marți, 5 februarie 2013

Anunt si plictiseala :)

Hei, cum o mai duceti cu scoala?

Eu singurul lucru pe care il urasc mai mult decat invatatul e plictiseala. In timpul orelor de tehnologie, de fizica, de chimie si de desen, simt ca innebunesc si nici de citit nu mai am chef. Uneori, imi doresc sa dam test in loc sa stam degeaba si sa ne pierdem vremea. Nu stiu de ce unii spun ca scoala e asa grea (cel putin in ce clasa sunt eu acum). Nu-i inteleg. Eu ma plictisesc de nu mai pot. Parca e o boala de care nu mai scap. Pana acum nu mi-a mai fost asa de greu, la scoala, sa raman treaza si sa invat. As sta toata ziua in pat, citind. De fapt, chiar asta fac, in afara scolii si temelor.  

A, si am o obsesie noua, pentru serialul Anatomia lui Grey. E genial si nu ma pot opri! Il ador atat de mult pe Burke, e foarte de treaba si smecher! :)) Si George e dragut, dar parca e cam pampalau. Cat despre Meredith, e cea mai plictisitoare din tot serialul, nici nu stiu de ce totul se invarte in jurul ei. Plus ca mi se pare cam idiotata tipa. Daaar am vazut doua sezoane in cateva zile si nici nu am de gand sa ma opresc. Parca acum vreau si eu sa ma fac chirurg. Bine, asta nu se va intampla, creierasul meu de molusca nu are cum sa retina atatea denumiri complicate si interventii grele. Cred ca as lua-o la fuga cum as vedea un bisturiu. Nu-i de mirare ca ultima data cand am fost la doctor, l-am facut sa planga. Eram un copilas asaaa dragut, la 8 ani! Un mic demon >:) 

Si, ca viata mea sa fie un pic mai interesanta, a inceput sa-mi placa brocoli. Acum sunt hardcore :>

 
Oricum, scopul acestei postari nu este de a va plictisi cu plictiseala mea, ci de a va anunta ca mai sunt doar 5 zile pana la Olimpiada Creatiilor. Concursul, oricum, se va organiza, dar pentru cei ce nu s-au inscris, inca aveti ocazia. Sunt foarte incantata in legatura cu concursul acesta si sper sa ne distram.^.^ Daca inca aveti nelamuriri in legatura cu tema, sa stiti ca inca e secreta. In fine, secreta inseamna ca nici nu m-am gandit la ea, dar nu o sa fie una care sa va dea de gandit. Ceva ce sa va starneasca inspiratia.


In rest, voi ce ati mai facut? Vreo nota ati luat pana acum?

6 comentarii:

  1. Scoala merge foarte bine,dar imi ocupa foaarte mult timp .Mi-ar placea ca o saptamana sa fiu activa,adica sa fiu ascultata,sa dau teste etc. ,iar o saptamana sa fiu o lenesa in toata regula.Ca un fel da pauza :D .Asa as avea si mai mult timp pentru citit x-x
    Anyway,succes in continuare !:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Si eu sunt intr-a 7-a, mi se pare destul de usor, adica poti manevra lectiile in asa fel incat sa inveti la toate si sa mai ai timp si de altceva ;))

      Ștergere
  3. Eu nu am mai facut nimic :)) Totul e asa plictisitor. Vreau varaaa.
    Hai cu brocoli hardcoooore :)) Eu nu mai tin minte cand am mancat ultima data. Alor mei nu le prea place, deci nu gatesc =)
    Bafta la scoala, scumpo :* Abia astept olimpiada creeatiilor :>

    RăspundețiȘtergere
  4. eu il vad a 2-a oara.grey e desteapta si e normala:un om cu temeri si momente mai proaste.imi place de cristina si de alex karev.e super serialul pana si mark devine un inger pana la final.vizionare placuta!;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Plitiseala..plictiseala...plictiseala :)
    Iti recomand House M.D , are niste replici geniale si o sa iti plac la fel de mult :X
    Cu tot cu plictiseala, la scoala merge foarte bine si am vreo sase sau sapte note *Happy dance*

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza