miercuri, 13 martie 2013

Faith in humanity: restored

Haha, se pare ca, totusi, oamenii nu sunt fara speranta.

Am reusit sa-mi indeplinesc scopul sacru, de a impartasi pasiunea/dependenta/boala/sindromul cititului, catorva colege din clasa si, spre mandria mea, dintr-o clasa de ratati, mi-am facut micul meu "club de carte", adica am convins vreo cinci fete sa se apuce de citit. Pe una am afectat-o rau, de si-a cheltuit toti banii si s-a pus pe citit acut, o alta prietena tocmai si-a cumparat toata seria Vampirii Sudului siii sunt foarte mandra.:> Adica stiti si voi cati analfabeti exista in Romania asta, ca romana sunt grele de invatat, iar cititul sunt inutile.
Oricum, sunt bucuroasa ca acum am si eu cu cine sa mai vorbesc pe la scoala si cam peste tot. 


A, si inca ceva: in scoala mea s-a infiintat un fel de club de carte, iar profa de romana ne aduce in fiecare luna cate o carte de la editura All pe care sa o cumparam, daca vrem, platind pret redus. Mie mi se pare foarte tare, mai ales ca sunt destul de multe carti frumoase la All, precum Chemarea Ingerului sau Cheia, pe care chiar as vrea sa le citesc. In fine, nu ne alegem noi cartea, iar asta e naspa, pentru ca luna asta a fost aleasa una plictisitoare si ciudata, de copilasi mici, dar sunt sigura ca luna viitoare o sa pot sa intru si eu in clubul asta.:D Inca nu am aflat foarte multe despre ce trebuie sa faci acolo, dar profa de romana a spus ca ne da cate un zece, daca ne tinem de treaba (nu ca mi-ar pasa, din moment ce am vreo 4 de 10 pana acum, nu ca ma laud). Plus ca, de cand imi doresc si eu un club de carte in scoala!

Lasand la o parte asta, acum doua dimineti, am cedat. M-am apucat de volumul 10 din Vampirii Sudului si imi pare rau, pentru ca aproape l-am terminat, si este atat, atat, atat de genial si nu vreau sa-l termin si Eric e atat de genial si Sookie e asa tare. Si.
 Nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca mai am o singura carte din serie.:| Vampirii Sudului a fost mereu acolo, pregatita pentru mine, iar eu o termin si nu o sa mai raman cu nimic.:( Damn. It.

Asa aratam eu cand Eric intra in scena.

O zi naspa sa aveti! :)

6 comentarii:

  1. vreau şi eu un club de lectură în liceu, dar nu cred că am cum să conving direcţiunea:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, club de carte?! Mâine trebuie să negociez cu doamna directoare. ^-^
    Trebuie să mă apuc neapărat de Vampirii Sudului că m-ai cam zăpăcit aici! ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Club de carte ? :o
    Dacă s-ar face și la mine un club de lectură ... plăcere să mergi la școală...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos.. aş vrea şi eu un club de lectură în liceu, dar ai mei sunt departe de aşa ceva. Nu mi se pare însă ok să citeşti la comandă. :|

    RăspundețiȘtergere
  5. Heii! Scuze că nu am citit postarea, nu am timp şi sunt varză, doar că vreau să te anunţ de chestiuţa asta (http://rose-books.blogspot.ro/2012/11/program-battle-of-crushes.html) la care te-ai înscris pentru sexosul de Eric :3 Poţi face articolul weekendul ăsta? Oricând e bine, mulţumim încă o dată că te-ai înscris şi îţi apreciem munca <3 Poţi să te inspiri şi de la alte ediţii, dar originalitatea e cea mai apreciată :3
    Te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei, nici o problema, postarea este deja scrisa, trebuie doar sa o gasesc; sambata este in regula, nu?:D

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza