vineri, 10 august 2012

Guest post cu Lauryn April!

Astazi este 10 august, corect?:)
Paai, daca astazi e 10 august, atuuunci---astazi este publicata cartea Into the Deep in statee!
Banuiesc ca deja cunoasteti cartea, o cunoasteti si pe autoare, asa ca m-am gandit sa mai aprofundam umpic:))
Astazi, Lauryn a decis sa faca un guest post pentru blog. Va dati seama ce fericire pe capul ei, cu toata publicarea si toate cele, nu?

Daca nu stiti la ce carte ma refer, pai asta e:


Hai sa aflam ceva despre copilaria autoarei.:)
Eu consider ca e ca o mica lectioara de viata, acest text scris de ea.
Multumesc, Dee pentru ajutorul la traducere.
Iti raman datoare! :*

"Buna Romania, sunt foarte entuziasmata ca pot sa fac acest guest post. Pe blogul meu imi place sa postez despre cartile pe care le citesc, insa azi m-am gandit sa impart cu voi o parere despre mine.

In cartea mea, Into the Deep, arat cat de tare singuratatea si hotararile afecteaza anii de liceu. Asa ca m-am gandit sa va spun si voua poveste de cand eram in liceu. Aceasta este o parte din ce am scris la 15 ani intr-un jurnal vechi.

Picaturile de apa se lovesc de piele, reci, umede. Tot trotuarul era ca o balta datorita furtunii. Fiecare centimetru ce imi acopera corpul; un top negru, pantaloni si adidasi albi, sunt inundate de ploaie. Alerg acasa dupa castigarea concursului de majorete, eu si cea mai buna prietena a mea, Ashley eram doborate de propriile haine ude. Fiecare miscare, fiecare pas si rasucire au fost repetate cu saptamani inainte, asa ca ne-am invatat rutina, iar melodia performantelor noastre se tot repeta in capul nostru.In final, numai perfect nu a iesit. Echipa noastra nu a mers; un pas uitat, o miscare gresita, o secventa iesita din comun, insa nu m-a deranjat. Picioarele noastre se striveau sub iarba uda; nori intunecati poposeau in orizont. Mergeam si renuntasem la ideea de a ramane uscate. In schimb, savuram ploaia si aerul curat si proaspat.

 Liceul a fost un loc unde integrarea insemna sa fii inscris intr-o echipa sport sau ceva asemanator. Ashley si cu mine am sarit peste faptul ca suntem niste liceene incercand sa descoperim unde este locul nostru. Dupa ce am fost majorete, in timp ce mergeam acasa am realizat ca eu nu vroiam sa fiu cunoscuta ca si o parte din ceva, ci vroiam sa fiu cunoscuta pentru cine eram cu adevarat. Nu vroiam sa fiu cineva care urmarea multimea ca sa se creeze. Nu vroiam sa fiu definita de oamenii din jurul meu. Eu vroiam sa fac lucruri pentru ca imi placeau, vroiam prieteni care ma cunoasteau, si nu vroiam sa fiu nimeni altcineva in afara de eu insami. 

Dupa ce am recitit aceasta bucata din jurnal de cand aveam 15 ani, am realizat ca mare parte din inspiratia mea pentru Into the Deep vine de acolo. Sper ca v-a placut."


Daca doriti, week-endul acesta, Lauryn va pune un pret de 0,99 centi pentru cartea in format ebook, asa ca ce mai asteptati?
Eu daca nu as fi cerut cartea, categoric mi-as fi cumparat-o pentru ebookul meu :D

Note for Lauryn
Thank you very much, Lauryn, for giving me your time and sharing your wonderful book and story with me! You really are a great person! :*

Un comentariu:

  1. De-abia asteptam sa citesc prima parte, e geniala! <3 Imi place foarte mult ce a scris scriitoare si sunt sigura ca Into the Deep e geniala:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza