joi, 16 august 2012

Book Lover Challenge - 13 -


Hello, prieteni.:)
Cum o mai duceeti? :D
 Eu tocmai am terminat provocarea din BLC cu numarul 13.:x
M-am hotarat sa sar peste cea cu nr. 12.:(
Scuze, dar camera mea de fotografiat, dupa cum am mai spus, nu are calitate buna, iar unei poze artistice ii trebuie asta. Plus ca probabil lumina ar iesi iarasi prost.:|
Oricum...
Enjoy. ^.^

13. O mașină a timpului te va transporta peste 5 minute într-un viitor distopic. În viitorul cărei cărți distopice ai alege să fii trimis și de ce? Ține cont că vei rămâne o scurtă vreme acolo, și trebuie să supraviețuiești.

Trebuie sa aleg unde merg? Repede?
...gandeste, gandestee.
Sincer? Nu stiu. Nu am citit foarte multe carti distopice ( cred ca doar Spulbera-ma si Eve ) si in nici un caz nu as vrea sa ma aflu pe acolo. OK, si totusi,daca e nevoie sa aleg, cred ca Spulbera-ma. Nu prea gasesc nimic de facut pe acolo - poate ma ascund prin niste blocuri parasite fac rost de niste mancare si-mi traiesc viata mizerabila. In definitiv, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa ramai in viata, si cu ce scop?! Sa-ti fie frica sa nu mori si chestii. Nu, mersi frumos. As supravietui pana m-as intoarce acasa, la o pizza calda sau niste mancare chinezeasca.:)


Sincer, nu am stiut ce sa scriu.
Asta e parerea mea.:))
Salut! :D

3 comentarii:

  1. Nici eu nu am prea citit carti distopice si nu pot sa spun ca sunt o mare fana a lor. Adica da, sunt ok, doar ca mi se par ciudate atatea viziuni diferite despre sfarsitul lumii :)).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau sa fiu in lumea Divergent... :-> Oricum, interesant raspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi.:D Din pacate, nu am citit Divergent...:(

      Rusine mie!

      Ștergere

Parerea ta conteaza