luni, 25 martie 2013

Zombie Apocalypse Challenge: Deadlocked de A. R. Wise, recenzie


Recenzie
Deadlocked


Desi a fost o poveste destul de scurta, in jur de 50 de pagini, parca a durat mult. Si nu pentru ca m-a plictisit, sau pentru ca nu mi-a placut, ci pentru ca m-am adancit atat de mult in lumea creata in Deadlocked, incat am simtit ca nu mai pot iesi de acolo, ca e atat de reala! In prima carte din seria Deadlocked este prezentata povestea lui Dave, un barbat ce ar face orice, numai ca sa-si apere familia. Desi nici macar nu stie ce se intampla - faptul ca orasul lui devine din ce in ce mai infectat -, acesta trece imediat la actiune si primul lucru la care se gandeste este familia lui. In carte apare si cel mai bun prieten al lui Dave, care insa moare destul de repede.

"They fell to their knees and ripped at his flesh. They pulled his arms up and bit into them. He cried out to me for help as they ate him, but there was nothing I could do. His cries became a gurgle as he choked on his own blood. I watched my best friend get eaten alive."

Ceea ce mi-a placut este faptul ca finalul a fost, slava Domnului, tragic. Adica, sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt sadica, sau ceva, dar in toate cartile, eroul salveaza pe toata lumea si castiga batalia, iar asta devine plictisitor. Doar ca, de data asta, grijile lui Dave s-au adeverit si, pentru a-si salva familia - Laura, sotia lui, si celelalte doua fetite - a fost nevoit sa se sacrifice si sa-si riste viata.

"The last sound I heard, over the growls of the zombies that were biting into me was the motor of The Casper sputter to life. The last thing I saw before my world turned black was my family sail away to safety. The last thing I knew before I died was that I had won."

Oricum, chiar va recomand aceasta poveste. O puteti gasi pe Amazon.com, gratis, si o puteti citi pe calculator, pentru ca nu o sa va ia foarte mult. Va sfatuiesc sa o incercati, este superba!

Nota mea: 4/5

4 comentarii:

  1. Și coperta pare interesantă! :) O să o citesc... când o să termin altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa te apuci si acum, o termini imediat.:D Are 50 de pagini.

      Ștergere
  2. Hummm, mie nu prea îmi place coperta. Adică nu mi-ar plăcea să am aşa ceva în bibliotecă :)) Poate o să încerc şi eu să o citesc, când am mai mult timp <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Coperta nu prea ma atrage,dar poate o voi citi:D

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza