marți, 23 aprilie 2013

Uau!

De ceva timp, Leda nu m-a mai atras cu nimic (in afara de, desigur, Circul Noptii). Insa astazi a aparut o postare pe blogul Leda despre o noua carte ce va aparea la aceasta superba editura.
Si nu pot spune decat: uau!
Si coperta, superba! Va las mai jos descrierea si coperta, plus cateva informatii despre carte.

*tobele*

Emoţionantă şi fermecătoare de la prima până la ultima pagină!
Atât de fascinantă, încât îţi vei dori să continue într-un al doilea volum – pentru că atunci…
CÂND EŞTI VRĂJITOARE…
…RĂMÂI VEŞNIC VRĂJITOARE!

Fiica ta va fi una dintre cele mai puternice vrăjitoare pe care le-am avut vreodată în familia noastră. Va fi ca un far călăuzitor pentru noi toţi.


TAMSIN GREENE face parte dintr-o familie de vrăjitoare cu lungă tradiţie. În ziua în care s-a născut, bunica ei a prezis că va fi cea mai Talentată dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat.
Acum, când are şaptesprezece ani, îşi petrece cea mai mare parte din timp la şcoala cu internat din Manhattan, unde măcar poate pretinde că este normală. Însă, în timpul vacanţelor de vară, este obligată să revină acasă şi să lucreze la librăria magică a familiei sale.
Într-o seară, un tânăr foarte atrăgător, profesor la Universitatea New York, intră în librărie şi o confundă pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima dată în viaţa ei, Tamsin se simte privită cu respect şi admiraţie, şi, înainte de a apuca să se gândească mai bine, acceptă să caute pentru acesta un obiect valoros şi vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol în urmă. Dar căutarea se dovedeşte a fi mult mai ciudată decât părea la prima vedere.

 Cartea are 320 pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 29,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.  

Mda, pai cum eu tocmai mi-am luat tone de carti (si la biblioteca publica nu m-am zgarcit deloc), mama in nici un caz nu ma lasa sa nu-mi iau aceasta carte. Dar cat de bine suna! Trebuie, intr-un fel sau altul, sa fac rost de ea.<3
Oricum, cum nu stiam nimic despre autoare, am cautat cartea pe Goodreads. Daca doriti sa vedeti mai multe lucruri despre aceasta carte - poate nu va este cunoscuta -, click aici.


Si coperta originala e superba, dar cea din Romania e perfecta!

5 comentarii:

  1. Pare draguta.Daca iti trimit acum mail-ul imi poti da ebook-urile?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de ea! Oh, mon Dieu! Apare la Leda? :O Circul Nopții și acum asta...? Și da. Fac așa urât pentru că mama nu mă va lăsa cu siguranță să o iau. Cred că merg să citesc ca să mai scap dintre cărți. Poate așa o conving. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut pe toate blogurile si m-a fascinat de la titlu. Suna atat de tare, iar copertaaa =p~ E prea tare <3

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza