luni, 13 august 2012

Interviu cu Cylin Busby - Blink Once


Hello, again.:D
Cylin a fost o draguta. Imi plac foarte mult raspunsurile ei <3
Thanks, Cylin! 

1. Buna, Cylin! Poti sa ne spui ceva despre tine si despre cartea ta " Blink Once"?
    Buna! Sunt scriitoare si traiesc in Los Angeles, California, SUA. Scriu carti pentru tineri adulti. Noua mea carte, Blink Once, este un thriller despre prietenie, suflete pereche si despre a crede in imposibil. 

2. Cand te-ai decis ca vrei sa fii scriitor?
    Primul meu job a fost la o mare editura ca editor. Editam carti de copii, inclusiv de adolescenti. Insa intr-o zi, seful meu m-a angajat sa scriu o carte, iar de atunci cariera mea de scriitor a luat nastere.

3. Unde iti gasesti inspiratia pentru romanele tale? (daca nu este un secret) Ai gasit-o vreodata in viata reala?
        Buna intrebare! Inspiratia pentru noua mea carte a venit de la tatal meu. A avut un accident si aproape ca a murit. Experienta lui aproape-de-moarte mi-a dat ideea pentru BLINK ONCE. Am vrut sa explorez partea dintre viata si moarte, "pargul iadului" ce exista acolo.

4. Seamana vreunul dintre personajele tale cu tine?
    Nu, nici unul. West sau Olivia sunt ca mine. Olivia poate fi umpic sarcastica, iar uneori pot fi si eu asa, asa ca poate seamana umpic cu mine.

 5. Care este prima carte pe care ai citit-o?
     Prima carte pe care imi amintesc ca am citit-o si mi-a placut a fost " CHARLOTTE'S WEB " de E.B.White. Am citit-o o data si inca o data!

6. Ai o carte favorita?
    Am citit " WUTHERING HEIGHTS " de vreo 100 de ori! Dar mai iubesc si multe alte carti, e foarte greu sa aleg una.

7. Daca ar fi sa pleci intr-o calatorie, ce carte ai lua cu tine?
    Imi place sa citesc mult cand calatoresc. Sunt pe cale sa plec intr-o vacanta si voi lua cu mine ca sa o citesc " GONE GIRL ", un thriller.

8. Spune-ne un lucru pe care l-ai schimba la oamenii din ziua de azi.
    Daca as putea schimba orice la oamenii din ziua de azi, mi-ar place ca oamenii sa petreaca mai mult timp fata in fata, impreuna ca prieteni sau ca femilie in loc sa se conecteze la "electronice" ( mobile, email-uri, etc.). Imi place sa-mi petrec timpul cu oamenii adevarati, intr-o viata adevarata si nu atat de mult pe facebook! 

9. Este vreun moment din viata ta pe care l-ai retrai?
    Nu, sunt foarte fericita cu viata mea chiar acum si nu m-as intoarce sa o retraiesc. Imi iubesc familia, deci sunt fericita sa traiesc cu ei in 2012!


10. Ai vreun mesaj pentru cititorii romani? De ce ti-ai recomanda cartea?
          Mesajul meu pentru cititorii romani este ca sunt foarte fericita ca aud ca mi-ati descoperit cartea mea, BLINK ONCE, voi, care sunteti atat de departe de mine. Stiu ca aveti multe carti din care puteti alege, deci sunt mereu foarte fericita sa aud ca imi alegeti cartea mea pentru a o citi. Am iubit Romania atunci cand am vizitat-o, oamenii au fost foarte draguti si tara e frumoasa ( in special castelele! super -- noi nu avem asa ceva in America ). Multumesc!

~~~~~~~~~~~~~~

Pai, cam asta a fost. ^.^
Si acuum, cartea ei minunata ( pe care a promis sa mi-o trimita si mie, in septembrie :x ):
Blink Once

 
West este un student in ultimul an, al carui drum in viata pare perfect,asta pana cand un accident il lasa paralizat.Inchis in camera sa din spital,West trece prin momente cand isi pierde cunostiinta iar apoi isi revine,el este singur si speriat.Pana cand o intalneste pe Olivia.Ea este fata din vecini - ceva de genul.O pacienta aflata langa camera lui.Olivia se pare ca stie ce gandeste West ,si isi da seama ca el se confrunta cu vise teribile,vise care nu sunt cauzate de medicamente...
West incepe sa aiba din ce in ce mai multa incredere in Olivia-incepe sa o iubeasca,ajunge sa isi puna intrebari cu privire la ea : De ce este Olivia in spital  de atata timp ? Si ce inseamna faptul ca ea este centrul cosmarurilor lui ? Dar cea mai mare intrebare vine atunci cand West incepe sa isi revina si afla ca fata misterioasa de care s-a indragostit are un secret pe care nu si l-a inchipuit....Olivia este o fantoma <3
  SURSA descrierii traduse.

2 comentarii:

Parerea ta conteaza