marți, 5 martie 2013

Claaaaaaaaasic :|

V-ati intrebat de ce urati atat de tare scoala? De ce nu mai suportati profii, testele si ascultarile? 
Daca nu, naspa. Daca da, am eu raspunsurile! :D

Toata lumea a ajuns sa fie atat de cuminte, stricta si plictisitoare, ca nu mai avem voie sa facem nimic! Profii, daca razi un pic la ora lor, li se urca la cap si se-apuca sa faca scandal si sa asculte, ceilalti copilasi se duc la profa sa le zica toate prostiile si parintii, acasa, nu te-ntreaba decat "Ti-ai facut temele?". Asta am realizat de cand a inceput semestrul, pentru ca am cinci baieti nebuni si un repetent in clasa, asa ca ora deja nu mai e plictisitoare, la testul la muzica de ieri s-a copiat in prostie si profu nu stia ce sa ne mai faca si, azi, la ora de biologie, un baiat avea pe iPhone (ca de, nu se poate fara) imagini cu lectia si il tinea pe banca, citind de acolo cand il asculta profa. Cand se apropia, elevul apasa pe un buton si gata. Profa nici nu stia unde sa se mai uite si se invartea frustrata in jurul lui.

Dar, God, joi am test la algebra, maine la engleza, vineri la romana si la istorie si saptamana viitoare dam la geometrie. Dar, la naiba cu scoala! Hai sa vorbim despre carti.
 

Mai nou, citesc Easy de Tammara Webber. Sunt la inceput si inca nu s-au intamplat foarte multe, dar, pana acum, Lucas e genial si m-am si indragostit de el. Plus ca Jacqueline si Erin planuiesc sa-l tortureze un pic cu tactica fetelor singure.:)) Nici de citit nu am mai avut timp (siiiiiiiii revenim la subiectul scoala). Sper sa vin curand cu recenzia. Voi ce cititi acum?

Ah, si niste poze tari, sa va mai inveselesc, ca tot mai avem trei zile de scoala (pana la pauza de doua zile de dinainte de alte cinci:))).






Sunt cam ciudate pozele, dar in timpul fizicii, merg ca unse.:D

4 comentarii:

  1. Interesante pozele.
    Uau, ce spui tu acolo doar scoala nu e. Sincer...
    Eu recitesc niste carti de Licia Troisi. :)
    Astept recenzia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te înţeleg! Am fost în situaţia ta în generală. :D La liceu e ceva mai lejer, deşi când ai la engleză câte un este de două ore nu-ţi mai vine să spui asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. I know,I know.Mie îmi displace şcoala din muuulte motive,majoritatea evidente.În generală am avut mai mulţi băieţi în clasă.Erau nişte panarame în adevăratul sens al cuvântului.Dar acum,la liceu,am doar 3 băieţi şi sunt aşaaaa de plictisitori x_x.În schimb am 25 de fete,şi neah,fac ele glume,dar d-alea răutăcioase.
    Eu nu citesc nimic.Nimic?!Pfuu,trebuie să dau o fugă la bibliotecă :D .

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu abia aştept să vină vacanţa, sau săptămâna altfel. Să mai ieşim un pic din ritmul ăsta plictisitor. Abia mai am timp să trec pe aici.
    Baftă la şcoală! :*

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza