vineri, 1 martie 2013

1 martie. Si toate alea.

Heeeeeeeeeeeeeeei! :)
E primavara. Si e la fel de naspa ca ieri. Doar ca (,) cu multe martisoare.


Azi toata lumea m-a bombardat cu "La multi ani!". De ce naiba spun toti la multi ani? Doar de Anul Nou si de ziua ta ti se spune la multi ani, nu de Craciun, de Paste si de martisor. Sunt prost dispusa :))

Oricum, azi a venit fosta diriga, adica iadul pe pamant, demonul suprem, ingerul intunecat, Diavolul. I se potrivesc toate poreclele astea, ii placea sa ne certe, sa ne faca de cacao si sa isi bata joc de noi, iar imediat dupa ne fixa cu privirea de parca am omorat pe cineva daca n-am sters tabla. Nu exagerez. Primul lucru pe care l-a facut cand a intrat in clasa a fost "Unde-i Vali?!", Vali fiind fumatorul si nebunul clasei. Dar faza e ca, dupa ce doi ani toate fetele au injurat-o pe diriga, apoi au fost "Doamnaaaaaaa, sa va imbratisez! :X:X:X". Cel putin cand am vrut sa o pup, asa, ca sa nu fiu singura, i-a pierit zambetul de pe buze. Emana ura.

In afara de diriga, totul a decurs bine. Am luat trei de zece, in trei ore, la trei materii diferite, in trei minute.:)) Oricum, ma mir ca profu' nostru de mate mi-a dat zece. A fost o senzatie tare. Ah, si nu v-am spus. Pe profu de mate il cheama Mateescu. S-a nascut special ca sa fie matematician.

Asa, si ca tot spuneam ca e 1 martie, primavara si VINERI!!!!!!!!!!!, va urez o primavara frumoasa. Am spus-o.

A, si la multi ani.

5 comentarii:

  1. Nici eu nu pricep de ce se spune La mulţi ani, e stupid :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare aiurea sa dai martisoare intre fete. Asta ar trebui sa faca baietii. Well, urare pt urare deci sa ai o primavara frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Faza cu numele profesorului m-a amuzat si mi-a adus aminte de o profa din liceu care era de georgrafie si o chema "Furtuna" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha,şi eu am spus exact la fel: de ce spuneţi "la mulţi ani?!",e absurd.
    O primăvară frumoasă!:D

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza