marți, 24 iulie 2012

Snow white sorrow de Cameron Jace

Cum ar fi daca ai stii ca povestile/basmele pe care le cunosti din copilarie sunt gresite ?

Loki Blackstar in varsta de 16 ani nu este Fat-Frumos . Mama lui este o fantoma . Singurul lui prieten este un Cadillac rosu cu care vorbeste prin intermediul radioului . Acesta arata ca un Inger dar se comporta ca un nesimtit . Nici nu este de mirare ca a fost dat afara din Rai – aceasta este ultima dintre problemele lui . Loki are nevoie de un loc de munca pentru a-si plati scoala si pentru a avea bani de intretinere .
Loki are totusi un dar rar – este un Vanator de Vise . Este unul dintre putinii oameni din lume care poate vana si ucide demonii nemuritori din vise – acestia nu s-ar mai trezi vreodata .
Atunci cand Loki este trimis pentru a ucide o fata vampir de 16 ani pe care localnicii o numesc Snow White Sorrow , acesta este trimis intr-o lume magica periculoasa . Localnicii sunt de parere ca monstru este Alba ca Zapada .
Adevarata Alba ca Zapada … traieste in ruinele unui castel antic aflat intr-un oras mic . Ea este descrisa ca fiind oribil de frumoasa , teribil de fermecatoare si rea cand este vorba de iubire .
Ce gaseste Loki ? O prea-frumoasa-fata mostru plina de furie si foarte ranita , care are o poveste epica nepovestita ; a faptului ca DE CE Fratii Grimm au modificat basmul , despre cine este Regina cea Rea cu adevarat , de unde a venit oglinda si cine a avut-o in posesie .
Alba ca Zapada a omorat fiecare persoana care a indraznit sa se apropie de castelul in care ea a trait odata cu Regina . In mod misterios , aceasta il lasa pe Loki in viata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza