miercuri, 27 iunie 2012

Recenzie: Maximum Ride ( 22 )

Deci cartea asta mi s-a parut incredibila. Abia am putut sa ma controlez sa NU o citesc. Am citit-o la mare si, desi stiam ca cu cat citeam mai repede si mai mult cu atat mai repede voi ramane fara carte de citit ( agonie pura ) nu m-am putut controla. Geniala!

Max Ride, impreuna cu Fang. Angel, Gasman, Nudge si Iggy are parte de o a entura constanta, fiind urmaria de o rasa de muntati: Eliminatorii, oamenii-lupi. Dupa ce a scapat de la Scoala si s-a adaptat, impreuna cu stolul, Max vrea raspunsuri. Cine le-a combinat ADN-ul cu unul aviar ai le-a creeat aripi. De ce? Si mai presus de tot, cine sunt parintii lor? Dupa ce Angel, cea mai mica dintre toti, e rapita de Eliminatori, stolul se hotaraste sa se intoarca la Scoala si sa o salveze pe fata. Ai crede ca aici apare deznodamantul, imediat dupa confruntarea finala insa nu. Imediat ce acestia o salveaza pe fata, evadeaza in New York, unde se afla Institutul - locul unde cei 6 pot gasi toate raspunsurile. Sfarsitul m-a cam lasat in pana si aunt sigura ca va exista si un al doilea volum. Sper doar sa apara mai repede ( desi stiu ca nu se va intampla prea curand ).

Nota mea: ++++++5/5

Parerea mea: Una din cele mai bune arti citite ever. Deeci o iubesc! Felul autorului de a scrie este superb, iar structura povestii este noua, unica. Am citit non-stop cartea asta si chiar am renuntat la cateva ore bune de plaja doar pentru a sta in camera si a o sa ura. Sunt super trista ca s-a terminat...

marți, 26 iunie 2012

Concursssss!!!!!

Later edit: pentru ca nu au fost multi participanti, astept comentariu cu mail-ul fiecareia ca sa va trimit cartea:)

Declar sesiunea de concursuri fulger deschisa!

In seara aceasta as vrea sa aflu care este personajulul  vostru preferat si de ce!
Argumentati macar in 2 randuri raspunsul. La ora 20.00 aleg castigatorul!Succes !
  
Ebook : Zori de zi - de Stephenie Meyer!!!

Sper sa va atraga cartea!

Micutele mincinoase(1-4)

 Super oferta LEDA- intreaga colectie Micutele mincinoase la 79.90 ron!

Fereste-te de fetele frumoase cu secrete intunecate!
MICUTELE MINCINOASE  de Sara Shepard
  • Seria supranumita de Publisher’s Weekly „Neveste disperate pentru adolescenti figureaza de peste 33 de saptamani pe lista de bestselleruri a New York Times
  • Tradusa pana in prezent in 18 tari (printre care Franta, Germania, Suedia, Norvegia, Brazilia etc.)
  • Serialul de succes produs de ABC Family va fi difuzat in 2011 de un post de mare audienta din Romania
CELE PATRU MICUTE MINCINOASE SUNT DEPARTE DE A FI FETE BUNE

luni, 25 iunie 2012

Nu rata!

 Ediţia de chioşc ASHLEYS de Melissa de la Cruz !
 Din 26 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL!


EŞTI GELOASĂ CUMVA PE FETELE DIN GAŞCA ASHLEYS?

Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.
Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.

duminică, 24 iunie 2012

Recenzie: Moarta pentru toti de Charlaine Harris


Recenzie




Dupa ce vampirul/seriful/superbul Eric este gasit in mijlocul strazii, pe jumatate dezbracat de carte telepata Sookie Stackhouse, acestia doi constata ca Eric a fost vrajit si si-a pierdut memoria. Fiind incapabil sa mai fie seful barului sau din Shreveport " Fangtasia " si sa mai fie serif, Eric se adaposteste la Sookie in casa. In timp e Pam incearca sa descopere cine a facut acest lucru, Sookie nu se poate abtine si...face ceva. Ceva...cu Eric. V-ati prins? In pat. In fine. Ideea e ca Sookie poate sa faca orice cu noul si schimbatul Eric. Acesta are o total alta atitudine fata de ea. Nu mai este arogant, nu mai se crede sef si face totul la comanda. Eric-perfectul. Dupa ce Debbie, fosta lui Alcide este cumva respinsa definitiv de acesta, "teriantropa" se duce intr-o seara la Sookie acasa, asteptand-o pe masa, cu un pistol incarcat. Cand Eric si Sookie intra in casa, Eric incaseaza glontul (si evident nu moare), iar Sookie o omoare pe Debbie Pelt. Eric ascunde corpul si fix in ziua urmatoare isi recapata memoria, dupa un razboi intre varcolaci-vampri-vrajitoare Wicca si vrajitoarele ce sunt ucise. Ups, ca prin minune, nimeni nu stie unde e trupul lui Debbie Pelt. Nici macar Sookie!


Nota mea: 5+/5


Parerea mea

"Moarta pentru toti" a fost o carte bestiala, ba chiar mi s-a parut cea mai buna, si am parcurs-o atat de repede, incat parca a avut 20 de pagini, nu 400. Povestea a fost extrem de bine gandita, iar fiecare personaj si-a avut rostul in poveste, pentru ca la sfarsit sa te intrebi "de ce nu m-am gandit la asta?". Cred ca lui Harris i s-ar fi potrivit mult mai bine o carte politista, cu crime, pentru ca reuseste sa induca misterul si suspansul foarte bine. Volumul acesta a fost original, interesant, antrenant si... plin de pasiune. Eric parca e cel mai tare vampir din istorie, si parca se potriveste atat de bine cu Sookie!

sâmbătă, 23 iunie 2012

Amazon Kindle -carti free!

Buna! Sunt Anca :) sper sa ma urmariti in aceasta perioada de "concediu" a Sabrinei :) Vin cu o informatie utila pentru toti iubitorii de  fantasy de pretutindeni :)

Pentru cei care nu stiu Amazon Kindle este aplicatia care iti permite sa citesti cartile in format electronic, pe orice calculator in orice sistem de operare.Cum? Nimic mai simplu!

Trebuie doar sa descarci aplicatia Amazon Kindle si sa dai search de carti 0.00$ in functie de domeniu de interes!

Mii de carti ne asteapta! Eu am descarcat aplicatia..voi?


Concurs fulger 6! ( maraton 2,5 ) " ee, ce 2,5?! e clar 3 :)) "

                               Asta e ultimul concurs fulger!
  Bun, deci stiti ca sunt plecata, nu? O sa o las pe ank_adaus pe contul meu :d si va posta ea in numele meu :)

Odata cu concursul fulger 6, pornesc si un " concurs de fidelitate " pe saptamana viitoare. Cine comenteaza, distribuie, orice, absolut orice, castiga ( eu, cand o sa ma intorc o sa postez castigatorul ) oricare 3 carti din toate ebookurile mele, date si nedate pana acum. Voi face lista. Oricum, toate cartile :D Si Luna Plina, si Tradarea, si in romana, si in engleza.

 Buun, deci trecem la concursul fulger 6? Da, e ultimul :(  Buun! Pai, ce pot sa spun? Cum am facut si la sfarsitul trecut ( lol ), care comenteaza primul primeste o carte la alegere. Urmatorii 2 aceeasi carte ( la cine nu am trimis pana acum, cartea va fi trimisa cand ma intorc. Mii de scuze ).

vineri, 22 iunie 2012

Concurs fulger 5! ( maratonul 2,5 )

Buun :) Iata un concurs mai complicat :D Trebuie sa cautati pe blog un o postare ce va avea urmatoarea poza:

Acolo veti primi un indiciu cu intrebarea la care trebuie sa raspundeti. Raspunsul la aceasta postare ;) Sper ca este o provocare destul de interesanta pentru voi :D Bafta!

                                                                    START!!

Concurs fulger - surpriza! ( maratonul 2,5 )

 LATER EDIT: felicitari, black_andra a castigat pachetul :) sii, pentru ca sunt darnica ( ce poti sa zici :> :)) ), ank_adaus, poti sa iti alegi una din cele 4 carti. Oricum, frumoase texte :) Mi-a fost greu sa ma decid, dar ati fost si putine :)) Neext --> concursuuri :x

                                                  Hihi, iata ce puteti castiga astazi!

1. Harry Potter si piatra filozofala
2. Harry Potter si prizonierul din Azkaban
3. Harry Potter si pocalul de foc
4. Harry Potter si camera secretelor


                 Sincer, habar nu am care e ordinea, insa daca sunteti fani le puteti castiga :)
Deeci, ca sa le puteti castiga trebuie sa lasati aici un comentariu cu raspunsul la intrebarea " Daca ai fi un vrajitor, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?" Vreau un raspuns intreg, de cel putin 2 randuri. Cine nu respecta cerinta nu va putea castiga :) Atentie, apreciez un raspuns intreg, amuzant si original decat unul rapid si simplu. Aveti 5 minute, no hurry!

                                                                START!!!

Concurs fulger 3! ( maratonul 2,5 )

 LATER EDIT: mayabijoux, bravo! Angela Corbett si Nely Cab. Sa-ti alegi o carte. ank_adaus ai castigat si tu cartea care a ales-o mayabijoux. Hehe, pregatiti-va pentru urmatorul >:)

Din moment ce voi, dragilor, sunteti pe blogul meu si sunteti interesati de carti fantasy, trebuie sa fiti si documentati :) si nu numai in materie de muzicieni ci si de...carti!

Asadaar, vreau sa-mi spuneti autorii celor 2 carti care vor aparea in Romania ( datorita celor de la Walking on Letters si Ratacitori in lumea cartilor ), anume " Creatura " si " Eternal Starling ".

Sper ca stiti despre ce vorbesc :) Sunt niste carti genialee :x
PS: urmeaza un concurs-fulger surpriza! stati sa vedeeti :x!
 
                                                                              START!

Concurs fulger 2! ( maratonul 2,5 )

 LATER EDIT: mayabijoux, corect! Rihanna este cantareata care canta melodia " Don't stop the music ", insa, INSA, cei care au scris melodia sunt Tawanna Dabney, Michael Jackson, Mikkel S. Eriksen si Tor Erik Hermansen. Te-ai prins la timp :)) :-bd Sa-ti alegi o carte. Vad ca suntem multi, pun acum urm. concurs :D

Cine stie de cine e scrisa melodia " Don't stop the music " va castiga urmatoarea carte la alegere!

                                            Repedee! Com, hai ca-i usor!

Concurs fulger 1! ( maratonul 2,5 )

 LATER EDIT: black_angel a comentat prima la recenzia cu nr. 13: Evermore, de Alyson Noel. Bravo scumpaa :* sa-ti alegi o carte din lista ( sper sa stii care e ). Elena Zaharia, te rog sa-mi confirmi participarea ta la concurs :) Tu esti pe locul 2. Bravoo :*

         Tot ce trebuie sa faceti e sa dati un com la recenzia mea cu nr. 13 cu parerea voastra :)
              Primul primeste o carte la alegere :) Al doilea primeste cartea aleasa de primul :)

                                                                      START!

In curand concursuri fulgeeer :x

Am luat in considerare sfaturile voastre asa ca m-am hotarat sa mai fac un maraton...maratonul 2,5 :))

Asa ca, incepand cu ora 20 voi pune o noua serie cu concursuri fulger ( lista cu cartile mai jos, scrisa cu rosu, alt post ). Sper sa fiti prin zona, am ceva concursuri pregatite :D

PS: imi cer scuze, concursurile de ieri nu sunt valabile. Castigatorii nu vor primii cartile. Imi cer mii de scuze, poate reusiti azi :)

                                                                Tineti minte, ora 20 !     

                                                                       Bafta!

Recenzie: Clubul mortilor de Charlaine Harris

Recenzie

Uff, si ce ma enerveaza ca Sookie nu mai e cu Bill! Dupa ce a abandonat-o si tradat-o, acestia se despart. Sookie ajunge in Jackson, la Clubul Mortilor cu un varcolac superb, numit Alcide Herveaux. In club au loc mai multe incidente care tin de intalnirile lui Sookie cu un teriantrop, Debbie Pelt, fosta lui Alcide.In Jackson au loc multe aventuri, Sookie ajunge sa o omoare cu mana ei pe o femeie-vampir (nu, nu va spun cum o cheama) si il elibereaza pe Bill, care era tinut captiv intr-o casa plina cu fiinte supranaturale. Eu una am inceput sa-l urasc de moarte pe Bill, nu o merita. Insa Alcide este foarte... dragut, prin felul lui de a fi. Dar, totusi, Sookie a fost extrem de indrazneata si curajoasa si a reusit sa faca ceea ce Bill nu a fost in stare, iar asta a dovedit cat de puternica poate fi aceasta eroina de succes.

Nota: 5/5 (e cartea lui Harris, nici una nu merita mai putin)


Parerea mea

Cea de-a treia carte a seriei "Vampirii Sudului" continua cu o noua provocare pentru Sookie. Uh, cartea asta e atat de interesanta, incat am citit-o in 3 zile. 3 zile!? Autoarea are un fel minunat de a scrie, foarte captivant. Reuseste sa imbine viata de zi cu zi cu lumea supranaturala si ii iese perfect! Deci nu am mai vazut o carte care sa aiba toate detaliile atat de bine definite. Cartea este atat de interesanta, incat uneori ma uit la True Blood, curioasa sa vad cum ar arata imaginile in capul unui regizor. Serialul mi se pare mai slabut, nu sunt fana, insa prefer cartile. Va recomand cartea cu caldura, citit-o. Pe mine m-a impresionat.
   
Deci, trebuie sa o cititi! Adica, serios, 3 zile!

joi, 21 iunie 2012

GATAAAAAA!

GATA SCOALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

                          Deeci eu nu ma poooot!!! :x:x Sar in sus de fericire, gata scoalaaaa!
        Doamne, voi avea timp sa citesc cat de multe carti vreau, fara grija temelor! Doamneeee!

     Sisii sunt atat de fericita! Mama mi-a luat cartea Maximum Ride: Experimentul Angel si nu mai pot de fericiree :x Mi-am comandat si ultimele 3 volume din Vampirii Sudului (Mai rau decat moartea, mort si-ngropat, moarte in familie) si cartea " In jocul celor mari " si azi mi-au venit :x Suunt atat de fericita, am terminat cu medie mare, iau locul 3 si maine merg cu colegii la bowling :x Voi ce faceti maine?

  Azi fac o lista cu toate recenziile pe care imi propun sa le fac in toata vacanta!
1. Maximum Ride ( necitita )
2. In jocul celor mari ( necitita )
3. Clubul Mortilor ( citita )
4. Mort de-a binelea ( citita )
5. Categoric moarta ( citesc acum )
6. Rapirea ( Chloe King ) ( necitita )
7. Uneori sub clar de luna ( necitita )
8.  Invocarea ( citita )
9. Revelatia ( citita )
10. Rafuiala ( citita )
11. ...si multe altele :) Mai citesc carti pe parcurs :)

               Voi, ce v-ati pregatit pentru vara? Ce veti citi pe perioada caniculei?

 Din nou: VACANTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Concurs fulger 3! ( maratonul 2 )

                    Sunt singura care are chef sa se amuze? Cred ca nuu...muhahaha!
 Hai sa ne amuzam impreuna! Ca sa castigi cartea urmatoare trebuie sa lasi un comentariu mai jos amuzant. Cu orice, o gluma, un banc, dar, DAR!, trebuie sa fie amuzant si original :> Atentie! Voi puncta originalitatea. Nu trebuie sa fii primul! Buun, deci aveti 10 minutele :)

                                                                 Staart :x!

...

Dragii mei, observ ca astazi nu mai sunteti pe aici :( Pacat, am crezut ca va fi la fel de frumos ca ieri, mai ales pentru ca veneam cu mai multe carti in romana, insa...cred ca renunt la maratonul asta.

Mai e cineva pe aici? Nu mai vrea nimeni sa castige cartile?

Concurs fulger 2! ( maraton 2 )

           Buun, am ajuns la al doilea concurs si a iesit o carte din lista :) Cine e urmatoruul? :x

Ca sa castigati o carte la alegere din lista de mai jos ( mult mai jos :)) ) trebuie sa imi trimiteti un mail la adresa " sabrina8_dulcik@yahoo.com " cu linkul celei de-a cincea recenzii. Sii, ce nota i-am dat? Astept mailurile :) Primii doi vor castiga cate o carte, cartea aleasa de primul castigator. Da, regulile sunt exact la fel ca maratonul de ieri :)

ATENTIE:Trebuie sa fii abonat prin GFC ca sa poti participa la aceste concursuri :)

                                                                   START !

Concurs fulger 1! ( maraton 2 )

LATER EDIT: Se pare ca Emy nu a vrut sa va lase nici o sansa, asa ca a comentat instant. Da, era vorba despre cartea " Nascuta la miezul noptii ". Emy, te rog sa spui printr-un comentariu ce carte doresti din lista afisata. Felicitari :) Hai ca vine acum concursul 2!!

               Buuna :* Am vazut ca v-au placut concursurile de ieri, asa ca incepem cu unul usor!

                                                            Ghiciti citatul!

     Din ce carte, scrisa de ce autor? Sii, ca sa va dau un ajutor, am facut recenzie la acea carte si i-am dat nota 4.5!

“- Intr-un … unicorn.
- Unicornii nu exista, spuse Perry si, judecand dupa expresia de pe chipul lui, parea ofensat de alegerea ei.
- Dar au existat candva, adauga Holiday, ca si cum ar fi venit in apararea lui Kylie.
- Sa mori tu? intreba Perry. Chiar au existat?
- Sa mor eu, repeta Holiday. Dar ar trebui sa mai lucram la limbaj. Zambi. Gandeste-te la un cal cu un corn in frunte. Stiu ca poti s-o faci.”

Este un citat destul de frumos :) Cine lasa primul un com va alege o carte din lista :) Nu va exista decat un singur castigator, deoarece numele va fi afisat la comentarii si am vrut sa va usurez munca, nu sa va apucati sa dati mail :)

ATENTIE: Cartile sunt in format ebook!

                                                                   STAART! :x

Concursuri fulger azi!! ( sesiunea 2 )

         Hihi, nu v-am spus eu ca vin cu concursuri noi? Daaar, atentie, si carti noi! Veti putea alege intre:

1. Alone ( The Serenity Series )
2. Jurnalele Vampirilor 1
3. Cantec de gheata si foc 1
4. DEAD(ish)
5. Just one taste 
6. Moon Dance
7. The one you love
8. Eye of the witch
9. CLAIMED
...si daca sunteti interesati, am si 2 carti de Agatha Christie: Crima in Orient Express si Zece negri mititei. Nu sunt fantasy si nu prea sa potrivesc cu tema blogului, insa poate unora le place :)

 Deeci, primul concurs il voi posta in cateva minute, asa ca fiti pe faza. Trebuie sa fie cel putin 4 la orizont! Sunteeti? :x ( nu uitati ca mai am un concurs-fulger-surpriza :> )

Castigatorii concursurilor fulger de ieri!

                                                                   Buna dragiloor :* !
Iata ca am ajuns si la castigatori :) Sper ca v-au placut cartile, unii au castigat mai multe, altii mai putine :) Se pare ca am primit 100 de vizualizari si in total 56 de comentarii :x Trebuie sa recunosc ca iubesc sa fac concursuri fulger pentru voi si daca as avea resurse as face si cu carti reale. Sper insa ca v-a placut si sunt convinsa ca cine a participat a castigat niste carti frumoase :d Deeci, hai sa trecem la subiect!

Castigatorul concursului 1 este Elena ! A doua castigatoare este Madda.  Elena a ales cartea " Cronicile din Narnia ". Bravo :*
Castigatorul concursului fulger 2 este JustADream . Bravo, ai ales cartea " Tradarea " de PC Casti si Kristin Cast. A doua castigatoare este ank_adaus
Castigatoarea concursului fulger 3 este Elena .A doua castigatoare este ank_adaus. Elena a ales cartea " Once Bitten. Va voi trimite mail cat de curand :)
Castigatoarea concursului fulger 4 este ank_adaus ! A doua castigatoare este JustADream. Ea a ales cartea Thirst, deci si Ioana ( JustADream ) va primi aceeasi carte :)
Castigatoarea concursului fulger 5 esteeee....pam pam pammm: Elena ! Elena a castigat cartea Luna Plina de Kelley Armstrong! Bravoo :*
Castigatoarea concursului fulger 6 este tot ank_adaus! A doua castigatoare este Elena. Si pentru ca am vrut sa va mai fac un cadou, voi trimite si la al treilea castigator simonik_simo13 aceeasi carte pe care a ales-o ank_adaus, anume cartea " The Black God's War " !

siiii...

Castigatorul concursului final cu seria Amurg de Stephenie Meyer in format pdf (ebook ), romana, esteeee:
                                                           JustADream

    Paai, felicitari! Ce pot sa spun, v-ati descurcat bine si fiecare a castigat cate o carte (sau 4) !
Iaar, acum, un ultim anunt, dupa care va trimit cartile, astazi o sa mai avem o serie de concursuri fulger!
    O sa intregesc lista, voi lasa restul cartilor ramase insa voi mai adauga cateva :) Sper sa va placa!
          Eu va astept cu inima deschisa (operatie bypass :)) ) si sper ca veti participa! :*

Premiu + Concursuri fulger!

                   Bunaa, dragii mei :* Tocmai am venit de la scoala si era o zarva acolo...:))
                    Trebuie sa recunosc ca ma doare gatul la cat am urlat :> Ieeeei!!! :x

                        Paai, am primit un premiu de la Emy, multumesc muuult >:D<



                              Multumesc mult, scumpa! Sa stii ca si eu iti iubesc blogul :)
         Il dau mai departe lui Deyu, celor de pe BM, Dee...off, sunt atat de multe bloguri superbe :x!

Siisii, am facut rost de niste carti si iata ca astazi avem un nou maraton cu carti in rom. si engleza!
           Imediat ce postez castigatorii concursurilor de ieri ( ora 4 ) voi incepe cu concursurile :)
                                                                     Puuuuupici!! :*:*

miercuri, 20 iunie 2012

Concurs fulger - final!



"Maratonul" nostru se termina cu un concurs cu tragere la sorti! Atentie, puteti castiga cartile din seria Amurg ale lui Stephenie Meyer in format ebook, romana. Dada, toata seria :x! Asa caa, cine vrea, poate sa se inscrie pana maine la ora 16 printr-un com cu numele si GFC-ul vostru. Cine a participat la cel putin 2 concursuri din ziua de azi nici nu trebuie sa se mai inscrie - veti intra automat in concurs! :x

         Sper ca v-a placut seara asta, mie mi-a placut mult :) Noapte buna si baftaaaa:x!

Concurs fulger 6!

 Later Edit: ank_adaus, tu ai castigat si aceasta carte :)) Deci te rog sa lasi aici comentariu cu ce carte alegi din lista ramasa! Locul 2 si 3 sunt ocupate de Elena Zaharia si simonik_simo. Gataa, vine si ultimul concurs!

Buun, asta e si ultimul in seara asta, urmeaza cel cu nr. 7 unde puteti castiga o intreaga serie in varianta pdf, romana. Sper ca v-a placut pana acum :) Nu am dat toate cartile, deoarece s-a facut noapte, mie imi cad ploapele pe ochi si cred ca si voua :)) Asa ca incheiem ( aproape incheiem ) noapte cu o intrebare:

 " Cum vi s-a parut ziua de azi? V-au placut cartile din concurs, v-au placut concursurile fulger? "

Primii 3 ( daa, 3! ) care raspund la intrebare primesc o carte la alegere ( cartea pe care o alege primul participant, din lista ramasa )!

       Va multumeeesc pentru tot suportul! Va mai astept pe blog, nu uitati sa participati la concursul cu carti, pentru ca cei care au participat, primiti intrari in plus! Si credeti-ma, vor mai fi concursuri fulger, o groaza! Biine, noapte bunicica, nu uitati ca in cateva minute apare si seria secreta...care sper sa va placa. Unii o au, unii nu o au :)

Concurs fulger 5!

 Later Edit: Asaa, am primit mailul castigatoarei. Vreti sa stiti cine e? Nu, nu :P Nu o sa stiti decat maine, va tin umpic in suspans :)) Veti vedea voi. muhahaha!!! Buun, hai ca acum vine si al saselea!

            Buun, uite ce tocmai am facut rost de o noua carte, asa ca cine vrea sa castige exclusiv cartea
                                                 Luna Plina - Kelley Armstrong

   Va fi un singur castigator :> Trebuie sa gasesti singura postare cu " Nou in biblioteca " de pe blog si sa mi-o trimiti prin mail ( linkul ). " sabrina8_dulcik@yahoo.com "

     Tineti minte, cartea e in romana si pentru fiecare concurs fulger la care participati obtineeti cate o intrare la concursul cu carti reale !!

                                                                   START!!!

PS: Mai vin si altelee :x!

Concurs fulger 4!

Later Edit: Buun, deci prima care a trimis mail a fooost ank_adaus! Ti-am trimis cartea Thirst, pe care ai cerut-o. Locul 2 l-a ocupat Ioana/Nya/JustADream :)) Bravo, iti trimit si tie cartea acum :) Sii pregatiti-va, urmatorul concurs e o surpriza ( placuta, zic eu! )

       Buun! Concursul asta va fi umpic diferit! Eu va dau cate un indiciu pentru o anumita postare iar voi trebuie sa-mi trimiteti un mail pe adresa " sabrina8_dulcik@yahoo.com " cu linkul la postarea care crezi ca o indica randurile de mai jos!

Indiciu: Prima mea recenzie de pe blog, facut la o carte frumoasa. Coperta este in culori reci ( eh, si una calda ) si are ca personaj-principal o fata a carei parinti au mintit-o teribil...V-ati dat seama? Ei, ei? ;;) Sper ca da :) Daca mi-ati citit recenziile veti stii.


                        Astept mailul :) Castigatorii vor fi anuntati cel tarziu maine. Baftaa!

Concurs fulger 3!

 Banuiesc ca deja stiti regulile! Asa ca nu o sa le mai reiau! Daca pana acum nu ati castigat vreo carte, acum e momentul! Grabeste-te si comenteaza la postarea asta si vei castiga o carte la alegere!

Fara alte adaugari si fara alte intrebari, astept valuri de comentarii! Siii...


                                                                   START!

Concurs fulger 2!

LATER EDIT: JustADream a comentat prima! bravoo, sa.mi spui ce carte vrei. Cat despre restul care mai vreti sa castigati, ramaneti pe faza :)

              Concursul fulger 2 va fi cam la fel, insa va trebui sa raspundeti la o intrebare diferita!
          >>> Cum a fost anul asta de scoala? Ai luat vreun premiu, medii bune, ceva ceva? :> <<<

S-a dus o carte...mai sunt 8. Nu uitati, nu puteti castiga mai mult de 5 carti! Lasati-i si pe altii sa castige. Deasemenea, cine participa la cel putin 2 intra automat in tragerea la sorti pentru seria secreta in romana, in format ebook.

Sii, ca sa facem premiile si mai mari, cine participa castiga cate o intrare pentru concursul ce are ca premiu cartile " Chimie perfecta " si " Naluca si naucul ". Nu-i asa ca-i tare? :)) Pai, ce pot sa spun, bafta tuturor!

                                                                START!!!

Concurs fulger 1!

LATER EDIT: castigatoarea este Elena, desi nu prea a respectat cerintele. Ce carte vei alege tu va primi si Madda! Buun, trecem la urmatorul concurs? cateva mnutele, sa vedem cine reusestee :x

                  Daca citit postul inseamna ca vreti sa castigati o carticiiica :x Vreti, vreti?
Tot ce trebuie sa faceti este sa >> lasati aici un comentariu cu raspuns la intrebarea " Care e cartea ta preferata de la Leda? ( daca nu ai una, care e cartea ta preferata in general ). <<
    Cine nu va raspunde cum trebuie ( minim 2 randuri ) nu va castiga! Haideeti, haideeti, vreau participanti!
        
 Primul care va lasa un comentariu va avea posibilitatea sa isi aleaga o carte din postul de mai jos. Poti oricare. Al doilea va primi aceeasi carte care a ales-o primul. O data ce s-a ales cartea, a fost scoasa de pe lista!

Sii, dupa cum spuneam, trebuie sa fii abonat prin GFC ca sa poti participa :) ! Fie ca cel mai bun si mai rapid sa castigeee :x

                                                Ah, si, am uitat...START!

Update: Concursuri

                Hei hei :) M-am gandit sa dau startul mai repede la concursurile pregatite pentru voi!
                                                                  Cine e pe aici?
                                           Sunteti pregatiti sa castigati niste caaarti? ;) :x

Concurs fulgeer :x

Buna, buuna :*
Ce faceeti, v-au incheiat profii mediile? Cum e cu scoala, luati premiu?
Eu am luat locul 3 :>
Vreti sa stiti despre ce e vorba? Paii avem un concurs fulger, ce altceva? Da :> concuuurs!

Regulile sunt simple: primul venit, primul servit.
Vreti o carte ebook? Veniti si luati-le!

Am in total 9 carti de dat si cred ca o sa scap de toate azi ( depinde de voi ) :) Aveti aici lista :D Uite cum merge treaba:
-eu pun o postare pe blog si trebuie sa fii primul care comenteaza ( inafara de asta ). Primul isi alege din lista cu cartile mele. Si tot asa, pana scapam de ele :) Biine, poate si primul care comenteaza va primi o carte, cartea pe care p va alege primul castigator.. Si in final am o surpriza, e o serie intreaga, in limba romana, pe care o sa o dau. Dar vedem noi mai tarziu :> Stati pe faza!!!

Si acum cartileee:

1.Once Bitten ( Trina M. Lee )
 2. Just one taste ( C.J.Elisson )
3. Thirst ( Eva Delaney )
4. Dead ( ish ) ( Naomi Cramer )
5. Alone ( The Serenity Series ) ( Marissa Farrar )
6. The Black God's War ( Mosse Siregar III )
7. Cronicile din Narnia ( 1 )
8. Jurnalele Vampirilor ( 1 ) ( L.J.Smith ) - romana
9. Tradarea, Casa Noptii ( PC Cast, Kristin Cast ) - romana
                            

Deeci la primele 3 carti castigate voi pune cate 3 postari distincte, insa la restul voi pune cate un semn. Adicaa, daca nu ati inteles, voi va trebui sa cautati prin blog o anumita postare ( va voi da indiciu ). Apoi, dupa ce ati gasit-o, imi dati un mail cu linkul, iar eu va premiez. Eu zic ca este destul de competitiv si distractiv :) Sper din suflet sa ne iasa ceva. Ia sa vedeem, manutele sus!

Atentie! Cine nu este inscris prin GFC pe blog nu poate participa!

Deeci, prima postare va fi in jurul orei 20. Va astept :) Fie ca cel mai rapid sa castige !!
                                                                   Paa! :x

Recenzie: Moartea la Dallas de Charlaine Harris

Recenzie

"Moartea la Dallas " ne prezinta si mai multe intamplari din viata lui Sookie. Dupa ce Eric este chemat in Dallas, Sookie trebuie sa-l urmeze, ca urmare a "contractului" cu vampirul blond. Insa cand ajunge acolo, o serie de intamplari nefericite ii invadeaza viata lui Sookie: este rapita de un grup de protestanti religiosi ce vor sa distruga rasa vampirilor si trece prin mai multe greutati, pana cand sosesc vampirii Bill si Eric pentru a o salva. Oare vor reusi cei doi sa o ajute? Pai nu. Dupa ce niste prosti se hotarasc sa o lege pe Sookie de un vampir la lumina zilei, ca sa arda de vie, aceasta incearca sa evadeze si reuseste. Ha, fara ajutorul vampirilor, telepata blonda fuge cu o prietena si masina ei direct la spital. Unde se incheie cartea.

Nota: 5/5


Parerea mea

Recenzia a fost cam scurta, pentru ca nu vreau sa dau spoilere - si da, stiu ca am reusit sa fac asta -, insa ceea ce conteaza, cel mai mult, este ca, dupa cum am sperat, volumul 2 din seria lui Charlaine Harris nu m-a dezamagit, ba chiar m-a facut sa vreau mai mult si abia astept sa ma apuc de al treilea volum, pentru ca, atunci cand citesc, mi se pare ca universul lui Sookie pur si simplu ma absoarbe si ma captureaza, nelansandu-mi vreo clipa sa respir usurata. Atat de multe intrigi si atat de multe puncte culminante, ca nici nu stii cum sa citesti mai repede. Personajele sunt foarte bine conturate si simti ca le cunosti de multa vreme. Seria Vampirii Sudului este pur si simplu perfecta, iar voi nu trebuie sa o ratati. Serios.

luni, 18 iunie 2012

Altfel de leapsa :x

1. Luati prima carte pe care o gasiti la indemana si transcrieti primul paragraf.
"Urasc avioanele pentru ca stai cu ochii holbati la cer si te napadesc tot soiul de ganduri de cate te-ai putea lipsi." - Setea, Carrie Jones

2. Scrieti primul paragraf din cartea preferata.
Ei, aici e mai greu. Faza e ca nu pot sa ma decid intre 2 carti, anume Revelatia ( Kelley Armstrong ) si Chimie Perfecta ( Simone Elkeles ). Asa ca o sa pun de la Chimie Perfecta, deoarece am citit-o mai de curand.
"Toata lumea stie ca sunt perfecta. Duc o viata perfecta. Am haine perfecte. Pana si familia mea e perfecta. Si desi asta e o minciuna sfruntata, m-am dat peste cap sa pastrez aparentele ca am tot ce-mi doresc pe lume. Daca adevarul va iesi vreodata la lumina, toata imaginea mea perfecta s-ar duce de rapa." - Chimie Perfecta, Simone Elkeles ( genial, nuu? :x ).

3.Scrieti un citat dintr-o carte care v-a dat de gandit.
"-Bine. Nu a dat bani ca sa ia biletul cu numele tau. Della rase si se apleca spre ea ca si cum urma sa-i impartaseasca o picanterie. Plateste cu sange, Kylie. Jumatate de litru, mai exact." - Nascuta la miezul noptii, C.C.Huner.



4.Transcrieti primul paragraf din cartea care v-a marcat copilaria. ( o sa scriu din cartea care m-a cam marcat...la modul rau ) Chiar daca  pare mult, am luat un citat foarte ingenios. Aveti incredere in mine ;)

"-Hei, abia ma incalzesc. Stii ce admir eu la tine, Ty? Creativitatea ta. Ingeniozitatea. Cum a fost sa-mi dai de ales intre a-l ucide pe Armen si a fi violata in grup. M-ai inspirat spre noi punti de creativitate, asa ca taci si asculta. Optiunea doi. Tii minte caseta pe care ai vazut-o cu mine luptandu-ma cu Lake? Cea in care-mi transform mana intr-o gheara? Draguta smecherie, nu? Ei bine, iata ideea. Imi transform mana si-ti sfasii burta. Nu mult, destul cat sa iasa un pic de intestin, sa inceapa o sangerare constanta. Stii ce se spune despre ranile provocate prin impuscare? Ca rana in stomac e cea mai urata. Dureaza o vesnicie sa mori su doare ca flacarile iadului. Ceea ce, daca ma intrebi pe mine, ar fi un bun precursor pentru ce te poti astepta de la eternitatea ta. Imi cam place varianta asta. Foarte potrivita. La naiba cu jocul, o aleg pe asta." - A doua lina plina, Kelley Armstrong.

5. Transcrieti primele 10 cuvinte dintr-o carte care pe care o aveti in biblioteca, dar nu va place.
"Un fazan salbatic solitar zbura razant pe costisa dealului aproape" - Festinul Leilor, Will Smith.

6. Luati o carte care va este mai aproape ( sa nu fie aceeasi ca la punctul unu ), deschideti-o la nimereala si transcrieti primele 10 cuvinte de pe pagina.
"Alcide a fost dragut cu tine si nu te va " ( nu are nici un sens :)) - Mort de-a binelea - Charlaine Harris.

7.Scrieti ultimele 5 cuvinte dintr-o carte pe care o aveti in biblioteca, dar inca nu ati citit-o. ( ajung si la ea acuma :)) ).
" ...spate si umbrele noastre inainte " - Morti cu totii, Charlaine Harris.

8. Transcrieti prima fraza dintr-o carte cu vampiri, la alegere ( daca aveti ).
"Si exact cand ma gandeam ca o zi mai nasoala de atat nu se poate, am vazut mortaciunea aia sprijinita de vestiarul meu." - Semnul, P.C.Cast+Kristin Cast ( hihi :)) ).

9.Scrie o replica a unuia dintre personajele tale mascultine preferate - din carti.
"-Iisuse, ar trebui sa vezi lucrurile de aici, scumpo, declara Clay, iesind din baie. Aftershave, colonie si deodorant cu parfum de mosc. Daca nu puteam declara cu certitudine ca mutt-ul este unul nou ghidandu-ne dupa mirosul sau natural, acum stim ca asa stau lucrurile, din cauza acestor porcarii sintetice. " - Luna plina, Kelley Armtrong: Clayton Denvers, varcolacul.

10. Uita-te la biblioteca ta. Cauta o carte care incepe cu T, M sau V, la alegere, iar apoi scrie prima fraza din ea.
"Atat de multa vreme au incercat gemenii Lorelli si Ovid Thorntwaite sa se omoare unul pe celalalt, incat niciunul dintre ei nu-si amintea care dintre tentativele de crima a fost prima" - Mostenirea Ucigasa, Gareth P. Jones.

                     Dau aceasta leapsa mai departe oricui vrea sa o ia si in special lui Emy :*!

                                                     Pupici si noapte bunaa! :x

Recenzie: Morti pana la apus de Charlaine Harris

Recenzie

Sookie Stackhouse este considerata o nebuna in Bon Temps, locuind la marginea orasului, in vechea - imensa - casa a familiei ei, impreuna cu bunica sa si cu pisica sa. Angajata de Sam Merlotte, slujba ei la Merlotte's Bar este singurul venit in casa Stackhouse. Insa dupa ce mai multe crime apar in linistitul orasel, printre care si bunica lui Sookie e omorata brutal in propria bucatarie, Sookie, fiind telepata si putand sa asculte ganduri, incearca sa gaseasca raspunsuri. Insa, distrasa de misteriosul si fermecatorul vampir Bill, care poate stopa toate gandurile celor dinafara, Sookie are prima sa experineta legata de iubire: un barbat care e gata sa o protejeze oricand are nevoie de asa ceva. Insa orasenii considera ca in a te saruta cu un mort-viu nu este normal, si, astfel, apar primele barfe. Cand Sookie afla cine este asasinul din orasul Bon Temps, care a ucis cu sange rece atatea persoane, este uimita, pentru ca acel om nu numai ca parea si foarte normal, dar traia si alaturi de ea si de prietena ei. In ultimele file ale cartii, bataia dintre cei doi este dusa in cimitirul de langa casa telepatei, unde aceasta aproape moare.

Nota mea: 5/5


Parerea mea

Primul volum din vampirii sudului mi s-a parut pur si simplu genial. Desi toata povestea se invarte in jurul unui singur act, Charlaine Harris reuseste sa adauge destul condiment cartii in asa fel incat sa nu te plictisesti pe parcursul celor 400 de pagini ale cartii. Ma bucur ca am avut ocazia sa pun mana pe "Morti pana la apus" si sa intru in universul lui Sookie, pentru ca, o data ce ai gustat putin din povestea telepatei, nu te mai poti opri. Recomand tuturor cartea aceasta si sper doar ca si urmatoarele volume se vor ridica la aceeasi inaltime, pentru ca Charlaine Harris, cu tot cu talentul ei desavarsit, promite multe.

                     

duminică, 17 iunie 2012

Recenzie: Nu plange sub clar de luna

Recenzie

Mama vitrega a lui Shelby pare sa o urasca de moarte, deoarece incearca sa-i convinga tatal sa o duca intr-o tabara de reeducare imediat ce o prinde saruntandu-se cu noul ei prieten. Ajunsa in Tabara Semilunii dupa un incident pe drum - Shelby fuge in padure pentru a-l gasi pe Austin Bridges, un englez care a fugit - Shelby afla secrete despre acest baiat misterios si fermecator: Austin este un varcolac. Pe masura ce serul pe care doctorul lui Austin i l-a prescris dispare din corpul lui, Austin incearca sa si-l recupereze din biroul administratorului taberei, ceea ce este aproape imposibil, biroul fiind monitorizat cu o camera video. Si de parca nu era destul, tanarul varcolac simte nevoia sa-si potoleasca foamea din ce in ce mai des. In ziua cu luna plina, Austin fuge din tabara, iar Shelby il urmareste. Snsa printr-un accident nefericit, Shelby se rataceste in afara taberei, intr-un pustiu al padurii. In timp ce simte cum o creatura o urmareste prin padure, Shelby isi pierde controlul de sine si cumpatul. Frica de a nu fi trimisa de mama ei la o alta tabara de reeducare, de data asta mult mai severa - Canionul Rosu - o motiveaza pe fata sa incerce sa ajunga in tabara la timp. Va reusi Shelby sa scape din padure si sa nu fie trimisa din Tabara Semilunii? Va reusi oare sa-l intalneasca din nou pe Austin?

Nota: 3/5


Parerea mea

In primul rand, nu am avut timp sa ma obisnuiesc cu cartea ca s-a si terminat, iar cand am vazut cat de subtire e al doilea volum mi-a picat fata. Imi pare rau ca Heather Davis nu a fost si ea in stare sa scrie mai mult. Oricum, in rest, cartea a fost in regula, doar ca m-a plictisit umpic, pentru ca totul se repeta. I-am dat 3 stele, deoarece nu merita nici mai mult, nici mai putin. Actiunea a mai salvat-o, insa personajele nu au fost deloc bine conturate si citirea acestei carti nu mi-a facut o mare bucurie, cum ar fi trebuit. Nu recomand cartea.

Reclama! :x

                                                             Bunaa >:D<
                                                  Ce mai faceti, v-ati trezit?
  Eu da, si tocmai ce mi-am comandat " Uneori sub clar de luna " de pe elefant, ca doar mi se pare normal sa profit de minunatia asta de promotie :) Dar, sa nu o mai lungim, azi voi face reclama la niste bloguri pe care eu le frecventez cu draga inima :x Si nu, nu mi-a cerut nimeni nici o reclama, ca eu nu fac reclama din milogeala. Din propria initiativa, va recomand blogurile mele preferate !!


Primul Blog!

 Primul blog la care voi face reclama este un blog superb, eu ador mult noul aspect al lor, este vorba despre blogul " From Dawn To Dusk ". Si Emy si Clau sunt foarte de treaba ( daca ajungi sa ii cunosti, insa nu pot adauga asta, nu am ajuns sa ii cunosc fata in fata, cine stie, poate voi avea ocazia ) si nu e blogul meu favorit doar pentru ca e primul blog pe care am castigat ceva :)). La amandoi se observa simtul umorului si dragostea pe care o pun in posturi si ador sa citesc tooooate postarile pe care le pun cei doi :) ( doar postati si voi mai des :)) ). Asaa, o sa inchei prin a va lasa linkul si a spera ca macar o sa aruncati o ocheada! :))

                                                          From Dawn To Dusk

Al Doilea Blog!

Deasemenea, mai am un blog pe care imi face deosebita placere sa il accesez, avand postari zilnice sii, de curand, si-a facut si un vlog, care ii merge perfect, ador sa vizualizez clipurile. Este vorba despre blogul Mistress Kat, al Crisei. Va las mai jos linkul. Enjoy :)

                                                          Mistress Kat 

Al Treilea Blog

Al treilea si ultimul blog la care voi face reclama astazi este blogul Ratacitori in Lumea Cartilor. Desigur, sunt convinsa ca ati auzit de el. Aspectul este superb, organizeaza o groaza de concursuri minunate si de curand ne-au anuntat ca, datorita lor, cartea Creatura de Nely Cab va aparea in Romania. Va dati seama ca fetele au muncit din greu, asa ca nu numai eu, ci cred ca toti va multumesc, Kyky si Oana :) Bravo!

                                                   Ratacitori in lumea cartilor

                            

Inchei prin a va indemna cu seriozitate sa dati o fuga pe aceste bloguri :)  Sper ca veti lua in calcul " recomandarile " mele :d

sâmbătă, 16 iunie 2012

Castigatorii concursului cu ebookuri!

Din pacate nu ati participat destui pentru a putea da toate cartile, asa ca am oscilat intre a amana concursul si a va premia pe toti cei care au participat, insa, apreciind efortul vostru, am hotarat sa va dau tuturor cate o carte. Asadar, dupa preferinte, cartile " Bewitching The Werewolf " si " Thirst " nu vor merge la nimeni. Deeci, castigatorii sunt:

Ana-Maria a castigat cartea " Once Bitten, Forever Burned "!
Deea a castigat cartea " Glamour " !
Alice a castigat cartea " The Wild's Call "!
Mihaela a castigat cartea " BAIT "!

Dragelor, astept un email pe adresa " sabrina8_dulcik@yahoo.com ". Felicitari si va multumesc pentru participare :) Nu uitati ca avem un concurs valabil, cu carti reale :> si in curand voi mai pune un concurs fulger cu o carte...in romana ( format ebook ). Asa caa, stati pe aproape :D

Recenzie: Nascuta la miezul noptii ( 16 )

Tocmai ce am terminat Chimie Perfecta, am zis sa citesc o carte cu paranormal si am ales - pur instinct - din biblioteca, cartea Nascuta la miezul noptii. O carte frumoasa de altfel, si nu regret ca mi-am cumparat-o pe fuga de la un super-market, cand nu stiam nimic de ea inafara recenziei de pe spate. Sa nu o mai lungesc cu vorba, ca va plictisesc :))

Se pare ca parintii lui Kylie se urasc de moarte, pentru ca in mod clar autoarea C.C.Hunter a vrut sa evidentieze acest lucru tocmai din primele randuri ale acestei carti. I-a iesit, pentru ca eu am ajuns sa-i urasc pe amandoi pana in momentul in care s-a terminat cartea. Bun , deci dupa ce tatal lui Kylie se muta de acasa, in aceeasi zi, fata participa la o petrecere cu bautura si droguri - si da, ea e curata - insa atunci cand vine politia si ii duce pe toti la sectie, mama lui Kylie hotaraste sa o duca intr-o tabara pe toata durata verii, o tabara recomandata de dr. Day, psihiatra sa. Insa pana si din autobuz, Kylie isi da seama ca totul e cam straniu - un tip care isi poate schimba MULT prea repede lentilele de contact colorate diferit ( haha, s-o crezi tu ), o fata cu parul in 3 culori si cu un broscoi ce dispare rapid, si restul copiilor. Dupa un drum destul de lung, Kylie ajunge in tabara si multe lucruri ciudate se intampla, iar fata afla ca nu se afla intr-o tabara normala. Se afla intr-o tabara pentru fiintele supranaturale, iar Kylie este ferm convinsa ca locul ei nu e aici. Dupa o serie de intamplari, aceasta ajunge sa se indragosteasca de doi baieti...in acelasi timp: Derek si Lucas. Ea se invarte de colo-colo si se framanta ca sa afle cine e si multe altele, pana cand descopera ca...ok, tebuie sa o spun, deci daca nu vreti sa stiti sfarsitul sariti peste partea asta...tatal ei nu e unul biologic, ea incearca sa afle care e acela, insa descopera ca adevaratul ei tata este mult mai aproape decat poate crede...

Nota: 4,5/5

Parerea mea: Cartea este foarte frumoasa, niste idei destul de originale, insa ce m-a enervat EXTREM de tare e ca autoarea te seaca in repetitii. De exemplu faza cu tumoarea pe creier. Ne innebuneste pagini si pagini intregi cu ea, iar asta ma seaca la culme...macar sa fi avut tumoarea! :)) Adica, serios acum, abea dupa n-spe mii de ipostaze in care  " categoooric, tumoarea e de vina " ii vine Slava Domnului ideea sa se duca la un medic. Mda, asta a fost o parte enervanta, iar acea parte de carte mi s-a parut foarte plictisitoare, insa in rest cartea e OK. Mi-a placut, categoric astept volumul 2, pentru ca sfarsitul acestui volum este promitator si ma intreb cum se va folosi de el autoarea C.C.Huner.

Sper ca v-a placut recenzia mea ^^

miercuri, 13 iunie 2012

Concuuuurs!

 LATER EDIT! Concurs incheiat. Castigator: Mirele Crina.


Hei heei ! Am venit cu un concurs, de data aceasta cu carti...reale! :x Am reusit sa fac rost de 2 carti ( multumesc Adria ) asa ca de indata m-am decis sa fac un concurs! Vreti sa vedeti despre ce e vorba? Hihi, iata:





















Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti un comentariu la aceasta postare ce contine: ( cu * obligatorii )
-numele vostru INTREG* ( cei ce nu-si scriu numele vor fi descalificati )
-nicknameul cu care v-ati abonat prin GFC*
-numele cu care ati dat g+1 la aceasta postare si la blog
-linkul cu care ati dat share pe facebook/blogul vostru/twitter
-numele persoanei pe care ati adus-o in concurs.


Castigatorul va fi ales prin intermediul site-ului random.org iar costul cartilor si al transportului va fi suportat de mine (nu, inca nu avem un sponsor). Sper sa fie pe placul vostru cartile si sa participati cat mai multi. Daca o sa participati 100 o a mai pun o cartea in joc, insa aceasta ramane surpriza. So :> bafta!

Concursul se termina la data de 15 iulie, iar pe 16 voi anunta castigatorul, imediat ce verific toate intrarile. Nu uitati, mai e un concurs valabil pe blog ce se termina pe 15 luna iunie cu premii carti in format ebook. Va astept sa participati cat mai multi. Baftaa! :*

luni, 11 iunie 2012

Ledaaa :x

Iata ca Leda a venit cu o noua promotie...defapt mai multe promotii, la diverse pachete! Enjoy!



Si imi cer scuze pentru ca am intarziat cu trimiterea cartilor in format ebook. Odata si-odata tot o sa le primiti, pentru ca ( retineti ) sunt o persoana de cuvant. Insa, banuiesc ca ati observat, nu am mai putut intra pe blog si posta noutati, insa mi-am facut timp sa fac un concurs fulger pe care l-a castigat Ana-Maria. Felicitari! Insa sunt destul de dezamagita ca nu au mai participat si altii :(. Oricum, stati pe-aproape, am o groaza de carti pdf de daruit sisii in curand va veni un concurs cu...o carte reala :x Detalii mai tarziu, va las sa fierbeti >:)

sâmbătă, 9 iunie 2012

Concurs Fulger!! + Schimb de carti :x

 Later Edit: Ana a castigat cartea Bound, so, felicitari :) o sa-ti primesti cartea cat de curand :)

Hellooo, my friends :) Aveti chef de citit? Numai bine, pentru ca am revenit, cu un nou ebook! Hai sa vedeeem :x

When a photo shoot ends in tragedy, Kira discovers her best friend, Lydia, has been keeping a secret. Knowing the truth, and accepting it, will change Kira’s life forever and thrust her into a world of ancient curses, magical objects, and savage enemies. What happens next will challenge everything Kira knows about her world, herself and the shape-shifting warrior she’s falling in love with. No longer the timid mouse her mother accused her of being, but a woman who finds the mental and physical strength to endure and survive.

BOUND is a heroic tale of true friendship, infinite sacrifice and untamed love.

Suna bine? Ei, tot ce trebuie sa faci e sa fii primul care comenteaza la acest post. Comentariul trebuie sa contina numele cu care te-ai abonat prin GFC si prenumele tau :)

    Plus un anunt :) Daniela nu mi-a trimis inca un mail, asa ca o sa anunt o alta castigatoare. Aceea este Alexandra ( Niahara ) ! Felicitari, astept un mail pe adresa " sabrina8_dulcik@yahoo.com " !

    Sisii, vreau sa stiti ca sunt dispusa sa fac un schimb de carti. Ofer Academia Vampirilor vol.1 pentru...cam orice carte, astept propunerile :)

Recenzie: Chimie Perfecta ( 15 )

Tocmai am terminat de citit aceasta carte (Doamne!) si mi s-a parut fabuloasa...

Pai e vorba despre relatia cea mai populara si perfecta fata a liceului, Brittany Ellis si unul dintre cei mai duri baieti ai orasului, Alex Fuentes, ce face parte din banda Latino Blood. Insa cei doi, dupa ce sunt obligati ca la ora de chimie sa fie parteneri si trebuie sa faca un proiect despre incalzitoarele de maini incep sa se cunoasca si afla unul despre celalalt lucruri contrare aparentelor. Brittany nu este asa de perfecta, si chiar din primele randuri ale cartii aflii ca de fapt totul este de fatada - are o sora handicapata ( suna cam ciudat, hai sa spunem blonava mintal ) de 20 de ani, un tata caruia nu ii pasa decat de afacere si o mama care are destul de des accese de criza. Insa se pare ca nici Alex nu este ceea ce se crede - un drogat. Cand cei doi incep sa se apropie si incep sa simta ceva unul despre celalalt, luna se intoarce cu susul in jos. Nu o sa va dezvalui secretul, caci astfel va voi strica cheful de a citi, nu?

Nota: 5++++++/5 ( :)) )

Parerea mea: Pe langa faptul ca personajele sunt ataaat de asemanatoare, acestea sunt in acelasi timp la poli diferiti. Amandoi au necazuri - tatal lui Alex a murit cand el avea varsta de 6 ani, iar Brittany are o familie destul de groaznica -, dar si avantaje.Relatia lor este foarte stransa si destul de curand, cei doi incep sa se cunoasca. Nu am mai citit de o groaza de timp o carte atat de buna si nu regret ca am luat-o fix inainte sa inceapa reducerile. Ati auzit? Nu regreeet, asa ca faceti tot ce va sta in puteri ca sa puneti mana pe cartea asta! Iar felul lui Simone Elkeles de a scrie m-a cucerit complet - pe langa faptul ca foloseste niste expresii destul de extravagante si include destul de des cuvinte/expresii din limba mexicana. Scenele de iubire dintre Brittany si Alex sunt, intr-adevar, destul de exagerate, insa sunt pliiine de pasiune si am iubit cartea asta pana la ultimul cuvintel. Pot sa spun ca este cam singurul sfarsit de carte care chiar intrece sfarsitul cartii Eve ( recenzie aici. ), insa spre deosebire de Eve, Chimie Perfecta nu m-a plictisit nici o secunda si am reusit sa citesc cartea asta in cam 3 zile. Nu am ce spune, a fost chiar...perfecta.

marți, 5 iunie 2012

Castigatorii primului concurs fulger + Concurs nou!

Hei hei heei!
Se pare ca am ajuns si la primul nostru concurs fulger! V-a placut? Va multumesc pentru participare! Asa ca, acum sa nu mai lungim vorba si sa trecem la dezvaluiiiiri! ( imi pare rau, am facut poza la biletele, insa mi s-a blocat calculatorul, asa ca am preluat de pe altul).

Locul 1 va fi ocupat de Deea are ca premiu toate cartile!
Locul 2 va fi ocupat de Daniela  si are ca premiu 3 carti, deci te rog sa-mi spui ce carte abandonezi.
Locul 3 va fi ocupat de Ioana Toacsen  si are ca premiu 2 carti, so sa-mi spui la care renunti.
Iar locul 4 este ocupat de Ana Maria  si are ca premiu una din cele 4 carti.

Deeci, astept cate un email pe adresa
                        sabrina8_dulcik@yahoo.com
de la toti cei care ati castigat :) si sa spuneti in mail si ce carti vreti ( valabil de la locul 2 in jos ). O sa va trimit imediat ce pot premiile :)

Buun, asa, ca sa va tin in maratonul concursurilor, dau start la un nou concurs, de data asta cu mai multe premii! Haideti sa le vedeeem! :x

Avem asa:

Sper sa va placa cartile :) Deeci, ce trebuie sa faceti:

Lasati un comentariu la aceasta postare care sa contina:
 -numele vostru complet
-GFC-ul cu care v-ati inscris pe blog
-adresa de mail cu care v-ati abonat ( optional )
-numele cu care ati dat g+1 ( optional )
-cartea pentru care participati ( puteti participa la maxim 2 ).
-linkul cu care ati postat pe facebook, blog, twitter ( optional )


Tot ce este marcat cu optional nu este obligatoriu, insa daca o veti face veti primi intrati in plus.

 
Bun, deci lista cu cartile(+autori)

1.Bewitching the Werewolf - Caroline Hanson
2.The Wild's Call - Jeri Smith Ready
3.BAIT ( The Angler ) - Ani Nicholas
4.Glamour - Penelope Fletcher
5.Once Bitten, Forever Burned - Eve Langlais & Stacey Kennedy
6.Thirst - Clair Farrel.

So, repet, cartile sunt in format ebook, limba engleza.
Sper ca sunt pe placul vostru si ca veti participa :)





Atentie! Concursul tine pana pe data de 15 iunie, iar castigatorii vor fi afisati, sper eu, in aceeasi zi. Bafta!

luni, 4 iunie 2012

Concurs fulger!!

Later Edit #2: Castigatorii vor fi anuntati astazi, la ora 19. Mai aveti, pana atunci, timp sa va inscrieti ( au venit in concurs 7 participanti ). Bafta!!

Later Edit: Pentru ca sunteti prea putini, o sa prelungesc concursul pana maine, 7.06. In cazul in care veti fi mai putini de 7, voi fi nevoita sa scot o carte de la bataie, asa ca incercati sa mai aduceti persoane in concurs ( 2 intrari pt. fiecare persoana! ).

E timpul sa organizam un concurs fulger, constand in carti pentru ebook kindle :). Haideti sa vedem cartilee!

1. The Book Of Deacon

Myranda is a young woman more interested in staying alive than being a hero. Orphaned by a continent-spanning war that has gone on for decades too long and shunned for failing to support it, she has been on the move since she was only a child. One can hardly blame her when she thinks that the chance discovery of a fallen soldier's priceless cargo is the moment that will change her life. No one could predict just how great that change would be. It will lead her through an adventure of rebels and generals, of wizards and warriors, and of beasts both noble and monstrous. Each step of the way will take her closer to the truth of her potential, of the war, and of the fate of her world.

Ce ziceti, suna bine? Hihi, stati ca mai sunt!! :x
 2.  Legon Awakening : Book One in Tthe Legon Series

Set in a world that is not our own, Legon Awakening takes you through an epic journey into a land full of wonderment, illusion, and innovation.

Join Legon and his sister, Sasha, as they search to understand their true heritage and unravel the possibility of being part human and part elf. Surrounded by Elves, the newly introduced Iumenta race, Dragons and Humans, our heroes’ lives are filled with adventure and fantasy in their search for answers, as they begin a larger-than-life quest of discovery. Not to mention the incredible battle scenes, which are sure to capture your imagination!
Dupa parerea mea coperta e superba si merita :)


3. Call of the Herald ( Godsland Series, Book One )
One of The Dawning of Power trilogy. Echoes of the ancients' power are
distant memories, tattered and faded by the passage of eons, but that is
about to change. A new dawn has arrived. Latent abilities, harbored in
mankind's deepest fibers, wait to be unleashed. Ancient evils awaken,
and old fears ignite the fires of war.



4. Call of the Herald ( Godsland Series, Book Two) 
Inherited Danger is Book Two of The Dawning of Power trilogy. Leaving her homeland behind, Catrin Volker goes in search of knowledge and peace, unaware that she will face the greatest evil her world has ever known.

Ia sa vedem, cine e primul? Ce trebuie sa faceti:   

Lasati un comentariu la aceasta postare care sa cuprinda:
-numele complet 
-numele cu care te-ai abonat prin GFC
-nicknameul cu care ai dat g+1 ( optional, pentru intrari in plus )
-adresa de email cu care urmariti blogul ( optional, pentru intrari in plus )
-persoanele aduse in concurs ( optional, pentru intrari in plus )
-si raspunsul la intrebarea:
  " Cum ti se pare blogul? Ce ar trebui imbunatatit la el? " 

Aveti timp pana maine ( 6.06.2012 ), la ora 17 sa participati. Atunci voi anunta si castigatorul, prin biletele (primul loc primeste toate cartile, al doilea 3, al treilea 2 si ultimul o carte). 

Stati pe aproape, voi mai organiza concursuri cu ebookuri! Deeci, START!

duminică, 3 iunie 2012

Nou in biblioteca :x

                                 Primite :x


Sunt suuper incantata ca am reusit sa profit de super-reducerea oferita de editura Leda si mi-am achizitionat Academia Vampirilor, deeci 6 carti. Va dati seama ca atunci cand au venit era sa sparg usa de fericire! M-am taiat pana si in hartia cu care erau impachetate :)). Deci pe astea le-am primit de la bunica, de ziua mea (2 iunie).

Si am primit de la o invitata ( multumesc, Deea ) 2 carti! Setea si Cele noua vieti ale lui Christopher Chant. Iii, sunt superbe.

Si de pe blogul " Carti cu colti " trebuie sa-mi vine cartea " Vampire Shift " in editite ebook. Yay :x

                                   Cumparate :x

 O data cu revista Bravo mi-am luat Secretul Hannei.
  Si datorita lui Deyu, colega mea, care a dat din greseala o dubla comanda, mi-am luat Luna Albastra de Alyson Noel.


Daa, stiu! 10 carti intr-o luna...nici mie nu imi vine sa cred cum am facut rost de ele :)) Voi ce ati mai primit/cumparat/castigat?

sâmbătă, 2 iunie 2012

Recenzie: A doua luna plina ( 14 )

Azi am venit cu recenzie la cartea A doua luna plina. ( Kelley Armstrong ).

Coperta Tritonic
Cartea se invarte, la fel ca in primul volum, in jurul protagonistei noastre: Elena, prima femeie-varcolac. Insa cand ea este rapita de un grup de cercetatori, isi da seama ca nu are nici o scapare. Alaturi de fiintele supranaturale de acolo ( vrajitori, vampiri si samani ), Elena se adapteaza inchisorii si isi face si un prieten, seful inchisorii: Tyron Winsloe. Da, desi tipul o favorizeaza si ii place sa-sti petreaca timpul alaturi de ea, este personajul negativ. De ce? Este ingrozitor de sadic, ii place sa manipuleze si tortureze pe ceilalti. Cand Elena incepe sa-sti piarda speranta de a mai scapa de acolo, ea isi da seama ca singura cale de scapare este sa se foloseasca de Ty.Si astfel, ghidata de dorinta de a-l revedea pe Clay Denvers, iubitul-varcolac si Jeremy, seful haitei, Elena evadeaza. Dupa ce doctorita este tranformata in varcolac si inchisa exact ca ceilalti, Elena se decide sa faca un pact cu ea, insa doctorita moare. Iar Elena ramane singura femeie-varcolac din lume. Sfarsitul este unul infricosator, insa nu te vei putea opri din citit.  
Coperta originala
Nota mea: 5+/5
Parerea mea: Da, cartea este superba si v-o recomand, insa, INSA trebuie sa aveti mai mult de 15 ani. Adica are niste faze mai...delicat + o groaza de crime. Eu cred ca am facut o greseala citind-o abea la varsta de...aaa, cred ca 11 ani? Oricum, Kelley stie sa scrie si ador cartile ei. Insa imi pare rau ca editura Tritonic a schimbat coperta, titlul, si chiar si denumirile unor fiinte supranaturale din carte ( varcolacii fara haita ). In primul volum se numesc mutt-i, in al doilea, altfel. Hello?! Decideti-va! Sunt destul de dezamagita de editura Tritonic, asa ca un motiv de bucurie a fost atunci cand am aflat ca editura Leda a preluat seria si in curand va fi lansata a treia carte: Magie de doi bani. Eu o sa fiu prima care o cumpara...Kelley a scris vreo 20 de carti, insa numai 5 au ajuns in Romania ( Fortele Raului Absolut: Invocarea, Revelatia, Rafuiala ; Femei din lumea de dincolo: Luna Plina, A doua luna plina -> in engleza Bitten si Stolen ). Eu una i-am dat o nota atat de mare deoarece cartea e scrisa bine, are o poveste superba, si am indragit fara limite pe varcolacul inimii Elenei: Clay.In concluzie, DA! Luati-va cartea!