miercuri, 6 martie 2013

Ca de, sunt javra!

Oh, God.
Profesorul nostru de sport a inceput sa faca glume despre dragoste. Si toate alea. Adica, da, e amuzant, atunci cand unul face flotari si profu' incepe sa faca misto de el, dar generatia noastra chiar s-a dus de rapa. Adica, serios, suntem la scoala, aia le zic sa nu mai fumeze si sa fie cuminti, si profii spun ca suntem rezultatul unui prezervativ rupt (scuzati expresia!!)?! 

Si zice de mine ca sunt nebuna? Sau se ia de colegii mei cand il injura? Pai profesorul de mate m-a facut javra, m-am dus la directoare si ei nu i-a pasat, iar profesoara de biologie tipa la noi daca, nu stiu, ne uitam pe geam? Am ajuns sa fim calcati in picioare daca nu stim lectia, iar apoi, dupa ce il asculta pe unul, profesorul ii da 4 si il intreaba de ce nu a spus in clipa in care a predat ca nu a inteles. Pai de-aia, ca dupa iti bati joc de mine si imi inchizi gura cu vreo gluma de-a ta despre mama mea. Plus ca profesorul de sport, care e super tanar, face glume de tot rasul, gen imi ia creionul din mana ca sa i-l dea unul alt copilas. Sau zbiera prin clasa de zici ca are crize de epilepsie.:)) Uneori e amuzant, imi place sa rad in ore (si la asta s-a referit ultima postare), dar vreau si sa invat ceva, nu sa mor de foame ca tipul de la coltul strazii care si-a facut casa din trei scanduri si doua saltele. Si sa stiti ca nu glumesc, chiar e un om la coltul strazii.

Si nu numai de profesori. Elevii fumeaza in clasa, sar cu picioarele pe banca in timpul orei si o injura pe profesoara direct in fata, iar tot ce fac profesorii e sa ii ameninte ca le dau 4 la purtare, pentru ca mai apoi sa isi retraga amenintarile si sa dea 10. Un repetent din clasa are 150 de absente, injura si fumeaza si pleaca de la ore fara sa-i pese si mai si termina anul cu 8 la purtare?! Sau astia care vin la mine si imi spun proasta si vor dupa sa le si dau sa copieze la test, sau sa ii ajut la tema. Pot doar sa ma rog ca la liceu va fi mai bine, ca nu mai suport inca o zi in care sa trebuiasca sa fac fata tampitilor alora. 
 
Mda. Si se mai mira romanii de ce suntem atat de prosti. Uite de-aia.
Hai ca m-am eliberat de presiune! :))
PS: de saptamana viitoare revin cu cartile:))))))

10 comentarii:

  1. Mama e teroare la tine.Nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamă.Nu ştiu de ce e chiar aşa la tine.La mine nu e deloc aşa.Am colegi fumători,dar directorul le-a interzis să fumeze chiar în jurul liceului.Ce pot să zic,la noi e multă stricteţe.Dar cunosc destule persoane cu tupeul ridicat la un nivel cam mare.
    Chiar e o problemă cu generaţia noastră.Şi sunt sigură că nici următoarele nu vor fi mai cuminţi şi înţelepte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar e teroare la tine. La mine nu a fost niciodata atat de rau. Aaa... serios? Liceul? Loc minunat? No. Liceul e mai rau decat generala. Regret sa-ti distrug speranta :o3 Adica uite. Are avantajele si dezavantajele lui. Razi mai mult,te distrezi, dar sunt si mai multe conflicte, mai ales cu colegele (ce rele sunt fetele!-_-) Eu sunt inca socata de colegii si profesorii tai, si nu pot decat sa spun ca imi para rau pentru tine :( Mult noroc si rezista acolo! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow.
    Javră? :|
    Și nici directoarei nu i-a păsat?
    Ah, de ar ajunge post-ul ăsta în mâna unui jurnalis ...
    Succes și baftă pe mâine și pe tot anul !

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, la tine e răău. -.- Eu nu am ajuns așa în cazul profesorilor - excepție face profa de sport care nu mă suportăăăăăă. În schimb, elevii sunt la fel de ratați. Nu ratați cum este folosit în filme, gen tocilari. Ratați de soartă. Oameni făcuți pentr alocație.
    Și da! Am zis-o!

    :D Și eu sper la liceu.

    RăspundețiȘtergere
  6. situatia nu se schimba prea mult la liceu.tu trebuie sa fi tare si sa nu le dai nimic:vor note mari,sa-si piarda timpul invatand cum fac si altii.nu te lasa calcata in picioare!

    RăspundețiȘtergere
  7. De fapt situatia se cam schimba la liceu in functie de tine. Adica depinde de media pe care o ai si la ce liceu vrei sa intri daca alegi un liceu bun nu o sa dai peste asemenea specimene dar o sa dai peste niste destepti, ipocriti care vor vrea sa te distruga e ca un fel de jungla daca nu esti puternica te-ai ars. La un liceu de nivel mediu ca la mine nu stiu o sa dai peste fel si fel de persoane mistoul o sa fie la el acasa dar incearca sa nu pui la suflet rade si tu cu ei cel putin la mine asa e nu fac prea rau misto de tine dar cand fac daca razi cu ei te lasa in pace daca vad ca te oftici mai rau fac:D. Fi tare invata pentru tine si da-i undeva viata ta deciziile tale!<3

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe bune? Javra? Mama, ce profesori ai. Imi imaginez ca abia astepti sa scapi de generala, insa acum mai depinde si de ce clasa vei prinde si tu la liceu, gen colegi, profesori. Crede-ma, in generala nu credeam ca voi da de profesori mai idioti si cand am ajuns si eu la liceu am nimerit niste fraieri care ne pun note proaste (degeaba). Gen intreaba profu de romana ce am avut pentru ziua respectiva si o colega raspunde ca un eseu despre iubirea crestina si asta ii pune doi, ca mai apoi la vreo 10 min sa ne spuna ca am avut iubirea crestina.
    Acum nu stiu ce sa iti zic, doar sa nu te exteriorizezi prea tare pentru ca iti vei face mai mult rau. Si mult succes cu rezistatul printre animalele aleapentru ca nu stiu ce altceva sunt acele fiinte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Te înţeleg! :)) Şi eu am sperat că e mai bine la liceu... e mai ok, dar nu super ok. Şi sunt la unul din cele mai bune licee din ţară, aşa că viaţa e naşpa :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma intreb ce motiv a avut sa te faca javra? Este o jignire grava si nu este posibil sa o auzi din gura cuiva care se presupune ca ar trebuie sa fie un model. Profesorii de sport parca au cam acelasi tipar si eu cand eram la scoala fetelor li se adresa cu "fa". Ca un sfat, eu ti-as da la aceste jigniri sa le raspunzi cu inteligenta si maturitate, poate asa vor mai avea o urma de regret. Uneori adultii ar trebui sa mai asculte si de cei tineri.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza