miercuri, 22 august 2012

Recenzie Creatura - Nely Cab


Thank you so much Nely for sending me this amazing book ! I love it with all my heart and I cannot wait for the sequel to be published !

Creatura este un roman superb , sunt foarte fericita ca Leda l-a contractat .  Este o carte pe care v-o recomand din toata inima , chiar nu vad de ce nu v-ar placea .
Voi incepe cu un mic rezumat si ma voi stradui sa nu va dezvalui prea mult .
Creatura ne prezinta povestea de dragoste dintre Isis Martin , o adolescenta de 17 ani care locuieste alaturi de mama ei in Texax , si a lui David Chios .
Isis are probleme cu somnul , in fiecare noapte aceasta are cosmaruri in care ii apare o figura intunecata . Trec lunile si aceasta nu mai pune geana pe geana , fiind ingrozita de aceasta creatura din visele ei . Isis este dusa de catre mama ei la controale , i se ofera si tratament , dar isi recupereaza somnul cu adevarat numai dupa ce isi infrunta temerile si are o discutie cu creatura din visul ei . In noaptea in care decide sa o infrunte pe creatura , Isis ii spune sa ii demonstreze ca este real . Numele creaturii era David .
A doua zi la scoala apare un nou elev , un baiat incantator care o ajuta pe eroina noastra , care are cateva probleme .  Isis nu ii era straina acestul baiat , el fiind motivul pentru care ea nu mai dormise in ultimile trei luni . La sfarsit cand cei doi fac cunostiinta el se prezinta ca fiind David . Isis este socata .
Aceasta afla ce este David cu adevarat , un zeu . Chiar imi doream sa citesc o carte fantasy cu alte personaje supranaturale , iar Nely mi-a oferit aceasta posibilitate !
Intre cei doi se creeaza o legatura puternica , dar cum in viata nimic nu este roz si usor , incep sa apara probleme , de la un fost iubit gelos pana la probleme legate de natura celor doi . O alta mare intrebare este : Cum putea Isis sa ajunga in visele ei in Terra Somnium , taramul zeilor ?
Personajele sunt foarte bine conturate . Nely scrie foarte bine , este foarte talentata . Inca de la primele pagini am iubit cartea si datorita stilului de scriere a lui Nely am reusit foarte usor sa intru in poveste , sa simt si eu ce simt personajele .
Il veti indragi pe David . Este un romantic incurabil . Ii scrie lui Isis poezii , se comporta intotdeauna ca un adevarat gentleman cu ea si ce mai , nu ai cum sa nu indragesti un asemenea baiat .
Isis are o relatie buna cu mama ei Claire , o relatie de prietenie adevarata asa cum ar trebui cu totii sa avem cu parintii nostri .
O sa va placa si familia lui David , formata din mama lui Nyx , doi frati gemeni si tatal Alexander .
Creatura este o carte geniala ! O poveste despre iubirea adevarata , sacrificii , despre prietenie  .... si o veti adora cu siguranta ! Are actiune , nu o sa va plictiseasca !
Am aflat de ce se numeste Creatura acest volum si sincer , nu ma asteptam !
Nu am cuvinte sa va descriu finalul ! Este total neaspteptat ! Astept cu sufletul la gura urmatorul volum ! Sper sa apara cat mai repede ! Chiar nu stiu ce sa va mai zic in afara de daca aveti posibilitatea sa faceti rost de el sa nu ezitati sau daca nu aveti aceasta posibilitatea sa il cumparati cum apare !


Un comentariu:

Parerea ta conteaza