miercuri, 20 martie 2013

Petrecere? :o

Ma gandesc de vreo doua saptamani la luna aprilie, pentru ca, nu numai ca e o luna naspa, dar este si luna in care se implineste un an de cand blogul Fantasy Books a intrat in functiune. Nu pot sa cred ca a trecut un an si ca aceasta luna a venit atat de repede! Adica, oare m-as fi gandit eu ca, prin intermediul blogului meu, as fi putut sa-mi fac atatia prieteni, sa vorbesc cu autori si sa descopar noi carti fabuloase? Ei bine, nu, pentru ca eu eram genul "incepe si abandoneaza" si ma asteptam ca, peste maxim doua saptamani, sa renunt. Dar inca sunt aici, asa ca o sa sarbatorim asta pe tot parcursul lunii aprilie. Vor fi concursuuuri!

Am facut poza la o parte din premii.


Vor fi zeci de postere, carti, ebook-uri, semne de carte si stickere, plus niste "chestii": un fard, brelocuri, magneti, abtibilde.
Iata si cateva dintre ebook-urile pe care le veti putea castiga.


O sa fie o luna tare. Fiecare va avea o sansa, pentru ca vor fi concursuri de creatie, fulger, random, de oricare.:D Eu una, abia astept sa treaca cele 10 zile ramase. Pana atunci, va las, ma intorc la Anatomia lui Grey.

9 comentarii:

  1. Ce faine sunt premiile ! Bravo ca nu ai renuntat cu bloggingul . Si mie imi vine sa reunt foarte usor dar uneori mi-e lene ...deci si lenea e buna la ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Premiile sunt superbe! =p~
    Asa am crezut si eu initial, ca blogul va fi ceva de moment, dar uite ca si eu ca si tine nu am renuntat si sper sa nu facem asta prea curand >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tari sunt premiile <3 Ma ia cu ameteala :)) Si eu ma bucur ca nu ai renuntat la blogging <3 Faci o treaba minunata ;) De abi astept sa inceapa maratonul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow!
    Sunt superbe! :o
    Felicitări pentru inițiativă și un sincer ”La mulți ani!” - chiar dacă nu e momentul, vreau să fiu prima!

    RăspundețiȘtergere
  5. :O Superbe! Ăla e un poster cu One Direcșăn? o.O Oook... o să mă prefac că nu îmi vine să vomit. ^_^
    Well, happy birhday, dear! Mă bucur că nu ai renunțat, și sper să nu o faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezista, ca si eu rezist cu el in casa! :)) Le dau doar pe cele care au vedete ce nu-mi starnesc interesul. Si, crede-ma, sunt multe.

      Ștergere
  6. Wow, sunt o grămadă de premii! Sincer nici nu am realizat până acum cât de tânăr este acest blog, asta pentru că sunt o mulţime de membri şi de concursuri, ai reuşit să duci blogul foarte departe. La mulţi ani cu anticipaţie! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubi-dubi!Câte cărţi minunate!Şi ce semne de carte superbee :)
    Can't wait! \m/

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza