sâmbătă, 22 septembrie 2012

Noutati peste noutati.^.^

Buna! ^.^

Cate noutati au aparut de cand a inceput vara! :))
 Editurile Leda, Rao si Litera ne pregatesc surprize mari.

In primul rand, asteptarea anului, vine de la editura Litera.
Si anume volumul cu numarul 3 din seria scrisa de Becca Fitzpatrick.
Tacereee! <3



TĂCERE de Becca Fitzpatrick

Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârșit, auzit?
Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezește singură în cimitirul din orașul ei, fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Mai rău, descoperă că nu-și poate aminti nimic din ultimele cinci luni de viață. Se pare că e dată dispărută de săptămâni bune, iar familia și prietenii dau vina pe un răpitor misterios despre care, însă, nimeni nu are nici cel mai mic indiciu.
Odată întoarsă în siguranța casei sale, Nora încearcă să-și reia viața de zi cu zi. Merge la școală, își petrece timpul cu cea mai bună prietenă și încearcă să-l evite pe noul iubit al mamei sale, nimeni altul decât Hank Millar, tatăl dușmancei ei de moarte, Marcie.
Dar o voce interioară nu-i dă pace, îndemnând-o să-l caute pe cel vinovat de coșmarul pe care l-a trăit. Crâmpeie din trecut, cuvinte și imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obișnuit, îi bântuie visele și îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăși.
Un șir de evenimente neprevăzute o aduce pe Nora față în față cu Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă și o atrage în același timp. El pare să aibă toate răspunsurile și … inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrece alături de tânăr, relația lor devine tot mai profundă, până când își ea dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou. 

****

Suna ataaat de bine! <3
Mda, pai coperta este praf, dupa parerea mea si ma enerveaza chestia asta :))
Era mai buna coperta originala.

Oricum.
A doua carte ce o va scoate cat de curand Leda este:

 FARMECE de Aprilynne Pike

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intenţiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aştept şi să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta.

– Şi dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape şoptită.

– Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“

Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând. Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?
„Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“
****

 Draguta coperta, nu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bun. Trecem la Leda.
V-am prezentat deja una din cartile cu care editura mea preferata s-a pregatit.
Anume volumul doi din seria Elita Intunecata. 
Gasiti recenzie la cartea Blestemul Focului pe blog.
Si precomanda de aici:


Dar alta cartea vreau sa va prezint.
Minunatia asta:

LEGILE ATRACŢIEI
 vol. 2 din seria CHIMIE PERFECTĂ de Simone Elkeles

Apariţia lui Carlos în oraş încinge atmosfera. Deşi fratele său, Alex, încearcă să-l facă băiat cuminte, rebelului Carlos îi place viaţa trăită pe muchie de cuţit. Chiar dacă acum locuieşte la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex, legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt şi pericolele continuă să-l urmărească. Dar iată că sentimentele care încep să se înfiripe între el şi frumoasa Kiara îl răvăşesc de-a dreptul. În jocul iubirii lor,  diferenţele sociale dispar, culoarea pielii nu mai are nicio importanţă – funcţionează din plin doar legile atracţiei! Se va termina oare totul cu un happy-end?
Nu există adolescent care să fi citit această carte şi să nu-i fi plăcut! Este captivantă, senzuală, minunată!
Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi are preţul de listă 39,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi veţi avea transportul gratuit.

****

De cartea asta sunt extrem de incantata si abia astept sa apara linkul de precomanda, caci pe asta o precomand! ( m-am razgandit :)) )
Gasiti recenzia cartii Chimie Perfecta pe blog.

 Si stati ca nu am terminat cu Litera.:))
Continuarea cartii " Umbra noptii ":
BLESTEMUL LUPILOR de Andrea Cremer.

 

Cand se trezeste in cartierul general al Cautatorilor, dusmanii ei dintotdeauna, Calla Tor este sigura ca zilele ii sunt numarate. Dar cautatorii ii fac o oferta care ii da sansa de a-si distruge fostii stapani si de a-si salva haita si partenerul, pe care a fost nevoita sa-i abandoneze. Merita oare Ren pretul libertatii ei? Ii va ramane Shay alaturi, orice s-ar intampla? Luandu-si soarta in propriile maini, Calla trebuie sa invete ce batalii merita purtate si prin cate incercari poate trece adevarata dragoste fara sa se stinga
Merita oare dragostea sacrificiul suprem ?
Raspunsul il vei gasi in ultima parte a trilogiei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bun. Si trecem la Rao.
Rao s-a pregatit cu urmatoarele doua volume din seria " Disparuti ".



FOAMEA, seria Dispăruţi vol.2 de Michael Grant.
Au trecut trei luni de când toți cei sub 15 ani au rămas captivi sub capota cunoscută FAYZ. Trei luni de când toți  adulții au dispărut. Dispăruți.
Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se gândească la o soluție. Și în fiecare zi tot mai mulți copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de copiii fără puteri. Tensiunea crește și haosul coboară asupra orașului. Fiecare copil trebuie să-și poarte singur de grijă și toți cei buni devin răi. Dar peste toate astea amenință o problemă mult mai mare. Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenți din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipule. Întunericul s-a trezit. Și îi este foame.
****
MINCIUNILE, seria Disparuti vol.2 de Michael Grant.


Au trecut șapte luni de când toți adulții au dispărut. 
S-a întâmplat într-o noapte. O fatã care murise acum pãșește din nou printre cei vii; Zil și echipa sa dau foc la Perdido Beach; iar printre flãcãri și fum, Sam vede figura bãiatului de care se teme cel mai mult: Drake. Dar Drake a murit. Sam și Caine l-au înfrânt ca și pe Întuneric sau cel puți așa au crezut. În vreme ce Perdido Beach arde, bãtãlia e în toi: Astrid împotriva Consiliului; Echipa Umanã împotriva mutanților și Sam împotriva lui Drake care s-a întors din morți și este gata sã termine ce au început Sam și cu el. Condțiile de aici sunt mai proaste ca oricând, iar copiii sunt disperați sã scape. Dar sunt oare suficient de disperați încât sã creadã cã moartea îi va elibera?

****

Nu se mai termina, nu?
OK, inca doua carti si termin si cu Rao! ;)


****

TARAMUL UMBRELOR
seria Nemuritorii, vol. 3

Continuarea mult așteptată a cărții Lună Albastră. Ever și Damen au cãlãtorit prin nenumãrate vieți trecute și s-au luptat cu cei mai mari dușmani ai lumii pentru a putea rãmâne împreunã. Dar tocmai când destinul lor este pe cale sã se împlineascã, asupra lui Damen este aruncat un puternic blestem. Asta înseamnã cã o simplã atingere de mâini sau buze i-ar putea aduce moartea, aruncându-l pe Damen în întunecata lume a umbrelor, un abis etern pentru sufletele pierdute. În încercarea disperatã de a desface blestemul și a-l salva pe Damen, Ever se cufundã în magie și este ajutatã, spre surprinderea ei, de Jude Knight. Deși abia s-au cunoscut, Jude i se pare foarte familiar. În ciuda iubirii ei pentru Damen, Ever este atrasã de Jude, un bãiat frumos cu ochii verzi, talente magice și un trecut misterios. Pe mãsurã ce Damen se retrage pentru a o proteja de întunericul care i s-a așternut peste suflet, legãtura lui Ever cu Jude devine mai puternicã, punând la încercare iubirea ei pentru Damen.


FLACARA INTUNECATA
seria Nemuritorii, vol. 4

Ever se strãduiește sã-și ajute cea mai bunã prietenã – pe Haven –, sã se acomodeze cu viața de Nemuritoare, încercând sã o convingã sã nu facã nimic riscant și sã-și învingã aprigul dușman, pe Roman, pentru a obține în sfârșit puternicul antidot care îi va ajuta pe ea și pe Damen sã fie iar împreunã. Dar când vraja pe care o face are drept rezultat legarea lui Roman de ea, Ever va apela la Jude și la magia neagrã, în încercarea disperatã de a rupe blestemul, riscând sã piardã tot, chiar și pe iubitul ei Damen.

****

 Si iata o serie care va aparea la editura Rao. Pare foarte interesanta.:-?


 Avem ce citi anul asta, asa-i?
Urmeaza doar sa apara si linkurile de precomanda.
Nu m-as putea decide ce carte sa aleg din toate cate v-am prezentat aici :))
M-am decis sa vi le arat pe toate. ^.^
Si, pe care dintre cele de mai sus o asteptati cel mai mult?
Eu Legile Atractiei si Tacere. ( recenzii la primele volume din aceste serii gasiti pe blog )

Am terminat si ditamai postarea! :))
Have a nice day! ^.^

4 comentarii:

  1. Deci cat adorr coperta cartii "Tacere" <3! Si "Nemuritorii"...omg, de-abia astept sa apara!
    Iarta-ma ca nu am mai comentat de mult, dar prima saptamana de scoala a fost asaa de aglomerata:(.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca a venit cu o gramada da noutati toamna mai atenueaza umpic din posomorarea scolii

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand a inceput scoala nu am mai pus mana pe o carte am una saraca zace acolo p mesa de ceva tim nu stiu dar parca nu mai am cheg=f de nimic

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza