miercuri, 27 martie 2013

VREAU! :O

La inceput, cand am auzit ca Editura Leda va publica Circul Noptii de Erin Morgenstern, m-am mirat. In primul rand, pentru ca ma asteptam sa aleaga o carte mai, nu stiu, plictisitoare si obisnuita ca toate celalalte. Si in al doilea rand, pentru ca nu mai auzisem de nici o carte despre circuri pana acum.

Dar am zis sa o studiez un pic, sa vad daca ma atrage si cand am deschis pagina de precomanda am fost:


Deci clar trebuie sa-l conving pe tata sa-mi ia chestiuta asta.


Circul soseşte fără veste. Fără înştiinţări, fără afişe lipite pe stâlpi sau panouri. E pur şi simplu acolo unde ieri nu era nimic.

Sub cupola corturilor nocturne, în dungi albe şi negre, te aşteaptă însă o experienţă cu totul unică, o sărbătoare a simţurilor – poţi să te pierzi într-un labirint de nori, să rătăceşti prin meandrele unei grădini luxuriante construite din gheaţă, să priveşti uimit la contorsionista tatuată care se strecoară într-o minusculă cutie de sticlă şi să te îmbeţi cu miresmele de caramel şi scorţişoară ce adie ameţitor prin aer.

Bine aţi venit în Le Cirque des Rêves! Însă, în spatele norilor de fum şi al oglinzilor, se derulează o competiţie crâncenă – un duel între doi tineri magicieni, Celia şi Marco – an trenaţi încă din copilărie să concureze într-un „joc” implacabil de către maeştrii lor misterioşi. Necunoscută celor doi, aceasta este însă o confruntare din care doar unul dintre ei va reuşi să iasă învingător, iar circul este scena pe care se desfăşoară o bătălie cumplită a imaginaţiei şi voinţei.

Dar când o dragoste profundă, pasionată şi magică se înfiripă între cei doi protagonişti, bătrânii lor maeştri trebuie să intervină, iar consecinţele vor fi periculoase pentru toţi cei implicaţi.

O poveste seducătoare, plină de aventură, magie şi poezie, un basm cuceritor pentru cititorii de toate vârstele.
 
Voi v-ati precomandat-o? Cum va suna?

5 comentarii:

  1. N-am precomandat-o, dar o vreau inca de cand am citit descrierea :D Stiam ca urma sa fie publicata la Leda, deocamdata, sunt in tratative cu ai mei sa mi-o cumpere :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu, am citit de eu despre ea si m-am indragostit pur si simplu, dar nu voi avea sansa sa o comand in viitorul apropiat pentru ca deja am comandat 7 carti luna asta, 3 au sosit si mai sunt 4, si nu cred ca ai mei vor mai accepta inca una, desi eu "traiesc cu speranta" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaaaii! Cat de interesant suna! Sigur trebuie sa mi-o precond si eu!! <3
    Sper ca si continutul sa fie la fel de interesant precum rezmatul/ideea! :3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare poate se sune! =)) Mi-a fost prea lene să citesc descrierea înaintea postului ăsta. Normal că mama nu mă va lăsa să o cumpăr așa că trebuie să termin restul de sute de cărți pe care le am până să iau altele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ce mi-ar placea! Arata superb si pun pariu ca e foarte buna, stiti atunci cand nu auzi de un autor sau de o carte (nu o astepti cum ar veni) si o descoperi si e minunata? E, imi place momentul ala pentru ca nu ai nicio influenta si pur si simplu iti place.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza