marți, 2 aprilie 2013

In my mailbox!

Saptamana trecuta nu am postat un "In my mailbox", pentru ca nu aveam decat doua carti sa va prezint, insa azi si luni s-au strans destule si ma gandeam sa nu mai astept.

Stiu ca pozele sunt jalnice, dar altceva mai bun nu am, din moment ce am un aparat de fotografiat jalnic.:)) Asta-i tot ce mi-au dat parintii, din moment ce, probabil, daca mi l-ar fi dat, l-as fi stricat imediat. Ii inteleg. Sunt un copil-problema.:))


De la super-biblioteca din cartier mi-am luat "Hotul de timp" si "Ingerul mecanic", pe care mi le doream de extrem de multa vreme. 
Deci, omg, cand am gasit biblioteca aia azi imi venea sa urlu de bucurie (daca nu era prietena mea, Andreea, probabil ca o faceam). Aveau Jurnalele Vampirilor, Harry Potter, Vampirii din Morganville - serie pe care nu am citit-o - COMPLETA si multe, multe alte carti, precum Vrajitor si Vrajitoare, Luna albastra sau Vampirii sudului, ba chiar si Before I Fall de Lauren Oliver! OMFG!!!
Aveam voie maxim 6 carti, dar eu m-am abtinut (cu greu), pentru ca deja am prea multe carti necitite. In fine. Mi-e ciuda.


Nu am putut sa ma abtin si, de la un coleg de clasa, am imprumutat Eragon. Am auzit ca e foarte buna cartea asta si chiar vreau sa o citesc de multa vreme.


De la Alexandra - Niahara - am primit Bestia la un schimb de carti si Alchimia dragostei si Oksa Pollock contra cost. Ma bucur asa de mult ca le-am luat, mai ales ca Oksa Pollock 2 era in biblioteca din cartier.^.^


De la autorul Ned Vizzini am primit cartea lui pentru recenzie. "House of Secrets" pare foarte interesanta, plus ca a venit semnata, intr-o cutie foarte draguta.^.^ Pe langa ca celalalt autor, Chris Columbus, este regizorul filmului Harry Potter si Piatra Filozofala! Si daca a mai zis si Rowling ca e smechera, atunci cum se poate sa nu o incerce Sabrina??


Sambata mi-am luat Secretul Ariei din Carturesti-ul din Brasov. E a treia carte din serie si chiar mi-au placut primele 2 carticele, asa ca am zis: de ce nu?!




Stiu ca in nici una din primele 2 poze nu se vede ca lumea cartea, insa, cum am mai zis, am un aparat de fotografiat jalnic.:)) Dar, lasand asta...
OPPRESSION!!!!!!!
Frate, nici nu stiu de cand imi doresc cartea asta! Primele semne de carte primite din strainatate, de la autori, au fost cele ale cartii Oppression, doar ca pe atunci eram prea idioata sa cer cum trebuie carte.:)) Oricum, acum o am, o am, o am. Semnata! *v-am spus ca sunt ciudata*


Ultima, dar nu cea din urma, este Zece lucruri pe care le-am facut, a carei recenzie am postat-o deja acum ceva timp. Am primit-o pentru recenzie de la Libris si chiar am uitat sa postez la In my mailbox. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata!

Cam asta-i tot. Uau, nici nu credeam ca am strans atatea carti.:)) Nu uitati sa va inscrieti la concursurile aniversare si sa comentati despre ce ati mai primit voi zilele astea! :)

10 comentarii:

  1. Vai de mine ce ai aici! :O Nici nu.. Cum sa.. Imi e greu sa-mi exprim admiratia in fata maretiei cartilor minunate de mai sus <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe cărţile...şi OMG, ce bibliotecă generoasă e...la mine în oraş, din seria Vampirii din Morganville lipseşte volumul cinci, în rest, sunt toate.
    Să te bucuri de lectură!

    RăspundețiȘtergere
  3. Whoa, câte cărţi frumoase! Să le citeşti cu plăcere! :)

    Sabryy, voiam să te întreb, tu ai câştigat la un concurs de pe inkbitten, nu? Ţie ţi-a ajuns premiul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu mi-a ajuns.:| Voua?

      Ștergere
    2. Nu, de aceea eram curioasă dacă au ajuns măcar la tine.
      O să mai aştept puţin, sper că nu au uitat.

      Ștergere
  4. Caaaate carti frumoase :3
    Lectura placuta!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, femeie! Când citești atât? :))) Eu am primit de la autori+ am câștigat pe la concursuri vreo 35 de ebookuri și NU am nici cea mai vagă idee când le citesc pe toate, ;)) Lectură plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foooooarte frumoase !
    Lectură plăcută ^^ .
    Am citit și eu Secretul Ariei + celelalte 3 cărți - au fost drăguțe chiar dacă nu au nici cea mai mică legătură cu serialul.
    Sincer? Mă bucur că citești Amanda Quick, nu e scriitoarea mea preferată dar îmi place să văd persoane ce citesc acest gen :> .

    RăspundețiȘtergere
  7. Uuu ai Oppression? Am azit că e genială! O vreau şi eu :D :))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza