘtergere
  3. Paște Fericit!
    Da, mișto replică. :))
    Eu mi-aș dori să-mi revăd colegii de cameră de la olimpiada de fizică de anu trecut... ar fi ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Paste fericit! >:D< Eu as vrea sa o vad pe bunica pe care n-am mai vazut-o de aproape 3 ani. Si pe afurisitul de Gabi care nu m-a mai sunat si ma streseaza. Norocul lui ca ne-am intalnit recent, altfel chiar il luam la palme :)) (Gabi=my bff, varianta masculina) :D

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza