sâmbătă, 9 februarie 2013

Concurs "Beautiful Disaster"! [incheiat]

Castigatoarea este Silvia A. Castigatoarea a fost anuntata prin email.

Hei, prieteni! :)
Astazi am ocazia sa va anunt ca blogul Fantasy Books are un nou sponsor! Sorin este din Bucuresti si a acceptat sa sponsorizeze un concurs pentru blogul meu, chiar din fondurile lui proprii. Eu ii multumesc pentru aceasta sponsorizare si, de asemenea, ma bucur ca vom mai face fericita o persoana castigatoare!

Ce veti putea castiga? O copie a cartii "Beautiful Disaster", in varianta romaneasca ce abia a aparut la Editura Trei. Am ales acest premiu deoarece stiu ca si eu as vrea sa-l castig.:))


Completati rafflecopter-ul de mai jos pentru a castiga o copie a acestei carti! Concursul incepe astazi, 9 februarie si se incheie pe 22. Succes tuturor!

a Rafflecopter giveaway

PS: va amintiti de aceasta postare? Da, el e. Aparent a fost doar o neintelegere. Ma bucur ca am clarificat totul si acum ne intelegem.:)

52 de comentarii:

  1. Pai pentru ca am auzit atatea despre ea si sunt curioasa cum e :D

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa castig aceasta carte pentru ca am auzit foarte multi blogeri vorbing despre ea, si de ce nu pentru ca mie una, coperta mi se pare draguta

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-as dori sa castig cartea aceasta pentru ca am auzit multe pareri bune despre ea si sunt curioasa sa vad daca e atat de buna pe cat se spune :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Drăguț concurs. Mulțumim sponsorului, dar și ție, pentru șansă. ^^ Mi-ar plăcea să câștig cartea pentru că din momentul în care aceasta a apărut la editura Trei și până în prezent, toată lumea este foarte entuziasmată. Inclusiv eu. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca imi place recenzia,pentru ca e nou aparuta si foarte laudata,pentru ca o data in viata sa pot spune ca am citit o carte recenzata aici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca pare interesanta, pentru ca a primit multe laude, pentru ca am citit despre ea pe multe bloguri si pentru ca toata lumea are o parere buna despre ea. Multumim de concurs!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru că îmi place, am citit-o deja, şi e genială. Şi o vreau :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Din moment ce in strainatate, cartea a devenit foarte populara intr-un timp foarte scurt si are doar pareri pozitive, nu vad de ce nu as citi-o. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a capatat atentia foarte repede. Am citit cateva recenzii si mi-a placut. Chiar mi-as dori sa o citesc, chiar pare buna si coperta simpla imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. pare foarte interesanta si cineva ma tot strezeaza sa o citesc =))

    RăspundețiȘtergere
  11. In primul rand,imi place descrierea si am auzit multe lucruri bune despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Imi doresc cartea deoarece am auzit multe pareri bune despre ea si sa recunoastem are o coperta foarte draguta :)

      Ștergere
  13. Am auzit multe despre ea si pare genul meu de lectura.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mulţumim pentru concurs! Am citit multe recenzii pozitive şi cred că e o carte bună. Mi-ar plăcea la nebunie să o am în bibliotecă :3

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru că am auzit numai lucruri bune despre ea şi chiar sunt foarte curioasă în privinţa ei:). Mulţumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  16. Am auzit foarte multe despre aceasta carte, si pana in prezent nu am avut ocazia sa o citesc. Sunt foarte curioasa in privinta ei.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am citit numai recenzii bune cu privire la aceasta care, iar povestea in sine pare extrem de interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am auzit o gramada de lucruri bune despre ea si sunt foarte curioasa cum e. Sper sa am ocazia sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cartea-i destul de populara prin strainatate si...chiar si pe la noi. Chiar imi doresc sa o citesc. Multumim pentru concurs. :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Aceasta carte s-a promovat îndelung timp la noi în tara, fapt care, celor ce nu au citit-o le-a ridicat mare semn de întrebare: Este o carte buna sau nu?. Îmi doresc sa aflu răspunsul la aceasta întrebare.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pare o carte interesanta, si am auzit despre ea numai pareri de bine inainte sa apara la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  22. pai as vrea sa castig aceasta carte fiindca pare interesanta din cate am auzit si vreau mai mult carti in biblioteca:))

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi doresc aceasta carte pentru ca are o coperta care atrage privirile,mai ales cea de la cartea in engleza si pentru ca are si o descriere captivanta.

    RăspundețiȘtergere
  24. as vrea sa castig cartea deoarece este foarta apreciata de multa luma si subiectul mi se pare interesant :D;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Am auzit multe despre carte si desi, nu mi se pare chiar spectaculoasa, nu zic nu unei carti noi in biblioteca niciodata. Si.. si imi plac fluturii, coperta e atat de asdfgf.

    RăspundețiȘtergere
  26. cum sa nu vreau sa o castig? dumnezeule:X e incredibila,am auzit o gramada despre ea si mi-as dori.o din tot sufletul,sper sa am noroc....e incredibila,imi place la nebunie subiectul cartii si da,chiar o vreau 8->

    RăspundețiȘtergere
  27. Wow super cartea nu.mi vine sa cred ca as avea ocazia sa o citesc. Am citit descrierea si e foarre interesant in ciuda coperti simpliste. Dar o carte nu se judeca dupa coperta. Oricum buna ideea

    RăspundețiȘtergere
  28. imi doresc sa castig aceasta carte deoarece am citit atat descrierea cat si cateva recenzii despre si pare o carte foarte interesanta; sper sa ajung s-o citesc candva.

    RăspundețiȘtergere
  29. Am citit descrierea cartii si mi se pare foarte interesanta, cu o poveste captivanta si plina de mister. mi-as dori sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  30. Imi doresc sa citesc cartea deorece am citit descrierea, si i s-a facut o reclama foarte mare, in plus, mi-a fost recomandata de o prietena :D

    RăspundețiȘtergere
  31. Imi doresc aceasta carte pentru ca ma atrage, am citit numai recenzii bune despre ea, coperta, titlul, descrierea ma fac sa ma gandesc numai la povestea care m'ar putea acapara.

    Multumim pentru concurs^^.

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi doresc sa castig cartea pentru ca este foarte apreciata in strainatate, are un subiect interesant si cred ca ar fi o lectura pe care nu as putea-o lasa din mana.
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  33. Păi îmi doresc s-o câștig deoarece când biblioteca mea o vede strigă ”VREAU VREAU VREAU!!!”. Așadar trebuie să-i împlinim dorința micii biblioteci nu??

    RăspundețiȘtergere
  34. De ce o vreau?am auzit atat de multe despre ea,pe de diferite bloguri de la diferite persoane.M-au facut curioase mai ales ca eu sunt curioasa din fire:D Ma bucur ca a aparut si la noi, ca tot mai multe carti fantastice apar si la noi.De ce o vreau?pentru ca o vreau.Vreau sa o citesc.Pot sa spun ca sunt dependenta de carti:D O vreau!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi doresc aceasta carte pentru ca ma atrage titlul, imi doresc foarte mult sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  36. A citit-o o prietena si mi-a spus ca e foarte interesanta si mi-a recomandat-o si mie.Mi-ar placea sa o am in biblioteca mea.

    RăspundețiȘtergere
  37. Sincer? Pentru ca nu cred in fericire. De fiecare data cand cineva ma intreaba daca sunt fericita, raspund ca sunt ok, pentru ca am acceptat viata asa cum e si privesc tristetea ca pe ceva firesc. Stiu ca suntem mult mai reflexivi cand suntem tristi, multi artisti compun pe banda rulanta cand nu au o stare de bine, suntem mai puternici dupa o doza buna de plans. Atunci, de ce avem nevoie de fericire? As comenta muuuuuult pe chestia asta... Poate cartea mi-ar putea schimba perceptia.

    RăspundețiȘtergere
  38. Mi-ar plăcea să o citesc pentru că care interesantă ideea. Mulțumim de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  39. Este o carte despre care am citit multe in ultimul timp si toata lumea o recomnada, astfel ca mi-o doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  40. Imi doresc sa citesc aceasta carte, deoarece simt ca "Fericirea incepe azi"... :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Pai, coperta arata foarte bine si oriunde intru vad recenzii si reclama la aceasta carte. Descrierea suna bine,deci chiar as vrea sa o am.

    RăspundețiȘtergere
  42. Prietenea mea deja si-a achizitionat-o si imi zice incontinuu ca trebuie sa o am si eu pentru ca e un adevarat fenomen :) Asa ca particip si eu la acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  43. Doresc să câştig această carte deoarece a primit multe laude atât în străinătate cât şi la noi. :D

    RăspundețiȘtergere
  44. Doresc aceasta carte pentru ca vreau s-o citesc , nu am avut ocazia pana acu si mi-o doresc mult

    RăspundețiȘtergere
  45. Am aflat ca este o carte deosebita cu o poveste de dragoste pasionala izvorata dintr-un pariu...

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu demult am aflat si eu despre aceasta carte. La inceput nu am fost atrasa de povestea ei, dar acum curiozitatea imi face cu ochiul. Este o mica provocare pentru mine si vreau sa o accept.Oricum, multumesc pentru ca mi-ai oferit asemenea ocazie,sa am o sansa. :) Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  47. Pentru ca imi pot da seama si numai din titlu ca este o carte care trebuie citita de cat mai multe persoane :D

    RăspundețiȘtergere
  48. Pentru ca toata lumea vorbeste despre ea si chiar mi-a atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  49. Imi doresc aceasta carte pentru toate cuvintele frumoase scrise despre ea !

    RăspundețiȘtergere
  50. Sunt curioasa sa aflu care este actiunea acestui roman, care prezinta pe coperta un fluture intr-un borcan cu capac...

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza