duminică, 17 februarie 2013

In my boring mailbox

Nu am mai facut de mult timp "In my mailbox", asta pentru ca nu am mai primit nimic interesant. E naspa, dar cred ca va trebui sa ma obisnuiesc :))


De la autoarea Tracy Bilen am primit cateva semne de carte (mai multe decat in imagine, dar numai pe astea le-am gasit :))) semnate. Doua sunt si pentru voi.


FINALLY, am primit premiul castigat pe Ratacitori in lumea cartilor, la blog tour-ul Creatura. Ahahaha. Partea amuzanta? Le-am castigat acum 8 luni, in iunie 2012. De ce le-am primit abia acum? Nu stiu. Irina a bagat chestii gen "o fac cand vor muschii mei" si "nu am timp!", dar, frate, 8 luni? Macar mi-am invatat lectia: sa nu mai particip la concursurile lor.


De la Editura Epica mi-am comandat "Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere" si "Scoala Fricostilor" am imprumutat-o de la o prietena. Ugh.

Cam asta-i tot. Boring.

10 comentarii:

  1. Eu nu am primit nimic deci ... :))
    Tu stai mai bine . ;)
    8 luni ? :|

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sunt dezamagita de ratacitori ne-am inscris la un concurs de fidelitate si nici acum, dupa 17 zile nu au anuntat castigatorii. nici eu nu cred ca ma mai inscriu la concursurile lor+ ca nici la ala de pe facebook nu au mai anuntat castigatorii

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai bine măi, măcar tu ai primit premiul! :)) eu nici acum nu l-am primit, sper să ajungă săptămâna viitoare :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfai, tu stii macar cat ne-am certat pe facebook? Trimite-le mesaj!

      Ștergere
    2. Le-am trimis şi mi-au zis să le anunţ când le primesc, sper să nu fie niciodată :))

      Ștergere
  4. Eu nu am câștigat niciodată la un concurs de al lor, dar dacă e așa mai bine. Stau prost cu nervii. -.-
    În schimb, tu măcar ai primit ceva. Eu nimic.. ugh!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot e ceva, eu n-am primit nimic de mai bine de o luna :)))
    Trebuie sa-mi ajunga Cinder... in vreo 2 saptamani, maxim >.<

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am castigat de vreo doua ori pe blogul lor, odata o carte si apoi un semn de carte, pe care nici in ziua de azi nu le-am primit. :))) Cartea am castigat-o acum un an si m-am lovit de scuze gen ''ti-am trimis-o, dar a venit inapoi, tu n-ai ridicat-o de la posta'', cand eu am fost in fiecare zi si am intrebat. :D In final, am renuntat. Dar la concursuri la ele nu ma mai inscriu, asta-i clar. :)) Si tinand cont cate persoane au patit la fel... Wow... :))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza