miercuri, 15 august 2012

Book Lovers Challenge - 11 -


11. Alege un scurt fragment care ți-a plăcut dintr-o carte și rescrie-l din perspectiva altui personaj. În postare să transcrii și fragmentul original.


OK, deci nu prea am inteles ce sa fac...?
Sa rescriu un fragment si sa-l pun pe seama altui personaj? 

Bine, atunci o sa iau un fragment din " Semnul " de PC Cast si Kristin Cast. L-am ales pentru ca mi se pare oribil :| Si vroiam sa ma revolt putin.:))

Acest fragment contine...vulgaritati.

Am tinut sa va anunt.:)

" Am fost pedepsita o singura data pana acum si nici macar nu fusese vina mea. Serios. Un idiot imi zisese sa i-o sug. Ce-ar fi trebuit sa fac? Sa plang? Sau poate sa chicotesc sau sa ma stramb? N-ai sa vezi. Asa ca i-am futut una ( desi eu prefer sa folosesc cuvantul " pocnit " ) si tot eu m-am ales cu pedeapsa pentru asta. "

What the...
Ahahaha!! :)) =)). Mda. Veery funy. -.-"
Ce 'rahat' de scris mai e si asta, PC?! Si esti o mama!
Mda. Deci daca as pune pe seama altui personaj, cred ca cel mai bine ar merge pe seama lui Vasi Petrescu, protagonistul cartii The Syndicate ( vezi recenzie The Syndicate ). El fu...ihm, loveste mereu oameni care o merita, corect? :)) Deci, hibrizilor, feriti-va din cale lui Vasi!

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OK, hai sa fim seriosi.
Sau poate nu.
Iata alt citat =))

 "-Tsi-lu-gi U-we-tsi a-ge-hu-tsa. Bun venit, Copila. Te-ai descurcat bine. "

Ce-as vrea sa-l vad pe Warner din Spulbera-ma facand asta! As rade mai ceva ca in cartea asta. In fata armatei. Si cu un dans dinala gainesc, ca sa fie in pas cu moda. =))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ce-i, am vrut sa ne distram umpic...
...ati ras? :o3 
Nu m-am putut abtine. :))
Noapte buna.:*

2 comentarii:

Parerea ta conteaza