joi, 21 februarie 2013

Warm Bodies, film genial ♥

Tocmai am terminat de vizionat filmul Warm Bodies. Auzisem dinainte ca o sa fie foarte bun si toata lumea il astepta, insa pentru mine a fost iubire la prima vedere. 


Imi plac filmele horror, imi place sa ma sperii. Dar nu imi plac filmele horror cu zombi. Pur si simplu nu suport sa-i vad mergand taraganat, cu fata zdrobita si sangele curgand. Dar Warm Bodies e diferit, intr-un mod bun, pentru ca de data asta personajul pozitiv este chiar el un zombi si nu imi e frica (,) ca va fi devorat in orice moment. Si tipul chiar e de treaba, e bine ca ii putem auzi gandurile, momentele acelea sunt cele mai amuzante.

Tipa, pe de alta parte, e la fel de monotona ca bunica (scuze, buni!). Adica m-a plictisit prostia ei (serios, iesi din avion dupa ce stii ca zombi te pot mirosi?!), dar, oricum, zombi-ul nostru, R, era mereu acolo ca sa o salveze. ♥

Ideea mi s-a parut oarecum originala, adica nu am mai intalnit filme/seriale cu zombi in care mortii se vindeca, adica nu prea are sens, dar, oricum, mi-a placut foarte mult faptul ca R realizeaza ca, incet incet, se vindeca si nu ignora acest lucru, dandu-se batut, pentru ca mai apoi fata sa vina la el si sa-l convinga si bla bla bla, cum se intampla in toate filmele.

Eu va recomand filmul, e foarte dragut. Serios.


A, si cireasa de pe tort - pentru ca nu era destul un film semi-horror -, fratele meu s-a gandit sa imi joace o hai-sa-vad-cat-de-repede-faci-infarct festa. Si-a pus una din mastile lui de hot (stiti voi, cu gauri la ochi si la gura), a luat un cutit din bucatarie, a iesit prin usa din spatele casei, a ocolit-o in frigul de afara (i-am "blestemat" o raceala :))) si a venit la geamul de la parter al biroului de unde scriu eu randurile astea. Doamne, deci nici nu va imaginati cat de tare m-am speriat. Nici nu am mai putut gandi. 

 
 Gif-ul asta merge mai bine azi decat ieri.:)

2 comentarii:

  1. Doamne, gif-ul ăla e genial! =))) Aș putea să mă uit toată ziua la el. Uu, fratele tău te iubește! =)) Se vede. B-)
    Vreau. Să. Văd. Filmul. Ăsta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domne e super filmul acesta:))L-am vazut si eu...nu cred ca m-as putea satura de el vreodata.Miar placea sa apara si la noi cartea:)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza