marți, 30 aprilie 2013

Ce mai citesc

Cum nu am nici un pic de inspiratie si chiar nu stiu despre ce sa scriu, m-am gandit sa discutam despre ce mai citim noi acum.

De curand, l-am convins pe fratele meu sa-mi imprumute Cimitirul Animalelor de Stephen King. Este destul de draguta - se vrea a fi horror, dar mie nu mi se pare ca e -, dar m-am cam plictisit. Am ajuns abia pe la pagina 100, insa categoric o voi continua. Totusi, scrisul lui Stephen King nu mi se pare atat de "admirabil", cum au spus unele persoane ce au citit cartile acestuia. Tocmai de aceea stau de multa vreme la cartea asta.


De la biblioteca publica, despre care v-am mai pomenit, mi-am luat Ingerul Mecanic de Cassandra Clare. Am apucat sa citesc decat vreo 30%, dar este superba si imi place mult. Povestea Tessei este foarte interesanta si mereu mi-am dorit sa citesc macar o carte de-a Cassandrei, cum toata lumea ii lauda cartile. Acum stiu de ce. 
Am observat si ca este legata de cealalta serie, Instrumente Mortale, pentru ca apare aceasta denumire in Ingerul Mecanic. Oricum, ramane de vazut.


Urmatoarele doua carti ce urmeaza sa le citesc - sper eu -, sunt Magazinul de sinucideri si Un studiu stacojiu (Sherlock Holmes). Sunt curioasa in special in legatura cu prima, pentru ca sunt foarte interesant. Cat despre Un studiu stacojiu, stiu ce se intampla in carte, pentru ca am vazut serialul.

Voi ce mai cititi?

13 comentarii:

  1. eu am citit jumatate din Pe jumatate moarta. Cum suna asta=))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da:))
      Sa-mi spui cum ti s-a parut. Eu am citit-o, dar nu m-a impresionat atat de tare.

      Ștergere
  2. Ma bucur ca iti place Ingerul mecanic, si mie mi-a placut foarte mult :) Cat despre Cimitirul animalelor, n-am citit-o, dar am citit alta carte de-a lui Stephen King, The shining, si mi-a placut mult de tot :) 8-> De abia astept recenzia la Magazinul de sinucideri <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Lectură plăcută! Eu citesc Harry potter! Și mai am dar 400 de pagini! Aleluia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aleluia?
      Eu plangeam doar pentru ca nu vroiam sa o termin!:))
      Sa-mi spui cum ti se pare. Neaparat.

      Ștergere
  4. Spor la lecturat!:D
    Eu citesc "Portretul lui Dorian Gray" de Oscar Wilde.Am terminat "Operaţiunea Chinta Royală","Doamna Bovary" şi "Idei-de-gata". :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ce vrei sa spui. Am incercat pana acum sa citesc doua carti de Stephen King si nu am reusit sa termin niciuna. Una dintre ele este Orasul Bantuit de Stephen King si ma gandesc sa-i mai dau o sansa in vacanta.
    Am citit primele doua volume din Micutele Mincinoase si acum il citesc pe al treilea, apoi ma gandeam ca daca am timp sa citesc si Morti la Dallas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, eu chiar nu vreau sa ma las de asta.:( Cred ca o sa o termin, totusi.
      Lectura placuta!

      Ștergere
  6. Am citit eu Magazinul de sinucider în cadrul valluntar, chiar drăguţă cartea nimic de zis. Şi eu vreau să citesc Îngerul mecanic şi am auzit că e cam acelaşi cerc ca la Instrumente mortale.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza