marți, 14 august 2012

Book Lovers Challenge - 10 -

10. Arată-ne o poză cu biblioteca ta și povestește-ne pe ce principii ai organizate cărțile (după gen, ordine alfabetică etc.)

Poze? Sunteti siguri ca vreti poze? Au iesit ca naiba :| Tare mi-as fi dorit sa va arat, insa nu se vede nimiiiic, sunt intunecate :)). Eu vi le arat, insa nu se vede mai nimic. Am doua biblioteci pline cu carti, insa ceea ce ne intereseaza pe noi sunt rafturile fantasy...

Am 2. Defapt, unul si trei sferturi.



Nu am activat blitul la camera si nu am nici o idee cum sa-l activez. Prima imagine e mai intunecata deoarece raftul este foarte jos si are usile deschise; ele impiedica lumina sa ajunga la carti.. In a doua imagine am si niste swaguri pe acolo, primte de la autori. Cred ca e destul de clara incat sa se vada...?
Aici sunt majoritatea cartilor, inafara de cele din In my mailbox, imprumutate si cele pe care le citesc.:)

Le aranjez de regula dupa inaltime, incat sa arate dragut. Cea mai inalta in dreapta, cea mai scunda in stanga. Am in total 59 de carti, insa trebuie sa-mi mai vina cateva, plus una de la comanda.^.^

3 comentarii:

  1. Ce-mi plac cartile tale! :) Ai gusturi:>.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad carti foarte interesante pe acolo! :) Mi-ar fi placut sa iasa mai clare pozele ca sa vad exact cum le-ai asezat. :-??

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza