duminică, 26 august 2012

Book Lovers Challenge - 19 -

 
Hello! Ce faceti, cum rezistati la caldura? Eu primesc apeluri de la fratimiu cum ca mi-au venit ceva colete. Hihi, am promis ca vi le arat cand ma intorc acasa:D Oricum, e super tare aici, nu numai ca e cald si facem plaja, dar suntem si o gramada si am ajuns sa nu mai pot dormi deloc seara :))
Oricum, va las cu provocarea BLC 19:d
Enjoy.^.^ 

 19. Alege o carte/serie a cărui final nu te-a încântat și spune-ne cum ai fi vrut să se termine și de ce.

Fortele Raului Absolut.
 M-a enervat faptul ca toata complicatia s-a sfarsit o fata cu distrugerea unui singur sediu si a uciderea catorva oameni ( mai multi ). Ma asteptam ca Grupul Edison sa revina intr-o a 4-a carte si aventurile lui Chloe sa nu se incheie. Adica doar pentru ca s-au intalnit cu tatal lui Simon, asta nu inseamna ca tatal fetei nu o cauta si nici ca totul va fi bine, deoarece Chloe inca nu are o casa unde sa stea si e cam ciudat sa stea la niste baieti. Deci categoric nu sunt multumita cu atat. Kelley a continuat cealalta serie " Femei din cealalta lume " ( sau ceva de genul ) si eu consider ca seria FRA mergea mai bine exploatata. Acum, na, scriitorul decide cum vrea sa continuie.:) Totusi, ma bucur ca nu s-a oprit doar la aceasta trilogie si ca a continuat sa scrie carti geniale :X :X

Scuze pentru ca am sarit peste BLC 18, dar fiind la mare nu pot sa fac nimic :|. Oricum, sper sa o pot face cand ma intorc acasa, chiar daca o sa fiu in pragul scolii. 
Bye bye ^.^

4 comentarii:

  1. Sunt de acord cu tine! :) Si pe mine m-a cap lasat cu ochii in soare finalul... si as fi vrut un al patrulea volum. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow te distrezi nu gluma , si eu am citit cateva carti care imi venea sa le arunc pe geam din punct de vedere al finalului.M-am chinuit si eu mai demult sa scriu un roman defapt o serie de 2-3 dar am renuntat pe motiv, nu cred ca i-ar fi placut cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm... akm ca s-a prelingit vacanta de vara tata ar avea de gand sa mergem din nou intr-o micuta vacanta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cam citit un spoiler mare,insa sunt sigura ca uit pana ce citesc si eu cartea:)).Pe mine m-a enervat foarte rau mai las-o moale cu fantomele=)).Nici nu stiu de ce mi-am luat-o:|.Bine ca am dat-o.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza