sâmbătă, 22 septembrie 2012

Doar palavrageala.

'Neata.:)

Ce mai faceti, dupa prima saptamana de scoala din acest an scolar?
Dupa mine a fost ( si inca e ) cea mai ciudata, urata, frumoasa si confuza saptamana de pana acum. Toate intr-una, la pachet cum ar veni.:))
-trebuie sa aveti rabdare sa cititi-

Ma impac bine cu profesorii, doar vreo 3 nu imi convin. Ceea ce e bine, ca la cat de naspa erau aia de anul trecut...nici sa nu mai zic.
Dar numai de scoala nu imi pasa mie acum. 
Dupa ce prietena mea mi-a suflat de sub nas iubitul si s-a combinat cu el in prima secunda in care a prins ocazia. Si cand ma gandesc ca am plans pe umarul ei. Am ajutat-o, mai mult sau mai putin, cand avea nevoie de mine si ii spuneam toate secretele. Iar acum aflu ca e o nesimtita. Si inca nu pot sa cred cum de ceilalti o vad cu ochi asa buni...
Poate sunt doar eu. Dar am si prieteni adevarati, prieteni care ma ajuta sa trec peste probleme. Si ce bine e cand ii ai alaturi, cand stii ca sunt acolo si ca nu vei ramane niciodata singur. Iar toata cearta asta m-a apropiat foarte mult de un prieten. Asta e partea frumoasa a vietii, ca sunt acolo niste persoane care vor sa-ti dea o mana de ajutor. Iar cand intervine si crush-ul...ce sa mai zic! :))

Acum trebuie sa-mi arunc ochii pe tavan imediat cum aia doi intra in clasa tinandu-se de mana, fara treaba. 
Mda. Se simte ura emanata intre noi 3. Toata lumea o simte.
De ce nu am si eu un an normal de scoala si de ce naiba s-a inventat iubirea, daca tot nu te-ajuta cu nimic si mai mult te raneste?!

Am simtit nevoia sa ma descarc :))
Va las pe ziua de azi. Sper sa vin cu o postare mai interesanta pe blog.
Nu uitati sa va inscrieti la cele 2 giveaway-uri curente pe blog! ^.^

3 comentarii:

  1. nu am inceput inca.oricum mi-e o frica de facultate....sper sa nu ma fac de ras intrand in alta sala sau ceva de genul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca ideea carti Delirium se bazeaza pe asta :) poate chiar ar if mai frumoasa lumea fara dragoste stii cum zice o legenda veche? Mai demult lumea era pasnica si nu existau razboiae apoi diavolul s-a indragostit de o fata si asa a descoperit cum sa distruga tot cei bun de la dumnezeu exemplu : pe frati ii desparte doar iubire si la fel e si cu prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum poate a fost mai bine asa ai aflat dragama de care iti sunt adevaratii prieteni si care sunt cei falsi oricum nu mai pune la suflet si nui baga in seama :) o sa uiti si peste ceva timp o sa te gandesti ca ai pierdut din timpul de citit o gramada de carti ca sa plangi pentru unu care nu te merita:) deci fi tare!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza