luni, 18 februarie 2013

Confusion strikes again!

Cum pe Books for Life se gaseste insomnie, la mine se gaseste confuzie!

Deci parca nu mai reusesc sa fac nimic cu viata mea. :))
De citit, mai mult de 30 de pagini pe zi nu ma tine, cred ca trebuie sa ma reapuc de seria Vampirii Sudului, pentru ca nu se mai poate. Banuiesc ca, in afara de Maximum Ride, ati observat ca am facut ioc recenzii. Am trei carti imprumutate, patru incepute si parca nu mai pot sa fac nimic! 

Si, pe langa asta - ca tot trebuie pe mine sa ma nemultumeasca ceva -, pretenasul meu s-a gandit sa ma ignore la scoala. Adica, in fine, se invarteste in pauza in jurul meu si se preface ca-si leaga sireturile, dar eu astept, si astept, si nu vorbeste deloc cu mine. Eu am incercat s-o fac, dar de fiecare data cand ma duc spre el, mi se goleste mintea si fac cam asa:


La un moment dat, cand prietena mea a observat ce se intampla, s-a gandit sa vorbeasca cu el! Cand i-am vazut pe hol, m-am pus in spatele lui si am inceput sa-i fac semne, dar degeaba.:))


Oricum, avansam incet, nu-i asa? Colegii mei, de fiecare data cand incerc sa dau de el, asa se uita la mine:


Dar, exceptand nimicurile mele zilnice, astazi chiar s-a intamplat ceva frumos! ♥ Am facut rost de asta:


Nici nu va puteti imagina de cat timp imi doresc cartea asta! Am aflat ca o colega o are, asa ca i-am imprumutat Maximum Ride 1 si ea mi-a dat, in schimb, Portretul Fantomei. Abia astept sa o citesc! Cand mi-a adus-o, eram cam asa:


Deci da.
What strikes you? :D

4 comentarii:

  1. OMG! Portretul fantomei sună super tare :x O vreau! :)) Ia-ţi inima în dinţi -la figurat- şi vorbeşte cu băiatul. Ce poate să se întâmple? Actele de canibalism erau populare prin Africa, deci nu cred că o să-ţi halească vreun deget :D. Cu tupeu! Să aud că măcar l-ai salutat :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau cartea aia! o.O
    Oh doamne!! Cât de expresivă e ultima poză! =)) Moorr...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de ea acum doi ani si de atunci o vreauuuu~
    Nici eu n-am mai avut deloc timp de citit *sigh*

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar iti place seria Vampirii Sudului asa de mult? Eu ma chinui cu 10 pagini pe zi, deja dupa primele 2 carti mi se pare ca totul se repeta, dintr-un motiv anume ^^'

    SI E PRIMA OARA CAND AUD DE CARTEA ASTA!! Hmmm...

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza