luni, 3 septembrie 2012

Nu-i inteleg pe unii...jocurile foamei?!


Cand a aparut "Jocurile Foamei" ma incercat din rasputeri sa-i conving pe parinti sa ma duca la film ( dar mereu cand mergeau, alegeau pe oricare, dar nu JF ).
Toata lumea spune despre filmul asta ca e tare si ca sunt foarte naspa ca l-am ratat. Asa ca am spus sa incerc!


Nu stiu despre carti, insa filmul asta a fost nasooool. Plictisitor si nerealist si doar cateva momente rare erau interesante si ma tineau in suspans. Chestii nerealiste, precum cainii aia mutanti de la sfarsit ( okok,e fantasy, deci nu ma leg prea mult de asta! ).
Dar atunci cand Peeta s-a ranit si Katniss l-a dus in pestera aia, Katniss a spus " Ai febra." Daca nu faci infectie, nu ai cum sa faci febra. Iar daca avea infectie, o amarata de crema nu il ajuta.

In al doilea rand, m-a enervat fata fara expresii si mereu nedumerita a lui Katniss. Nu mi se pare o actrita prea buna. In schimb, Peeta mi s-a parut un personaj foarte tare.<3


O alta parte ciudata e cand Peeta s-a camuflat si arata precum piatra. Nu stiu sigur cum, dar pentru asta nu-ti trebuie acuarele, sau farduri? Categoric acolo nu gasea :)) Oricum, am ras cand Katniss aproape a calcat pe el.

Una din fazele mele preferate ( care, apropo, sunt 3 ) a fost atunci cand Katniss a tras cu arcul in marul din gura porcului aluia. " Thank you for your consideration! " =))
Da. Sau atunci cand a taiat creanga si tipa aia a murit muscata de viespile mutante. A fost cam sadica faza, dar cum mie imi plac fazele mai spre horror, merge.

Cred ca ati prins ideea.
Acum vreau sa stiu parerea voastra. Vi s-a parut bun filmul? ( daca nu ati vazut filmul, cum sunt cartile? )

15 comentarii:

  1. N-am vazut filmul, n-am citit cartile... deci sunt total paralela cu 'Jocurile Foamei' ;;).
    Momentan sunt busy cu Pretty little liars >:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu eram asa acum 4 zile. Dar crede-ma, nu merita sa te uiti la film :)) ( dupa parerea mea ).

      Ștergere
    2. Pe bune? :o Toata lumea zice ca e super-mega-ultra-hiper wow...

      Dee.

      Ștergere
  2. Pai... Filmul imi este indiferent. Si eu ma gandeam la acelasi lucru cand s-a camuflat Peeta, iar la chestia cu crema... sa zicem ca in viitor, exista medicamente care... actioneaza instant (?!). Oricum, nu mi-a placut felul in care a fost filmat (ma ametea, pe bune!). I-am cerut mamei cartea "Jocurile Foamei" de ziua mea si sper sa fie mai buna decat filmul ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartile sunt foarte bune, iar intamplarile din film se inteleg mult mai bine daca ai citit cartile inainte. Deoarece regizorul nu a adaugat unele detalii importante in film (asta m-a enervat) pentru a intelege anumite secvente (referitor la crema pt infectie si camuflarea lui Peeta :) astea se inteleg doar daca se citesc cartile:) )
    De aceea ti le recomand cu caldura si poate iti vei schimba parerea, pentru ca stiu din proprie experienta, cei care se uita la film fara a citi cartile nu inteleg mare lucru, cand am mers sa vad filmul cu cateva colege toate erau ceva de genu : "Ce? Ce se intampla?", "de ce asta? Nu inteleg." :))
    Hmmm, gandindu-ma acum, ar trebui sa ma mai uit singura la film o data ca sa fiu linistita :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))

      Da, ai si tu dreptate.
      Acum scuipa tot: cum s-a camuflat Peeta? Si cum e cu crema? =))

      Ștergere
    2. Nu pot sa explic :)) De aceea trebuie sa citesti cartea si vei ramane cu suspansul pana o citesti :)
      Oricum lucrurile sunt complicate, dar foarte bine explicate in carte si din cate vad tu ai citit pareri in blogosfera inainte sa vezi filmul si sunt sigura ca ai observat faptul ca majoritatea au spus ca s-au sarit momente importante din carte.

      Ștergere
  4. Nu judeca o carte după film:D Cartea e super, filmul e plictisitor, ştiu ce spun;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am citit cartile, nu am vazut filmult. =)) Deci... sunt tot pe dinafara. :D In orice caz, si eu mi-am pus intrebari multe legate de... cat de bun este acest film.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am vazut filmul.De carte incerc sa scap,caci nu m-a atras.Nici eu nu inteleg de ce se face atata tam-tam:D.Mie una nu mi-a placut deloc.Mai mare tam-tam vreau sa se faca pentru Gazda<3.Aia da carte si sigur si film<3

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am vazut filml si acum citesc volumul 2. Din film nu ai ce sa intelegi, daca nu ai citit cartea. Filmul chiar nu arata nimic spectaculos.
    Insa daca vei apuca sa citesti cartile, o sa intelegi ce voia scriitoarea sa spuna prin aceasta Serie.
    Cat despre "cainii aia mutanti" iti spun ca, de fapt aceia sunt cadavrele celorlalte tributuri transformate in asemenea creaturi. Sunt multe lucruri interesante ce nu au fost surprinse n film si de aici a iesit asa de plictisitor si fara sens.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit si eu atatea cuvinte de lauda despre jocurile foamei dar nu am vazut filmul nici nu am citit cartile

    RăspundețiȘtergere
  9. Planuiam sa vad doar filmul dar acum cand am aflat ca trebuie sa citesc cartile ca as inteleg ceva cred ca o sa o las balta

    RăspundețiȘtergere
  10. @Bella,fiecare cu parerile lui.Poti incerca,poate tie ti se vor parea frumoase.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza