joi, 9 august 2012

Book Lovers Challenge! 4


Buna, prieteni.:)
Astazi am revenit cu cea de-a patra provocare a BLC :x
Sincer, e intrebarea mea preferata. Sper ca nu am scris...prea mult si sper ca veti reusi sa cititi raspunsul meu kilometriic.:) Enjoy!

   Care sunt personajele tale supranaturale preferate (vampiri, vrăjitoare, zâne etc) și de ce?
   OK, deci hai sa le luam prin eliminare. Varcolacii sunt ultimii si cei mai ultimii de pe lista mea de creaturi supra. De ce? Pur si simplu nu suport ideea ca un om poate sa-si rasuceasca membrele si chestii. Adica, mai merge sa-ti creasca mult ( mult, foarte mult ) parul pe membre si toate alea, dar cum naiba da inapoi? Si cum poate un om sa mai traiasca dupa ce i s-au distrorsionat membrele si i s-a marit gura si chestii...
    Da, deci v-ati prins voi. Iubesc mult, mult de tot ingerii. Sunt awesome! Cat de tare poate sa fie sa ai aripi, sa poti zbura?! Urmatoarea e Juliette, cea cu atingerea fatala, din Spulbera-ma. Da, o ador pe fata aia! Poate sa sece un corp doar atingandu-l! Imi plac foarte mult si vampirii, insa uneori sunt foarte naspa. De exemplu, Charlaine Harris i-a facut in asa fel incat sa-i privesc altfel. Il detest pe Bill, insa Eric si Pam sunt 2 vampiri ideali. Oricum, ati prin ideea. 
   Huh, sa nu uitam! Vrajitoarele. Le ador! Cred ca e suuper tare sa poti face vraji doar datorita unei baghete, sau sa soptesti o incantatie si sa...nu stiu, sa ia o casa foc! =)) Chestiile apropiate de ei sunt semidemonii, care pot controla un element al naturii. Rea, din Fortele Raului Absolut, era un semidemon de foc. Te putea ardea doar atingandu-te. Cat de taare! <3
   Pe locul 2 se afla necromantii. Suna cam ciudat ca imi plac chestiile astea morbide, ca invierea cadavrelor, insa cat de tare ar fi sa controlezi o armata intreaga de zombi si sa faca ce vrei tu? Chloe a reusit sa pretuiasca acest dar abea in Rafuiala, cel de-al treilea volum al seriei Fortele Raului Absolut, cand s-a luptat cu 2 varcolaci doar folosindu-se de un iepure si o pasare ( nu-mi amintesc, era si un caine pe acolo? ). Oricum, aia a fost o faza foarte, foarte tare. Categoric mi-as dori sa pot sa-mi creez propria armata de morti-vii, ca sa preiau controlul asupra intregii lumi.>:) ( stiu ce ganditi voi acolo: mda, asta-i chiar malefica!! =)) )
    Totusi, creatura supra pe care o iubesc eu cel mai multe este nimeni altul decat...omul. Pai de ce tocmai omul? Nu ati vazut ca omul mereu castiga in carti? Si la Jocurile Olimpice, poate sa se rasuceasca de vreo 3 ori in aer si sa mai si cada gratios. Da, categoric omul este cel mai tare dintre toate fiintele si se poate descurca foarte, foarte genial cu un cutit si un pistol. 
 
 Cam asta e parerea mea. Totusi, fiecare fiinta supra are propria poveste, iar autorii isi modeleaza personajele dupa felul cartii, dupa poveste si dupa circumstante.
Asa caaa, hai oamenii! Voi mereu castigaati, corect?!

Un comentariu:

  1. Ingeeeeeri!:x Ai o leapsa de la noi:).
    http://love-for-books.blogspot.ro/2012/08/leapsa-copertelor.html

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza