duminică, 18 noiembrie 2012

Cartea de duminica!

Hei, guys!
Scuze ca nu am mai postaaat :o3
Dar chiar si acum trebuie sa merg sa invat la testul de la romana de maine.

Saptamana care vine o sa am parte de mai multe teste si - cel mai nasol - teza la mate, de care imi e asaaa frica!
Oricum, nu o sa mai pot sa postez.
Poate mai vin cu o recenzie...dar nu cred.

Astazi nu va voi prezenta o carte din strainatate, ci una de care am dat accidental si m-am decis sa i-o cumpar unei prietene de ziua ei.

Cartea cu pricina este...


Graham Joyce reda in detaliu atmosfera anilor ’60, in special prin intermediul personajelor, fara sa insiste pe epoca in sine. Intr-o zona rurala a Angliei, Mammy Cullen isi creste fiica, pe Fern, tratand-o in acelasi timp ca pe ucenica sa in prepararea diverselor ierburi si tincturi. Unul dintre pacienti moare dupa o potiune administrata de Mammy, dupa care aceasta se imbolnaveste si este internata. Fern se gaseste insa intr-o ipostaza cu totul noua, trebuind sa se desurce pentru prima oara de una singura. La douazeci si unu de ani, se confrunta cu probleme cauzate de vecinii ei traficanti de droguri, la posibilitatea de a ramane fara adapost si cu necesitatea de a-si asigura un venit. Incearca sa se ghideze dupa invataturile primite de la Mammy, insa descopera ca nu e atat de usor pe cat putea parea.

~~~~~~~~~~~~~

M-am carat de-aici! :)

3 comentarii:

  1. Nu am auzit inca de cartea asta, dar pare interesanta + coperta e draguta!
    Eu dau maine teza la romana.. succes la test! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. O să mai postezi din când în când, ştim că nu ne vei părăsi complet ;;). Şi eu am grave probleme cu şcoala, e groaznic de mult de învăţat... dar nu mă lasă sufletul să renunţ la minunata blogosferă :(.
    Te pup! :*

    Dee.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza