vineri, 7 septembrie 2012

Prologul cartii Cicada de Belle Whittington

Buuna! :o3
Am niste miiici probleme cu recenzia ( am nevoie de cineva sa mi-o verifice, scrisa in engleza, iar acel cineva s-a hotarat sa nu mai intre pe mess! ) asa ca am tradus prologul.
Multumim tuturor pentru sustinerea voastra si apreciem. O sa fac o postare separata cu toate blogurile care ne-au ajutat pana acum. Si nu veti fi uitati, promise! :*


Bun, sa trecem la ale noastre.
Prologul este tradus mai jos. Scuzati eventualele greseli.
 Enjoy. ^.^

Eram un spectator al aceste povesti. Nu vroiam sa ma implic. Am privit de pe margine. Am vazut. Poti pastra un secret?

Undeva in nordul Houston, Texas, un mic, nesemnificativ oras cu cel mai mic, cel mai nesemnificativ nume.

Cand majoritatea oamenilor se gandesc la Texas, ei imediat ajung cu gandul la deserturi uscate si dogoritoare, tufisuri si caldura secetoasa. Insa asta e in vestul Texas-ului. Si asta e o poveste total diferita. Aceasta poveste se naste in sud-estul Texas, care este situata in superbele paduri uriase de pin. Aceasta poveste ia nastere intr-un mic si neimportant oras. Aparentele pot insela.

 Agitatia din Houston uneori ascunde faptul ca aici unii traiesc o viata mai inceata, simpla si aparent plictisitoate comparata cu ceilalti din oras. Desi iernile umede si friguroase apar si grabesc lucrurile, caldura inevitabila a verii aduce viata in acest mic oras din Texas dupa o perioada de pauza. Doar aici localnicii se confrunta cu greutatea caldurii unei veri. Orasenii se bazeaza pe aerul conditionat ca sa ii duca la zilele de racoare ale toamnei.

Aceasta poveste a inceput la inceputul unei veri, cand greierii isi parasesc casutele, catarandu-se pe cojile copacilor si intinzandu-si aripile. Era acel moment din vara cand soarele se scufunda sub orizont si greierii incep sa cante.

4 comentarii:

  1. Afff,minunat ,îmi doresc foarte mult să o citesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos .Chiar imi doresc tare mult sa o citesc.Sper sa reusiti cu campania.Spuneti cu ce va putem ajuta si o voi face cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. SI eu imi doresc foarte mult ca aceaste carte sa apara in Romania

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa vedem cat mai curand linkul de precomanda al cartii deci multa bafta

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza