joi, 9 august 2012

Recenzie - Invocarea


Invocarea este prima carte din seria mea preferata, Fortele Raului Absolut.
Da, deci Kelley Armstrong e un zeu intruchipat. Iubeesc modul ei de a scrie si am citit toate cele 5 carti aparute in RO. Va recomand cu toata inima si cu tot sufletul si cu tot trupul si caldura mea, cititi seria!!

Recenzie

Chloe nu stie ca vede fantome. Insa afla in cel mai urat mod cu putinta: pe holurile scolii, unde se intalneste cu o fantoma. O fantoma destul de clara, arsa pe fata. Chloe innebuneste si fuge pe holurile scolii, iar cand ambulanta o leaga de targa nimeni nu crede ca a vazut un om-mort. Tatal ei, impreuna cu matusa ei, stabilesc ca cel mai bine ar fi sa o inchida intr-un sanatoriu pentru copii, Sanatoriul Lyle. Insa Chloe afla ca nu numai ca nici unul din copiii de acolo nu e bolnav, ci si ca are ceva in comun cu ei: puteri supranaturale...Ea planuieste sa evadeze, impreuna cu ceilalti: Simon, Derek, Tori, Rea. Iar cand fost ei prietena, care acum este nimic mai mult decat o fantoma, un poltergeist, ii ajuta, acestia reusesc sa evadeze si se pun pe fuga. Chloe se raneste si se duce la matusa ei ( matusa ei fiind asistenta ), cerandu-i ajutorul. Matusa ei de neincredere o preda celor care au inchis-o in sanatoriu si o inchid intr-un spital. End of part one.

Citate

  „Mi-am inchis ochii si mi-am imaginat un film in care juca o necromanta tanara si fraiera, care trebuia sa trimita spiritele in lumea de dincolo. M-am straduit sa-mi imaginez trupurile mortilor. M-am vazut pe mine insami vorbinde-le spiritelor, eliberandu-le de legaturile lor pamantesti. Mi-am inchipuit spiritele ridicandu-se...”

 Mana mi-a alunecat pe balustrada si m-am aplecat in fata. Ajunsesem in varf. O dara de lumina patrundea pe fereastra podului, dar chiar si dupa ce m-am oprit sa-mi las ochii sa se obisnuiasca tot nu puteam sa observ decat forme vagi” 

"Daca existau stafii, asta inseamna ca nu exista rai? Eram cu toti osanditi sa bantuim pe pamant o vesnicie, ca umbre, sperand sa gasim pe cineva care sa ne poata vedea sau auzi?’’  



  Nota mea: 5/5

Parerea mea

Deeci am citit cartea asta de 3 ori! Este muuult prea geniala, am iubit felul de a scrie a lui Kelley Armstrong inca din prima clipa. <3 M-am indragostit si de Simon si de Derek si la inceput eram confuza pentru ca eram sigura ca pana la urma Chloe se va saruta cu unul dintre ei, insa nu stiam cu care! Simon e tipul dragut si gentleman, iar Derek e tipul dragut, secretos si protector. Oricum, povestea este magnifica, istetimea cu care au actionat personajele a fost tare, iar sfarsitul a fost unul cam socant. Am citit cartea asta cam cu un an in urma, insa tot nu pot sa ma despart de ea! Inca se afla pe locul 1 la preferintele mele.  

4 comentarii:

  1. Seria asta m-a convins pe mine sa citesc mai multe carti fantasy:). E geniala, chiar daca la inceput mi s-a parut o prostie <3.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi s-a parut, in primele 5 pagini, o prostie.:)

    @Ale Criss, sunt 3 carti in serie.:( din pacate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...aparute in Romania, pardon :)) In strainatate sunt 5, urmatoarele 2 neavand nici o legatura cu primele 2.

      Ștergere

Parerea ta conteaza