marți, 19 martie 2013

Zombie Apocalypse Challenge: Random Games


Cum am avut o experienta foarte placuta cu Plants vs. Zombies - chiar daca l-am jucat acum ceva timp -, jocurile cu zombii mi-au starnit interesul. Asa ca m-am apucat sa caut, iar despre unele pot sa spun ca mi-au placut foarte mult, iar despre altele ca au fost o prostie imensa. Dar na, nu totul e perfect. Iar eu, astazi, va voi prezenta doua dintre jocurile care mi-au placut cel mai mult.:)

Infectonator 2


 Infectonator 2 este un joc mai mult amuzant decat scarry, care are ca scop infectarea intregii lumi. Te duci in cele mai importante orase - Moscova, Paris, New York - si te confrunti cu oamenii. Zombii tai mor dupa cateva secunde, asa ca trebuie sa infectezi repede oamenii, pentru ca altfel trebuie sa o iei de la inceput cu acelasi orasi. Cu timpul, ajungi sa-ti cumperi noi obiecte, tipuri de zombii - cum ar fi un Yeti sau MJ -, sau chiar sa-i imbunatatesti, iar la sfarsit, raman orase foarte mari, cum ar fi Ottawa, care are 200 de oameni. Oricum, jocul nu este foarte greu, ci distractiv, iar mie mi-a facut placere sa-l joc. Ei bine, pana cand m-am enervat si am inchis direct fereastra.



Road Of The Dead


 Road Of The Dead se vrea a fi opusul lui Infectonator 2. Acum, jucatorul este supravietuitorul, iar jocul asta se bazeaza mai mult pe abilitatea de a conduce. In fine, tu te aflii pe autostrada, care e plina de zombii, oameni care alearga ca nebunii - si pe care nu trebuie sa-i lovesti -, masini distruse si soldati, cu tot echipamentul lor.


Eu am inteles ca soldatii vor sa-l omoare pe cel care conduce pentru ca nu are voie sa iasa din carantina. Ce-i drept, dupa mine, soldatii reprezinta cea mai mare provocare, pentru ca ei impusca si te pot omori foarte usor, cel putin daca nu stii sa joci destul de bine. Poti sa dai atat peste zombii - care, rareori, raman urcati pe capota masinii si, daca ai pistol, ii impusti, dar iti spargi parbrizul, iar asta e cam rau, iar daca nu ai pistol, trebuie sa te lovesti de masini si chestii ca sa cada, inainte sa te omoare -, mai poti sa dai si peste soldatii care te impusca, pentru care esti rasplatit si poti sa dai si peste oameni perfecti sanatosi, pentru care primesti penalizari foarte mari. Dar na, aia-s prosti si alearga in fata ta, asa ca trebuie sa-i ocolesti. Poti juca 7 - 8 ore Road Of The Dead, pentru ca e destul de lung si cel mai probabil vei muri destul des, dar jocul chiar e tare. Plus ca auzi ce vorbesc soldatii intre ei si stii dinainte daca o sa puna bombe sau o sa vina elicopterul.


Sunt o ciudata, nu? Mai bine va lasam pe voi sa jucati direct.:))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza