luni, 27 august 2012

Maine cu Bravo Jurnalele lui Stefan - Constrangerea

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele vampirilor.

Stefan şi Damon credeau că ştiu ce înseamnă răul. Însă nimic nu se compară cu Samuel, nemilosul vampir pornit să răzbune moartea lui Katherine prin nimicirea fraţilor Salvatore. Străduindu-se să-şi revină de pe urma ultimului atac al acestui duşman care nu cunoaşte mila, Stefan şi Damon primesc ajutor de la cine s-ar fi aşteptat cel mai puţin – lady Alice şi vrăjitorii ei. Împreună, ei descoperă că planul lui Samuel este cu mult mai sinistru decât şi-ar fi putut imagina vreodată. Unica lor speranţă este să-l oprească înainte ca el să dobândească puterea de a controla oameni, vampiri şi vrăjitori, deopotrivă. Dacă dau greş, nu numai Stefan şi Damon, ci şi toţi locuitorii Londrei vor cădea victime puterii exercitate de Samuel. Ceea ce ar însemna un adevărat dezastru!


3 comentarii:

  1. Am avut si eu prima oara cand au aparut la revista Jurnalele lui Stefan ohh si cand mai aveam 5 paginbi din prima carte mi-a luat-o bunicamea pe motiv ca doar nebunii citesc despre chestii deste , ca sunt satanista :)) doamne daca iti zic ca atunci cand a trecut preotu pe la blocuri ca sa faca nu stiu ce prin apartamente , bunica-me a inceput sa ii povesteasca la preot ce citesc eu.Mda stiu bunicamea era sarita rau de tot de pe fix dar akm stau cu tata si citesc tooooot ce vreu :) Cred ca o sa mi le cumpar din nou atunci cand apar pe 3 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca era mai frumoase copertile aparute mai demult sau mi se pare mie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Saraca de tine Bella:)).
    Trecand peste.Mie una nu mi-a placut aceasta serie si chiar mi-am vandut doua din carti.Oricum,e bine pentru cei care au citit cu drag seria.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza