miercuri, 19 septembrie 2012

Wanna die!

Buna.:)
 Ati avut o zi frumoasa?

Bine, hai sa va spun cum a fost a mea.
La scoala, m-am despartit de prietenul meu cu care eram in relatie de 3 luni si 17 zile, apoi am fost martora cand a intrebat-o pe cea mai buna prietena a mea daca vrea sa fie cu el.
Profesoara de civica, cu care azi e prima data cand m-am intalnit, are o pica imensa pe mine dupa ce am ras si vorbit cu fostul la ora in timp ce preda.
Am suportat doua ore de tortura puscarie chin matematica.
Am ajuns acasa si m-am intalnit cu 2 carti noi in cutia postala, dar asta nu conteaza.
Apooooi am intrat pe facebook ca sa vad ca unul dintre cei mai tari baietasi din lume este intr-o relatie cu cineva. ( fix azi si-a gasit!! ).

Cam asa arata inima mea dupa 3 relatii distruse in ultimul an.


O zi destul de draguta, asa-i?
Acum, cu scoala si cu toate probeleme astea adolescentine, nu mai am nici umpic de inspiratie pentru blog, asa ca o sa iau o pauza. Nu vreau sa mai vad vreun giveaway sau vreun goodreads pentru o perioada.
( nu pot sa cred ca spun asta )
Se poate sa pun o postare cu In my mailbox. 
 
Eu va spun bafta, toate cele.
Mai vorbim.
 

4 comentarii:

  1. Sabry, imi pare rau ca ti s-au intamplat atatea azi, insa o sa vezi ca o sa treaca toate si poate maine(sau poimaine, intr-o zi...) nu o sa mai aiba importanta pentru tine. Important e sa te simti tu bine, da-i incolo de baieti, ai timp de ei, crede-ma! Nu te grabi sa cresti, caci nu te mai intalnesti a doua oara cu perioada asta frumoasa(cea mai frumoasa) din viata!

    Plus ca daca vei reusi sa nu-ti mai pese de toti fraierii care nu te merita, o sa vezi cat de rau o sa le para dupa tine si tu o sa poti sa le spui foarte frumos: ''NU'!''

    Ai grija de tine! >:D<:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Of foarte urata zia ta ,a mea a fost oribila , m-am certat cu iubitu cu care eram de 2 ani si 3 luni ne-am despartit dar dupa ceva timp ne-an impacat(mda are o mareeeeeeeee problema cu geloziaaa) in fine akm suntem mai bn dar eu sunt mai mereu suparata ne certam asa de vro 1 an si ceva in fine viata asta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar micul meu sfat este sa treci peste toate sa faci acum tot ceea ce iti doresti acum si sa nu te arasezi prea mult de un baiat:) poate o sa regreti

    RăspundețiȘtergere
  4. nasol.lasa ca nu te merita.gasesti altul mai bun,care sa te iubeasca.;)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza