vineri, 8 februarie 2013

Tired and sick

Hei, dragilor, ce mai faceti?
Eu nu o sa va spun ce mai fac, pentru ca asta o sa-mi ia ceva vreme. Nu o sa va spun ca m-am imbolnavit si ca in momentul asta sunt dopata cu medicamente si cu ceaiurile naspa ale mamei. Nu o sa va spun ca langa mine, cosul e plin cu servetele, pentru ca o sa va imaginati asta si o sa fie nasol.:))
Si nu o sa va spun nici ca dimineata abia mai pot sa ma trezesc, ca (,) creierul meu nu mai poate sa retina nici cinci randuri si ca nu m-am mai atins de o carte - inafara culegerii de mate - de ceva vreme. Pentru ca probabil v-ati plictisi daca v-as zice asta, nu?

Hahaha. Macar umor mai am.

Am dat azi test la romana si, desi niciodata nu imi fac griji in privinta testelor/tezelor la romana, o sa recunosc ca am uitat tot ce am scris pe acel test. Nu imi amintesc sa fi scris ceva. Vai de mine.:))
Si maine am olimpiada la religie. Stiu, stiu, ar trebui sa fie usoara, dar daca maine ma trezesc la fel cum m-am trezit azi, nu o sa-mi iasa nimic. 

Acum, ca v-am incarcat cu prezenta mea negativa, o sa va anunt ca apare o noua carteeeeeeee!


Eu am deja cartea in engleza, de la autoare. Si imi pare rau ca inca nu am citit-o, pentru ca toti bloggerii care au citit-o au spus ca merita. Chiar vreau sa ma apuc de ea, cat mai repede. Ma bucur ca au pastrat coperta asta, dar totusi mie nu imi place scrisul ala cu mov. Arata aiurea.
Daca doriti sa precomandati cartea, dati click aici.
Intre timp, mi-a sosit si mie Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere. Si e superba! <3

Si daca va intrebati ce am mai citit in ultimul timp, ei bine, m-am apucat de Fata de hartie de Guillaume Musso. Am primit-o de la Libraria Online Libris si e foarte draguta. O sa vin cu recenzia in curand.:D


Cred ca ma voi apuca de invatat pentru religie. Doamne, cum suna :))
Va las! :*


3 comentarii:

  1. Stiu si mie mi se pare scrisul ala naspa.Dar macar au pastrat coperta:))Oh Florence and The Machine...acum in playlistul meu numai melodiile lor se aud.Multam @Rose pentru ca mi-ai arata trupa!:3Uuu vreau si eu Probabilitatea Statistica.Daca e sa nu o castig pe nicaierea o sa mi-o comand.Mai ales ca o vreau nespus de mult.Sa te bucuri de ea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... scrisul ăla chiar e nasol! Știu sentimentul: să nu îți aduci aminte nimic din ce ai scris! =)) Mi se întămplă des. Sincer, îți cam duc dorul pe aici! Și să te faci bine, eu sunt super-răgușită dar na...
    Uf, tre să mă apuc de istorie... weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oww, dreambookslovers, plăcerea e de partea mea :3
    Baftă la olimpiadă, Sabry, şi să te faci bine, micuţ bobocel răcit :o3
    Am aşteptam mult să apară cartea asta, am încercat să o precomand şi e indisponibilă şi ahhhh x.x Ar fi arătat mai bine cu scris negru, dar şi aşa e awesome <3
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza