miercuri, 20 februarie 2013

Friendship always dies, dude!

 Heeeeeei! :)

As putea sa stau aici si sa va povestesc ore in sir aici, fara sa ma plictisesc, vorbindu-va despre iubitul meu idiot, despre cum am copiat ultima data la un test sau despre tigarile colegului meu de banca. Orice.
Pentru ca stiu ca voi nu ma veti barfi, ca nu veti spune nimanui. Pana la urma, suneti singurele persoane carora ma pot destainui fara sa-mi fie frica de faptul ca secretele imi vor fi aflate. Pentru ca voi nici nu ma cunoasteti si nici nu stiti cine sunt, dar, din cate mi-am dat eu seama, sunteti dispusi sa ascultati cititi.

Astazi ni s-a pus, la dirigentie, intrebarea "Cati prieteni adevarati ai?".
Nimeni de la mine din clasa, din 30 de persoane, nu a raspuns mai mult de "1", sau chiar "0". In fine, au fost si alte raspunsuri, gen "-1":)) dar astea nu conteaza.
Nu o sa va povestesc despre prietenii mei, pentru ca eu nu am nici unul adevarat. Poate-i vina mea, dar toate persoanele din jurul meu mint si nu le pasa de cu mine. Nu spun ca eu as fi perfecta, sa nu credeti asta.

Cat despre el (v-am povestit mult in legatura cu el in ultimul timp), nu o mai duc atat de bine. Va mai amintit cand eram asa?


Am vorbit, de fapt, cu el, si asta a iesit cam rau. Faza e ca el crede ca m-am dus la toata scoala sa ma laud ca sunt cu el, dar cred ca sunt cea mai nepopulara tipa din scoala. In regula, daca nu stie despre ce e vorba. Dar am vorbit cu el si i-am spus ca nu-i adevarat si dupa ce am vorbit asa, ceva vreme, el mi-a raspuns printr-un simplu "M-am saturat de minciuni".
"Da, pai mai du-te naibii. Daca nu ma crezi, nu mai fii cu mine", i-am spus eu. "Plus ca nu stiu ce te deranjeaza daca m-am laudat, pentru ca mie mi-ar facea placere sa vorbesc despre tine si despre faptul ca sunt cu tine."
Apoi mi-a bagat un "Nu mai conteaza" si s-a carat, iar asta m-a enervat la culme. A doua zi, nu am mai iesit pe hol si l-am ignorat total. Apoi a venit ora comuna cu el si m-am postat in fata usii, uitandu-ma urat la el, cu foarfeca in mana.=))


L-am cam speriat dupa faza asta, dar a fost la misto. Oricum, nu m-am impacat cu el si nici nu am de gand sa o fac, pentru ca e un prost si un porc ca m-a mintit! Iau altitudine!

9 comentarii:

  1. :))
    Bravo! :)) Amuzantă faza cu foarfeca . Lasă că vei da și peste prieteni adevărați , ai o viață întreagă .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai cât 14 ani? Lasă că trece :)) Dacă şi el are tot atât la ce te aştepţi de la el? Se ştie că băieţii sunt nişte maimuţe puţin mai arătoase până pe la 18 ani :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Deci treaba cu foarfeca e geniala =))) Laaasa ca asa ii trebuie. Baietii au nevoie sa fie pusi la respect!

    Si nu-ti trebuie 'prieteni' adevarati. Unul singur ajunge, dar sa te tina o viata, decat 30 care se schimba constant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma simt vinovata. Eu am zis bla bla vorbeste cu el! Asshole ce e. Anyway. Clovnul ala e infricosator :)) Cat despre prieteni adevarati, eu ma laud ca am, pana la proba contrarie :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti preda profunda si inteligenta pentru el.Vei gasi pe cineva sa te merite.;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prea" ma doare capul,dar nu pot sa ma culc de la 7,totusi...

      Ștergere
  6. Uh, ce rău îmi pare :C Eu n-am trecut prin aşa ceva, deci nu pot să dau sfaturi prea bune, dar nu trebuie să te mai gândeşti la porcul ăla. Ia foarfeca şi simte-te bine :)) Capu' sus, Sabricu meu :o3

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarfecaaa! =)) Ăla e cuțit... sau nu mai văd eu bine?! =)) În fine, faină povestioara! Și sincer, nu prea văd de ce îți mai bați căpușorul! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Capu sus, persoanele care mint nu merita atentia ta....fi mai nepasatoare....ce sa faci daca uni traiesc dupa regulile junglei..
    Tare faza cu foarfeca:).

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza