duminică, 17 februarie 2013

Random stuff

Buna! :)
M-am gandit sa va tin la curent cu ultimele noutati in materie de nimic orice. Si, pentru inceput:

~sunt bloggerita scoliiiiiiiiiii~

adica eu fac blogul scolii, eu scriu, il administrez, toate alea. S-a dovedit ca eu am mai multa experienta ca oricare din scoala *blush* si acum eu ma ocup de el. Inca nu am postat nimic, nu postez eu ce vreau, dar puteti sa aruncati o privire aici. Nu e mare lucru, dar mie imi place cum arata. Sper ca si directoarei ii va placea, ca altfel ma omoara. Chiar nu vreti sa stiti cum face directoarea cand e nervoasa.:))

Mai sunt 3 zile in care puteti sa-mi trimiteti compunerile pentru Olimpiada Creatiilor. Am primit doar una, deci astept mail-urile voastre. 
Cat despre celalt concurs, Beautiful Disaster, se incheie in 4 zile, deci nu uitati sa va inscrieti! ^.^

Si acum ma autotorturez cu prostia asta:

 
Nici nu poate fi numita carte, e aiurea rau de tot. Nici nu cred ca o sa apuc sa o termin, nu se intampla nimic adevarat.
A, si daca doriti sa-mi vedeti fațuca, m-am pozat in timp ce citeam =))


Cam atat. Ma intorc la Anatomia lui Grey si, probabil, mai pe seara ma apuc de invatat la romana *sigh*. Maine am test. Al doilea in 2 saptamani. O sa fie simplu, dar profa ne taie fiecare virgula si ma indoiesc ca o sa iau 10. 
Voi ce aveti de gand sa faceti azi? :)

4 comentarii:

  1. Iiiii <3 Ce draguta esti ;;) Eu am citit Scoala fricosilor primul volum si mi s-a parut simpatic. Ha. Ma bucur ca mi-am cumparat Divergent si nu al doilea volum din Scoala fricosilor acum :)) Blogul scolii e simpatic ;;) cred ca directoarei ii va placea :) Eu... n-am de gand sa invat la istorie :)) in schimb, am sa fac o compunere pentru un concurs, si probabil am sa ma uit la Teen wolf sau Arrow, sau Supernatural, sau la toate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, primul volum a fost superb, dar urmatoarele 2 nu merita.

      Ștergere
  2. Arată drăguţ blogul:D Succes!:D
    Eu trebuie să-mi bat capul cu declinarea adjectivelor la germană:) .Dau test marţi,la ora 7:00 x_X.Iar mai târziu cred că voi face o recenzie şi mă voi uita la un episod din Spn ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Drăguț blogul! :) Ești așaa simpatică! De ce mai citești chestia aia dacă e tortură? =))
    Mă rog, drăguță postarea! :o3

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza